שגיאה בעת פתיחת קובץ exe

J

jsp

Guest
בעת פתיחת קובץ exe השגיאה הבאה מתרחשת שגיאת EFcreate חריגה ב****** מודול. exe bei 0000A07E. Datei c: \ DOCUME ~ 1 \ admini ~ 1 \ temp \ ****** exe nicht קאן erstellt werden.. אני מצפה לפתרון pl זה יעזור לי תודה מראש

[ציטוט = JSP] אני מצפה לפתרון pl זה יעזור לי [/ ציטוט] אפילו אל תעשה ציפיות כאן .. זה הוא פורום שבו אנשים חופשי EDA לחלוק את הידע והניסיון שלהם ... אז אם למישהו יש תשובה שהוא יהיה אענה לך! ו: בבקשה תגיד לי מה יש לו לעשות עם בעיה בתוכנת ה-EDA? לא ספר בכלל מה תוכנה על מה מערכת הפעלה אתה משתמש ... כך שאתה יכול "לצפות" אפילו פחות (o;

היי זה כמו לראות בעית ספרייה או שגיאת EFcreate בעיה בגרסת מערכת הפעלה שלה לראות מודול כמו yryin ליצור טופס, אבל לא מוצא DLL או OCS requerid נסה unistall ולהתקין שוב, בדק את גרסת מערכת ההפעלה, ועזרה של שאלות ותשובות שלך Regars תוכנה

נסה להפעיל את קובץ exe במצב תאימות עבור Windows 2000 או 98. אני מניח שאתה מפעיל Win XP? באקספלורר, לחץ לחיצה ימנית על קובץ exe-, אז מאפיינים / תאימות אולי זה עוזרת. בברכה, fallbreak

היי אני לא חושב שיש פתרון לבעיה זו, זה נראה כמו התכנית היא מחפשת קובץ בספרייה זמנית וזה תמיד סימן לכך שהוא יישום פתח רע (כלומר אני מתכוון אם תכנית תעבוד רק אם קובץ מסוים היה שם אתה לא שמת את הקובץ שאתה צריך לתוך תיקייה זמנית) לחתוך את ההפסדים שלך ולקבל תכנית חדשה, נסה להתקין מחדש, או פשוט לשכוח מזה. אה, כן fallbreak01, האם תוכל לשלוח לי את מספרי הטלפון של שתי הבחורות האלה בתמונה, המממ די נחמד,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back