רמקול מגנט מטען

Y

yugal

Guest
כל אחד יכול לעזור לי לעצב מטען שואבת ל10 "עד 18" רמקול במתח חשמל. אני זקוק לזה מאוד. להודות לכל. yugal

היי tpetar, תודה על מהיר reply.I מצא מעגל עבור מטען מגנט צריכת חשמל נמוך. yugal [COLOR = "כסף"] --- עדכון --- [/ צבע] [COLOR = "כסף"] --- עדכון --- [/ צבע]

אוקי. אני שמח שאתה פותר את הבעיה שלך.

לא, בעיה לא תפתור אני צריך מטען גדול יותר 0.400-600V DC ו800-1000 מגבר לחייב מגנטים גדולים יותר. yugal

אני עשיתי את אלקטרומגנט בתקווה שאוכל לשוב ולהחיות את המגנט בתנועת מטר Arsonval ד '(זה היה כמה אחוזים נמוך). עטפתי ארוך אורך חוט מגנט סביב מוט פלדה. אני מוחל סוללת 12V. זה משך כמה מגברים. זה היה חזק, אבל לא חזק כמו שזה צריך להיות. אם אתה מחובר ליותר מכמה שניות, זה התחיל עניינים להתחמם. אתה לא צריך 800 אמפר. ואתה בטח לא צריך את כוח חשמל. גם אם אתה משתמש ברשת החשמל AC, עליך להפעיל אותו באמצעות דיודה דורגה בסכום עובר חוט. חשוב לנסות את הניסוי הזה, מאז ההודעה שלך משתמעת שקבלת גישה למגנט של הרמקול. (אם אין לך גישה אז תצטרך לחתוך חור במרכז הכיפה. במאוחר, אתה דבק על כובע נייר.) צרף מגנט חזק למגנט החלש הקיים. כגון סוג ניאודימיום. זה צריך להיות פשוט קטן מספיק כדי להתאים מתחת לקול קונוס. לתרשים:
81_1342723607.gif
מוטות NS תהיינה תוסף. זה יהיה מסובך לתמרן המגנט החדש לקוטביות הנכונה והמיקום הנכון. אתה חייב להיות זהיר כדי למנוע את המגנט מלקפוץ מהאצבעות שלך. אם הוא משפיע מתכת זה יכול לנפץ. אתה לא רוצה שחלקיקים שלתוך החלל סביב הסלילים הקוליים.

היי מצטער על איחור תשובה. אני צריך את זה סוג של ציוד yugal

הלו, לא שידור חוזר מכל אחד. אנא עזרו לי yugal

מה אתה שואל באינו נפוץ מאוד, אמת שאף פעם לא שמעתי על זה קודם. זה לא יהיה קל להגיע לפתרון בעניין הזה.

כל המגנטים קבועים הטכניים "טעונים" (ממוגנט) באופן דומה. בניגוד לכמה תרומות ספקולטיביים יותר בנושא זה, תכנון יחידת מיגנוט יתחיל עם חישוב מדויק של המעגל המגנטי, עוצמת שדה הנדרש ואספקת חשמל פעם.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back