רדיו חובבים הקשור NorCal40A

P

pratchit

Guest
אני מתכנן לתת את בחינת HAM בקרוב. אני קורא את "אלקטרוניקה של רדיו" זה ספרו של הדוד ב Rutledge 0-521-64645-6 זה ספר מדהים עם ידע טוב שנכתב לכל חובב רדיו. 40A NorCal הם הזכירו שם ... האם למישהו יש ידע לגבי אותו הדבר? גם כשאני אהיה חזיר (אני מקווה שאני אעבור את מבחן הרישוי בשנה זו ממש) מה כדאי לי לקנות רדיו. או שהוא בפורום זה לא לקותלי חזיר? :?: אנא ספר. שמעתי גרונדיג טוב מהדור הישן. לא יודע יותר על הציוד. יש להשתלט על התאוריה ולבנות מעגלי עבודה נאותים 1 ... ישיג ניסיון שמלפני הצלילה לתוך עולם HAM נ.ב.: כל אחד יכול למצוא את אותו ספר אלקטרוני אני אהיה אסיר תודה. אחד שקראתי (ואני קורא!) שייך לספרייה שלנו! ביי

פורום זה מיועד להתמחויות רבות, כולל רדיו חובבים אבל אפשר להשיג תגובה טובה יותר ב[ url = http://www.eham.net/] בית eHam.net - חובב רדיו (רדיו שינקין) אתר קהילתי [/url] .

[ציטוט = pratchit; 881617] אני מתכנן לתת את בחינת HAM בקרוב. אני קורא את "אלקטרוניקה של רדיו" זה ספרו של הדוד ב Rutledge 0-521-64645-6 זה ספר מדהים עם ידע טוב שנכתב לכל חובב רדיו. 40A NorCal הם הזכירו שם ... האם למישהו יש ידע לגבי אותו הדבר? גם כשאני אהיה חזיר (אני מקווה שאני אעבור את מבחן הרישוי בשנה זו ממש) מה כדאי לי לקנות רדיו. או שהוא בפורום זה לא לקותלי חזיר? :?: אנא ספר. שמעתי גרונדיג טוב מהדור הישן. לא יודע יותר על הציוד. יש להשתלט על התאוריה ולבנות מעגלי עבודה נאותים 1 ... ישיג ניסיון שמלפני הצלילה לתוך עולם HAM נ.ב.: כל אחד יכול למצוא את אותו ספר אלקטרוני אני אהיה אסיר תודה. אחד שקראתי (ואני קורא!) שייך לספרייה שלנו! ביי [/ ציטוט] היה לי קורס במכללה שעברה את הספר, והיה לנו לנתח / לתכנן / לבנות / לבדוק 40A NorCal. זה היה מעמד די טוב, אבל הפרוף היה תלמיד כיתה ממש קשה. אני לא lookes בספר בכ 8 שנים, אבל אני כנראה יכול לנער את האבק מקורי העכביש אם יש לך שאלות. יש מספר מעצבי RF, וכמה חמס, בפורום זה. אל תהסס לשאול על כל נושא ... יש מישהו עם רקע סביר בזה.

הייתי חם במשך שנים רבות, אבל אני לא נתקלתי גרונדיג ציוד חם, אני לקשר אותם עם רדיו מקומי ולא את ציוד הלהקה החובבני יותר המיוחד. אני בטוח שאנשים רבים על כאן יעזרו לך אם אתה שואל שאלות. אני לא יכול להוריד את הספר אלקטרוני, חיבור האינטרנט שלי הוא מאוד איטי והורדות להרבה יותר מדי זמן. בריאן. (Aka GW6BWX)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back