צימוד בין בדיקות אוסצילוסקופ

F

fanshuo

Guest
היי כולם, מצאתי אם אני מתחבר בדיקה אחת לבירה על מעגלים מודפסים, אחר לאותות בתדירות גבוה על אותו המעגל המודפס, סיכת DC מראה צימוד גדול אם להשתמש בבדיקה אחת בלבד כדי לבחון את הבירה, אין צימוד מוצג כל רעיון ? תודה

מה תדירות? האם השתמש קליפים קרקע נפרדים בכל בדיקה? מה אוסצילוסקופ? בדיקות X10? קית'

[ציטוט = keith1200rs; 1046659] מה תדירות? האם השתמש קליפים קרקע נפרדים בכל בדיקה? מה אוסצילוסקופ? בדיקות X10? קית' [/ ציטוט] קליפים בדיקות קרקע נפרדת 100MHz x10 ניסה בTektronics וLeCroy, אותה תופעה

זה יכול להיות את החקירות. דבר אחד לנסות הוא באמצעות בדיקות אביב טיפ הסוג ולא תיל הקרקע עם קליפ תנין. כמו כן, ודא את הלוח לא מוארק גם באמצעות אספקת החשמל. קית'

תודה על תשובתך. אני אנסה לבדוק את זה. אבל קשה לי להבין למה הבדיקה עלולה לגרום לצימוד

החוטים הטחונים עם קליפ תנין ידועים לשמצה בטנדר הם כמו אנטנות קטנות. למעשה, לא כל כך קטנים כמו כמה הם סביב 9 "ארוכים. קית'

עילות DC ואותות בתדירות גבוה על PCB הן אותו הדבר, נכון? לא, לדוגמה, להפריד עילה דיגיטלית ואנלוגית?

[= FoxyRick ציטוט; 1046735] עילות DC ואותות בתדירות גבוה על PCB הן אותו הדבר, הם? לא, לדוגמה, להפריד עילה דיגיטלית ואנלוגית? [/ ציטוט] הם נפרדים על PCB, אבל הם זהים בIC

טוען אות 100 MHz עם קיבול קלט חללית pF 10 גורם לעומס ניכר נוכחי. בשל סרטון אינדוקטיבית בדיקת הקרקע, חלק מזרם ה זורם דרך אדמת כבל חללית וחזרה לבדיקה השנייה, שהניב ירידת מתח שמראה בערוץ האחר.

[= FvM ציטוט; 1046793] טוען אות 100 MHz עם קיבול קלט חללית pF 10 גורם לעומס ניכר נוכחי. בשל סרטון אינדוקטיבית בדיקת הקרקע, חלק מזרם ה זורם דרך אדמת כבל חללית וחזרה לבדיקה השנייה, שהניב ירידת מתח שמראה בערוץ האחר. [/ ציטוט] תודה על תשובתך. נראה לי הגיוני.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back