פרויקט 89s52 ... על השוואה בין קלט והצגה

R

rohan1234

Guest
אני מנסה מייקר Atmel תכנית 89s52 .. הצהרת הבעיה שלי היא ... i 2 עיצוב hv עגלה ... שיש 8 תאים .. אשר תחילה ריקים ... אז אנחנו נותנים לי בקלט (8 סיביים) .. והמעבד שומר cheking התשומות כל פעם שאנו מפעילים את התכנית ... ונשווה את 8 סיביים עם 11111111 (ff hex) .. (מה שאומר שכל התאים מלאים) רק אם hex (ff) ... התכנית אמורה לתת לי פלט ... (העגלה יכולה לנוע ון כל התאים מלאים) כיצד אוכל לכתוב תכנית ac לזה? ...

אם יש לו לבדוק כל העת לאחר מכן להשתמש בלולאה אינסופית לתיקח את הקלט במשתנה ולאחר מכן להשוות את המשתנה עם ff באמצעות אם לולאה, אם הוא עונה התנאי לתת הוראה להעביר את העגלה ל(; ;) {if (x == 255) ;/ / כאן לתת הוראה שתעביר את עגלת} [COLOR = "סילבר"] [גודל = 1] ---------- הודעה הוסיפה בשעת 12:24 ----- ההודעה קודמת הייתה ב ----- 12:23 ---------- [/ גודל] [/ צבע] מקווה שזה עוזר u ............

תודה רבה לך .. אבל ... שאלות בסיסיות ... סכום להשוואת 8 ביטים .. איך אני עושה את זה? .. כל יציאת shud קצת ב 1? .. או כל סיכה shud קצת 1 ב? .. ושהיציאה הוא מתאימים ביותר לד ב נלקח כקלט? .. ואיך? ...

הקוד הפשוט הזה כדי לנקות את הרעיון [קוד] # # כולל להגדיר קלט P1 void main (void) {ואילו (1) אם (קלט == 0xff); / / הוראות תעבורנה wagom} [/code] קוד זה על ידי Keil

איך אני שואל את המשתמש לקצת ידי קלט קצת? ....

אני מתכוון שאני צריך לשאול את תא 2 המשתמש כל פעם befor fillin אחד ... ואחרי im לעשות עם כל המדורים ... ד דן im אמור 2 להשוות אותו עם FF ... וu יכול גם להציע פלט מתאים? ... הוא LED טוב יותר או זמזם? ..

איך אתה שואל את המשתמש, אני מתכוון לשיטה של ​​אקס נתוני קלט (מקלדת, .... וכו ') .... בבקשה להבהיר את הרעיון של הפרויקט שלך

אני רק אומר שאני צריך להיכנס לתשומות ל8 פינים אחד אחד .. ולאחר מכן להשוות כל היציאה ל0xFF ... איך אני עושה את הקטע של קלט קצת? ... [COLOR = "סילבר"] [גודל = 1] ---------- הודעה הוסיפה בשעת 18:02 --------- - ההודעה קודמת הייתה ב 18:01 ---------- [/ גודל] [/ צבע] אני צריך את הקוד לג קצת על ידי קלט קצת ... אין לי מושג איך לעשות את זה ..: (

להשתמש בלולאה ובתוך ההצהרה צריכה להיות כמו בP0.i אני מציין שום סיכה של נמל. דבר נוסף להשתמש ביציאה שאין יישום ספציפי אחר כמו יציאה 2 ב8051. ושימוש בזמזם או הוביל תלויה ביישום של פרויקט כמו שבבי ur הולך להשתמש בו.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back