על עיוות הרמונית כוללת

W

wjlzhx

Guest
היי יש לי בעיה חדשה איך SIMUALTE עיוות הרמונית לפי ספקטרה בבקשה תעזור לי תודה מראש

תודה lodeyh אבל עדיין יש לי את הבעיה. במחשבון אני מוצא פונקציה אחת היא foureval, יש לו 4 פרמטר, איזה פרמטר אני לא יודע, איך אני יכול למלא את הפרמטר (מ, ול) אחר הוא הרמונית. יש 2 פרמטר אחד היא אות, אחרת הוא מספר הרמוני. אני ממלא מספר ההרמוני הוא 10. כאשר אני לוחץ על כפתור העלילה, יש לי לא בסדר איך אני יכול לעשות בבקשה תעזור לי

[ציטוט = wjlzhx] היי יש לי בעיה חדשה איך SIMUALTE עיוות הרמונית לפי ספקטרה בבקשה תעזור לי תודה מראש [/ ציטוט] השתמש אלקטרוניקת Workbench Multisim.

אלקטרוניקת Workbench Multisim?? זה תוכנה?? לפי HSPICE אני יכול לקבל THD, אבל ברוח רפאים אני לא יכול, האם מישהו משתמש ברוח למחשבון THD

קל לקבוע THD / SFDR או משהו כזה, הוא לעשות שימוש בfourier/fourier2ch הרכיב. שני מרכיבים אלה נמצאים בanalogLib והם ספציפיים לרוח רפאי סימולטור קצב הדיווש. אם תמקם אותם בסכמטי ולהפעיל anaysis חולף, תקבל את המקדמים הפורים של הגל המתאים. ואתה גם מקבל סיכום של HD2, HD3, THD והכד '

תודה לך לעזור, זה יעזור לנו הרבה. עכשיו הכנסתי את המרכיב הפורה בסכמטי שלי, ואני מקבל את THD ברוח רפאים. אבל אני גם חידת fourier2ch הרכיב, איך להשתמש בו.

אני לא ניסיתי את fourier2ch הרכיב. אין מידע נוסף במסמך המקצב. נסה להשתמש ברוח רפאים-h פורה לקבל התיאור המפורט. יש גם התייחסות טובה מאוד באתר של קיידנס. זה עשוי לעזור לך להבין יותר. http://www.cadence.com/whitepapers/Fourier94.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back