מה הצורך בשימוש בPSUB2

Y

YESH_23

Guest
אני עובד אני טכנולוגיית תהליך nwell. מה הוא הצורך של psub2 יש plz לעזור לי thanx מראש

אני חושב thatr הוא b'coz substarte הוא סוג p ... אז אם U רוצה לנטרל מסוג p בpsubstrate זה צריך dopant מאוד גבוה ולהביא הרבה בעיות בהמשך ... ובכן psub2 אולי מייצג סוג p .... אנו לפזר nwell לפני ptype לשדר ... בדרך זו רק ברמה רגילה של dopant צורך

במקרה של התהליך של TSMC, PSUB2 היא שכבת דמה. הוא משמש כאשר יש לך כוח רב (לדוגמה אנלוגית ודיגיטלית) ואתה לא משתמש nwell העמוק. יותר concretly, תניח שיש לך וagnd dgnd. כאשר בודת שבב המצע משותף כך שיש קשר. יהיה לך 2 פינים קרקעיים diffrents, אבל הם מחוברים כל כך כאשר עושים את LVS הוא יפיק שגיאה. שימוש באזור PSUB2 לדיגיטלי (לדוגמה) באזור 2 אינם קשור בLVS בכך השימוש של 2 פינים אפשריים. מקווה שזה לא לבלבל

כאשר U יש עילה מרובה בעיצוב ur, תוך כדי הריצה בLVS u צריך להפריד בטענה שמשתמשת בשכבת psub2. כלומר, אם יש U 2 עילה אומרים gnda וgndd U צריכים לכסות גם את gnda או gndd באמצעות שכבת psub2. גם זה ajust שכבת LVS לא מסכה או שכבה נגזרת. אבל U צריך להיות מאוד זהיר תוך שימוש בשכבה זו.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back