מדוע FDG901D (נהג MOSFET עמ ') לא יכול לנהוג MOSFET FDN360P

E

EDA_hg81

Guest
אני מנסה באמצעות 3 Sparan לשלוט FDG901D (קלט היגיון הוא 3.3 הוולט CMOS) לנהיגת FDN360P. למה זה לא עבד? מה היא הסיבות האפשריות לכך? תודה

אתה יכול להראות לך סכמטי ולתאר בו אותות לא עובדים?

כל הרעיון הוא להגשמת כוח ובעצמה את הרצף. השתמש FDN360P כמתג על ידי חיבור לטמיון ומקור FDN360P להעביר DC 12V ממקור לניקוז של FDN360P למאפשר שבב כוח אחר. כשאני לוחץ על כפתור, FPGA הולך להגדיר גבוה (LVTTL 3.3 וולט) על פין ההיגיון של FDG901D אז FDG901D הולך להפעיל FDN360P על ידי שליטה על השער של FDN360P. אני חברתי VDD של FDG901D עד 12 V ושמרתי צפים סיכה הרגה. הבעיה היא כאשר המערכת כולה מופעלת, הניקוז של FDN360p כבר 12V עוד לפני שאלחץ על הכפתור. מה הן הסיבות האפשריות? תודה מראש. להלן כתובת האתר של סכמטית: http://images.elektroda.net/70_1183047159.jpg

אם MOSFET הוא 'על' כמו שאתה אומר אז זה השער של המכשיר יש מתח נוכחי מספיק כדי להפעיל אותו. האם הביט בתורו על מאפיינים של MOSFET אתה משתמש כדי לראות אם אלה תואמים את הפלט של הנהג שיש לך את זה מוגדר. ייתכן שתצטרך לשלוט dv / dt של הנהג במקום להניח לו לצוף. E

אני באמת חדש לדבריו אנלוגיים. בדקתי מתח סף שער בלבד. האם תוכל לתת לי יודע שמאפיינים חשמליים אחרים שאני צריך לבדוק? תודה.

היי, לFDG901D אספקת המתח המקסימאלי הוא 10V בלבד. בסכמה שלך אתה משתמש 12V. אולי זו טעות בציור שלך או שבב allready נעלם. האם יש איזו סיבה שאתה לא משתמש בטרנזיסטור רגיל וכמה נגדים? אם זה עניין של מקום שאולי יש להסתכל על טרנזיסטורים המצוידים נגד כמו PDTC115ET. כמו כן, עבור FET, אם ברצונך להשתמש בסוג אחר, הזהירו. חלק Fairch האחרון. FET של יש מקסימום. מתח GS של 7V. עולה על מתח זה יכול distroy FET. דרישת שלום

כממציא (Y) הציע, אספקת 12V פגעה אולי FDG901D ידי עולה דירוגה המוחלט המרבי VDD של 10V. ראה עמוד 1 של גיליון הנתונים. בהנחת השבב שרד, אז אולי אתה מודד 12V במוצא פשוט כי הפלט אין עומס, וטרנזיסטור יש כמות קטנה של זליגה כאשר "כבויה". נסה לחבר עומס, כגון נגד 1K אוהם מניקוז לקרקע. אם זה לא עוזר, אז מה אתה מודד מתח בשער הטרנזיסטור כאשר אות FPGA מדליק ומכבה?

יכול להיות שאתה צודק. אני הבחנתי בכך, מאחר שמתאם המתח אני משתמש רק יכול לתת לי 12 V ואני רוצה לקחת את ההזדמנות. תודה כל ההצעות שלך. אני צריך לשנות אותו ל 10 V כדי לנסות שוב. יש לך סוף שבוע טוב. [גודל = 2] [צבע = # 999999] נוסף לאחר 1 שעות 7 דקות: [/ צבע] [/ גודל] אני צריך לבדוק את המעגל הזה באמצעות קלט 10V. אני גם גיליתי שהמתח המינימאלי ההיגיון הגבוה הקלט של FDG901D הוא 75% מVDD, זה אומר קלט ההיגיון הוא לפחות 7.5V. אני השתמשתי בשני ספקי כוח להכין שני מתחים נדרשים. הדברים הבאים הם התוצאות. כאשר כוח קלט היגיון כבוי: תפוקת הניקוז של FDN360P היא 10V מתח השער הוא 10V כאשר כוח קלט ההיגיון הוא על (8 MS צורך להיות יציב): תפוקת הניקוז של FDN360P היא 0V מתח השער הוא 0V לא מצאתי כל דרישה להעלאת קלט היגיון זמן. נראה FDN360P עובד, אבל לא בצורה נכונה. אבל כל דרך היגיון 7.5 V קלט אינה מתאימה לFPGA, האם אתה יכול לעזור לי למצוא נהג MOSFET ערוץ P שיכול לקבל היגיון 3.3 וולט ויכול לסבול כוח הקלט 12V? תודה.

היי, כמו שפורסמתי בעבר. תסתכל על טרנזיסטורים נגד מצויד. למעגל שלך, PDTC115ET יהיה בסדר. להלן סכימטי. R23 הוא 220K. שימו לב שהנגדים בתוך RET (PDTC114ET) במעגל זה הם לא 100K + 100K כמו PDTC115ET. ואכן המקסימום. דירוג אספקת FDG901 הוא 10V. אבל ב10V אתה לעולם לא תגיע להיגיון גבוה עם כונן 3.3 וולט. זה אמור לעבוד בין 2.7 ו 6V.

תודה רבה לך על שאתה עוזר. אני הולך לנסות בשבוע הבא. שתהיה לך סוף שבוע נעים.

היי ממציא (Y), עכשיו מעגל עבודה. תודה רבה לך.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back