מגברים טרנזיסטורים הספרים?

R

Resistor123

Guest
היי אני צריך ללמוד על מגברי טרנזיסטור. אני צריך לדעת מה סוג A, B, C מתכוון. מה ההבדל. מתי אנחנו משתמשים כל שיעור בכיתה. כיצד desing מגבר מעגלי טרנזיסטור. בבקשה את יכולה להמליץ ​​לי על ספר טוב. תודה.

כל ספרים אלקטרוניים כללי או מתמחה יש פרק או יותר על מגברים ומגברים Transister במיוחד! אבל באופן כללי זה מה שמצאתי amazon.com: מגברים אלקטרוניים, תכנון מעגלים (סדרה אנלוגי אלקטרוניקה) על ידי ביל סמית (כריכה רכה - 25 ספטמבר 2009) קנה חדש: 24.95 $ 22.45 $ 7 חדש מתוך 22.453 $ בשימוש מ $ 35.33 [size = 2 ] [color = # 999999] נוסף אחרי 13 דקות: [/color] [/size] זה עוד ספר נהדר של תכנון מעגלים אלקטרוניים, אני אישית נהנה מהספר הזה מאוד אמנות אלקטרוניקה ידי פול הורוביץ $ 99.79 [size = 2 ] [color = # 999999] נוסף אחרי 53 דקות: [/color] [/size] זה עוד ספר טוב: כוח גבוהה מגבר אודיו בנייה ידנית (רכה) ~ ג רנדי Slone ג רנדי Slone (מחבר) מחיר מחירון : מחיר $ 36.95: 24.39 $ & הזכאים משלוח חינם שומר סופר על הזמנות מעל $ 25. פרטים אתה חוסך: $ 12.56 (34%)

[Mod] הוסר כל הקישורים חוקיים [/MOD] אמנות אלקטרוניקה על ידי: פול הורוביץ אמנות אלקטרוניקה (ידני סטודנט עם תרגילים) על ידי: תומס ס הייס, פול הורוביץ מעגל טרנזיסטור עיצוב על ידי: Walston, יוסף א ', ו מילר, ג'ון ר @ טקסס אינסטרומנטס בע"מ כוח גבוהה ידני אודיו בנייה של מגבר על ידי: ג' רנדי Slone

[Mod] הוסר כל הקישורים חוקיים [/ המודרניים] חבר יקר אני persnally למדו מסוג זה של מגברים דרך ספר האוניברסיטה שלי proffessor recommended.it היא: ניתוח ועיצוב אנלוגי משולב circuits.by אפור hursr לואיס מאייר, כאן הוא הקישור כדי להוריד את הספר: http://www.xxxxx/xxxx.htm אני מקווה שזה עוזר. ד 'ש

Amp מחלקה: מוטה באמצע קו העומס, כאשר המתנה: פיזור הכוח הגבוהה ביותר כאשר סרק. מגבר Class B: משמש בתצורת push-pull. מוטה כך טרנזיסטורים הם בקושי על. יעיל יותר לשלב הנפוץ ביותר שיטת התפוקה. בכיתה ג'Amp: מוטה למטה הטיה להפעיל. משמש בעיקר מגברים מכוון שהוא מגבר עם מעגל התהודה RC ל הרמוניות הסינון. (יישומי RF). באמצעות יישום Class A או B בשלטון (אות גדולה) הוא לא טוב בהרבה ללא משוב. צריך לדעת על מוטות ואפסים בתפקוד ההעברה. כמעט כל ספר האלקטרוניקה יש משהו על אלו סוגי המגברים.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back