כיצד למדוד OPAMP הפרש באופן מלא עם SC_CMFB

S

skythunder

Guest
היי, כולם, אני רוצה לדעת כיצד למדוד את המאפיינים של OPAMP הפרש באופן מלא עם רשת עברה קבלים נפוצה מצב משוב. כמובן, אנחנו לא יכולים להשתמש בשיטות מדידת זמן רציף (AC לטאטא) כדי למצוא DC רווח, רוחב פס רווח אחדות, CMRR, PSRR, וכו ' האם יש שיטות למדידת פרמטרי specifial אותם OPAMP, או רק באמצעות סימולציה חולפת המשוער? תודה

היי, אם אתה משתמש HSPICE, ניתן לבצע ניתוח טראן, ולשמור את נקודתי הפעלה של המעגל לקובץ, ואז אתה יכול לטעון את הקובץ ולבצע את ניתוח AC. לדוגמה, בביצוע ניתוחי TRAN:... לשמור את סוג קובץ = IC = רמת RAIL2RAIL.IC = כל זמן = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U ואז אתה יכול לבצע את ניתוח AC AC 10 דצמבר 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. עומס RAIL2RAIL.IC0 אתה יכול לקבל עזרה מHSPICE manul להבין. העומס ולחסוך.! רואים!

[ציטוט = wjxcom] היי, אם אתה משתמש HSPICE, ניתן לבצע ניתוח טראן, ולשמור את נקודתי הפעלה של המעגל לקובץ, ואז אתה יכול לטעון את הקובץ ולבצע את ניתוח AC. לדוגמה, בביצוע ניתוחי TRAN:... לשמור את סוג קובץ = IC = רמת RAIL2RAIL.IC = כל זמן = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U ואז אתה יכול לבצע את ניתוח AC AC 10 דצמבר 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. עומס RAIL2RAIL.IC0 אתה יכול לקבל עזרה מHSPICE manul להבין. העומס ולחסוך.! לגבי! [/ ציטוט] תודה רבה לך, wjxcom! אני אנסה את השיטה שלך. ואני רוצה לדעת האם בדרך זו היא שימושית לסימולציה של מעגלי קבלים ממותגים אחרים, כמו מסנני SC, מאז לדמות תגובת התדר של מעגלי SC בHSPICE בתוך מקצב אינו זמינה

היי hr_rezaee: אני חושב שהגעתי זמן אופ יכול רק להדפיס את נקודתי ההפעלה, למשל, 25u op יכול להדפיס את 25u pointsat ההפעלה... האם יש לך דרך אחרת כדי לדמות OPAMP ההפרש באופן המלא עם SC_CMFB? דרישת שלום

[ציטוט = wjxcom] היי hr_rezaee: אני חושב שהגעתי זמן אופ יכול רק להדפיס את נקודתי ההפעלה, לדוגמה, ניתן להדפיס 25u אופ הפעלת pointsat 25u... האם יש לך דרך אחרת כדי לדמות OPAMP ההפרש באופן המלא עם SC_CMFB? היי לגבי הזמן [/ ציטוט]. אופ יכול להדפיס את נקודתי הפעלה, אבל זה יכול לגרום. ניתוח AC בזמן מסוים. תנסה את זה. דרישת שלום

היי hr_rezaee: אני מנסה להשתמש בשיטה שלך, netlist הוא:. PROTECT OP 28u TRAN 0.1NS 30U START = 0U AC 10 דצמבר 1 200MEG LIB 'D: \ התרגיל \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'.... TT . END אבל התוצאה היא לא נכונה!

[ציטוט = wjxcom]. סוג קובץ SAVE = IC = רמת RAIL2RAIL.IC = ALL [= צבע אדום] זמן = 25U [/ צבע]. TRAN 0.1NS 30U START = 0U ואז אתה יכול לבצע את ניתוח AC. AC 10 דצמבר 1 100MEG * SWEEP CC 0.5P 3P 0.1P. עומס RAIL2RAIL.IC0 [/ ציטוט] [ציטוט = wjxcom] להגן [= צבע אדום]. OP 28u [/ צבע]. TRAN 0.1NS 30U START = 0U. AC 10 דצמבר 1 . 200MEG LIB 'D: \ התרגיל \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'. TT END [/ הציטוט] הם אלה netlist השווה? אני חושב שלא [צבע = # 444444] [/ צבע]

היי hr_rezaee: היית אומר לי איך להשתמש OP.?

[ציטוט = wjxcom] היי hr_rezaee:.? היית אומר לי איך להשתמש OP [/ הציטוט] היי אתה יכול לבדוק את זה בשני פתרונות netlist אחד ולאחר מכן לדווח על התוצאות? תודה רואה

היי hr_rezaee: המעגל, netlist של המעגל ותוצאת הסימולציה ניתן למצוא בקובץ המצורף ששם הוא simulation.rar . כשאני משתמש בnetlist כדלקמן:..... הרעש V (OUTD) VID 10 הדפס רעש ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U עומס CASCODE.IC0 לשמור את הסוג = IC קובץ = רמת CASCODE.IC = כל זמן = 25U PZ V (OUTD) VID * אפשרויות ההודעה NOMOD הקצר CAPTAB ACOUT = 0 = 2 CSDF בדיקת PROTECT LIB 'D: \ התרגיל \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'.... . TT AC 10 דצמבר 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10p 1P את הקובץ ליס הוא cascode_opa_ac1.lis, והגל הוא Aim_ Printing1.pdf; כשאני משתמש netlist כדלקמן.: . הרעש V (OUTD) VID 10. PRINT רעש ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U START = 0U. PZ V (OUTD) VID *. הודעת אפשרויות NOMOD הקצר CAPTAB ACOUT = 0 CSDF . = 2 בדיקה PROTECT OP 25u LIB 'D: \ התרגיל \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'... TT AC 10 דצמבר 1 60MEG * CC SWEEP 1P 10p 1P את הקובץ ליס הוא cascode_opa_ac2. . ליס, והגל היא Aim_ Printing2.pdf; זה ברור ששתי תוצאות אלה הן שונות! Thanx שוב לעזור לי!

היי בדקתי את זה. לנסות תחילה netlist זה כשאני משתמש netlist כדלקמן:. הרעש V (OUTD) VID 10 רעש בONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U עומס CASCODE.IC0 לשמור את הסוג =.... קובץ IC = רמת CASCODE.IC = כל זמן = 25U PZ V (OUTD) VID * אפשרויות ההודעה NOMOD הקצר CAPTAB ACOUT = 0 = 2 CSDF בדיקה להגן 'LIB D:.... \ התרגיל \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB 'TT. AC 10 דצמבר 1 60MEG * 1P לטאטא CC 1P 10p לאחר מכן שמור את ניתוח ac OUTD. אז למחוק את כל fles מלבד *. sp ודגם. לאחר מכן נסה להלן netlist:. הרעש V (OUTD) VID 10 רעש בONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U PZ V (OUTD) VID * אפשרויות הודעה קצרה NOMOD CAPTAB ACOUT =.... ... 0 CSDF = 2 בדיקת PROTECT OP 25u LIB 'D: \ התרגיל \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'. TT AC 10 דצמבר 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10p 1P אתה יכול לראות ששני מגרשים הם אותו הדבר. אל תשתמש. אופ 25u ו. לטעון בו זמנית. דרישת שלום

מה דעתך על רוח רפאים? האם אני יכול לעשות את זה בסביבה אנלוגית?

שלום, hr_rezaee עשיתי סימולציות עם שני קבצים שספקתם אבל לא קבל אותה חלקה. שתי netlists הבא אותות הבקרה והניתוח שלי. אתה יכול להראות לי איך לתקן את הבעיה? תודה 1. . הרעש V (OUTD) VID 10. PRINT רעש ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U START = 0U. עומס MYCASCODE.IC0. סוג קובץ SAVE = IC = רמת MYCASCODE.IC = כל זמן = 25U . PZ V (OUTD) VID *. אפשרויות ההודעה NOMOD הקצר CAPTAB ACOUT = 0 = 2 CSDF בדיקה. להגן. OP 25u. LIB 'cmos35.txt' הנומינלי. AC 10 דצמבר 1 60MEG. ההדפסה VDB (outd). END 2. . TRAN 0.1NS 30U START = 0U *. אפשרויות הודעת NOMOD הקצר CAPTAB ACOUT = 0 = 2 CSDF בדיקה. להגן. OP 25u. LIB 'cmos35.txt' הנומינלי. Ac 10 דצמבר 1 60meg. רעש V (OUTD) VID 10. הדפס רעש ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). ההדפסה VDB (outd). PZ V (OUTD) VID. END

היי אנא לדמות אותם בשתי תיקיות שונות. דרישת שלום

[ציטוט = wjxcom] היי, אם אתה משתמש HSPICE, ניתן לבצע ניתוח טראן, ולשמור את נקודתי הפעלה של המעגל לקובץ, ואז אתה יכול לטעון את הקובץ ולבצע את ניתוח AC. לדוגמה, בביצוע ניתוחי TRAN:... לשמור את סוג קובץ = IC = רמת RAIL2RAIL.IC = כל זמן = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U ואז אתה יכול לבצע את ניתוח AC AC 10 דצמבר 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. עומס RAIL2RAIL.IC0 אתה יכול לקבל עזרה מHSPICE manul להבין. העומס ולחסוך.! לגבי! [/ ציטוט] sc_cmfb הוא משוב דינמי נפוץ מצב, כיצד לבחור את נקודתי הפעלת dc. אם U לבחור נקודתי הפעלה אקראית, התוצאות הן לא בסדר.

למה לא לשמור את נקודת ההפעלה ראשונה ואז לטעון את הקובץ השמור?

[ציטוט = wjxcom; 442171] היי, אם אתה משתמש HSPICE, ניתן לבצע ניתוח טראן, ולשמור את נקודתי הפעלה של המעגל לקובץ, ואז אתה יכול לטעון את הקובץ ולבצע את ניתוח AC. לדוגמה, בביצוע ניתוחי TRAN:... לשמור את סוג קובץ = IC = רמת RAIL2RAIL.IC = כל זמן = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U ואז אתה יכול לבצע את ניתוח AC AC 10 דצמבר 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. עומס RAIL2RAIL.IC0 אתה יכול לקבל עזרה מHSPICE manul להבין. העומס ולחסוך.! לגבי! [/ ציטוט] היי מר, wjxcom wouid לומר לי מדוע אתה בוחר זמן = 25u לsimulatin זה? תודה

היי sh.shadmand: אני חושב שאתה יכול להשתמש בכל עת לסימולציה, אבל אתה חייב לוודא שמתח הפלט הנפוץ הוא יציב!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back