כיצד למדוד את הערך נוכחי RMS AC?

חכה שני ... ההבנה שלי עלולה להיות בfalw כאן. אם כן אנא תקן אותי. אם הזרם והמתח נמצאים מחוץ לשלב בשל נוכחותם של רכיבי RLC מה קורה? האם עדיין תהיה הקריאה נכונה? אנא הסבר לי אם זה בדרך אחרת. תודה.

המתח על פני נגד תמיד יהיה בשלב עם הזרם דרכו. זה אומר שאתה מודד את המתח על פני המחלף הוא ייצוג אמיתי של הזרם דרכו. לכן, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להמיר את המתח שלמתח DC. שיהיה מתאים לערך RMS של הזרם החשמלי.

הדרך הטובה ביותר היא לקנות RMS האמיתי לצבוט מטר נוכחי ולמדוד אותו ישירות.

EPP, זה הדרך הקלה ביותר :) אבל, כנראה ניקולס רוצה לדעת איך המד נכון RMS קלאמפ הנוכחי פועל כך שהוא יכול למדוד RMS האמיתי נוכחי. דן על נגד מחלף: שלרכיב / חלק שאנחנו עושים מחלף הנגד? לשנאי הנוכחי? או לעומס? או המקור? להבנתי, אני חושב שזה צריך להיות CT ..... אני צודק או לא צודק? אנג

כן, אני תוהה כיצד למדוד את הצד הגבוה AC RMS הנוכחי באמצעות UC במעגל. אז UC יכול לעשות קצת עבודת הגבלה נוכחית. תודה לך את כל החבר 'ה. האם עזר לי. :)

טובה, אני רק תוהה אם כל מכשיר יכול למדוד curent במקביל (למעט מטרים מהדקים) או שזה inevitale לשבור את המעגל ולמדוד אותו בסדרה ... מה UC?

אם אתה רוצה למדוד זרם אתה חייב לשבור את המעגל והמקום יש מד אמפר. נחת נגד בסדרה של רכיב במעגל ומדידת נגד accross מתח היא אותו הדבר. מד אמפר יש התנגדות נמוכה מאוד וירידה במתח עליו הוא נמוך מאוד. קיימים שום שיטה למדידת רכיב במעגל accross נוכחי, בדרך זו אתה יכול למדוד ירידת מתח רק על זה. נוכחי אז יכול להיות מחושב אם אתה יודע את עכבת האלמנט.

[ציטוט = Borber] נחת נגד בסדרה של רכיב במעגל ומדידת נגד accross מתח היא אותו הדבר. [/ ציטוט] איך? לא השינוי הנוכחי אם אני שם את הנגד בסדרה? או שאתה אומר לי את המעגל השווה הערך של מד זרם? אני להבין ששום מכשיר יכול למדוד זרם העובר דרך compont אלא אם כן הוצב בסדרה. ואם הנוכחיים הוא AC פני מרכיב תגובתי, אז אני מניח שאין דרך למצוא אותו מבלי בוחן מהדק ... או שיש?

נחת נגד מד זרם או סדרה במעגל זה יכול לשנות את הנסיבות, אם יש לו עכבה גבוהה בהשוואה לעכבת סניף, בואו נגיד שזה צריך להיות 1% או פחות. נחת נגד היא שווה ערך לammmeter. שנאי נוכחי אינו אלא ammmeter. קלאמפ הוא allso מד זרם. אין מכשיר שלא להפריע להתנהגות המעגל. השאלה היא רק עד כמה זה משנה את הפרמטרים של מעגלים.

אם אנו שמים נגד קטן של אוהם 0.0x, הירידה במתח היא פשוט יכול להתעלם ממנו. אגב, UC כאן אני מתייחס למייקרו.

יש מד מתח דיגיטלי שיכול למדוד את ערך rms זה מדויק ויעיל

אתה יכול להשתמש בנוסחא של cacilation ערך RMS לבנות מעגל הנדרש. ברכה [ציטוט = ניקולס] כיצד למדוד את הערך נוכחי RMS AC? [/ ציטוט]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back