חתכים עמוקים מוזרים על מטוס כוח (מעצב ALTIUM)

B

bobsun

Guest
שלום, ברצוני לשאול על בעיה במעצב ALTIUM. [= צרף config] 54521 [/ לצרף] יש לי חתך מוזר על מטוסי כוח שמוצגים בתמונה המצורפת. אלה חתכים עמוקים שחורים לעבור את כל [COLOR = "# ff0000"] מטוסי כוח [/ צבע] ואני לא יודע מאיפה הם באים. כשאני בוחן בתצוגת 3D, מצאתי את כל המקומות במטוס שבו כוחם שקר מסלולים השחור הם ללא נחושת. המטוסים המפוצלים (קיצוצי מטוס כוח) מופרדים באמצעות הקיצוצים השחורים הללו אולם הם שייכים לאותה רשת (הים), המצביע על כך שהקיצוצים האלה הם שחורים במטוס אין קווי חשמל רגילי אמצעים. אני לא יודע איך להסיר אותם. מישהו יכול לעזור לי בזה? משקולת

ראשית, האם אתה בטוח שמשהו באמת לא בסדר? הייתי לייצר ולבדוק קבצים לפני גרבר הייתי משוכנע שלא היה נחושת קיימים. תצוגת 3D של ALTIUM (עם שכבת החשמל בחרה במצב שכבה האחת) צריכה לתת לך תצוגה טובה, אבל ראיתי מקרים (על Soldermask, גם שכבה שלילית) שבו התצוגה של ALTIUM לא תאמה את קבצי גרבר. בתצורה שלי, צבע שכבת החשמל הוא חום, ואובייקטי מטוס כוח להראות כחום. הכח ושכבות קרקע הם שכבות שליליות, חפצים כלשהם עליהם לייצג "לא נחושת". לידיעתך אתה יכול להציג רשימה של כל האובייקטים במעגלים המודפסים (תצוגה -> פנלי סביבת עבודה -> PCB -> רשימת PCB), ואז סוג אחר שכבה, וללכת לשכבת החשמל כדי לראות מה יש שם. מטוסי כוח הם שכבות שליליות, ולכן כל אובייקטים המופיעים לייצג "לא נחושת". לא צריך להיות הרבה יותר שם, ואתה יכול להתקרב לכל דבר שיש. מחשבות אחרות: במישור הכח, אתה יכול לבחור את "מסלולים" השחורים? יכולות עקבות כלשהן איכשהו אובייקטי שכבת חשמל מוגדרים? האם אתה יכול איכשהו יש כלל מוגדר שגורם לבעיות? אם צפייה במצב צריכת חשמל שכבה בשכבה אחת, זה נראה כמו "שחור" מייצג אזורים של "אין נחושת" שנוצרו על ידי כללים (כלומר באמצעות אישור). מזל טוב, קווין

Kak היקר, מצטער, אני לא יכול לעשות את זה. בוב [COLOR = "סילבר"] [גודל = 1] ---------- ההודעה הוסיפה בשעת 19:55 ---------- הודעה קודמת הייתה בשעת 19:41 ---- ------ [/ גודל] [/ צבע] היקר קווין, בתצוגת 3D של מעצב ALTIUM, אני יכול לראות שאין נחושת במטוסי כוח / GND באותם "קיצוצים". ברשימת PCB אני יכול לבחור כמה שירים ששייך ל" [COLOR = "# ff0000"] לא [/ צבע] נטו ", ושל רוחב [COLOR =" # ff0000 "] 40mil [/ צבע], שהוא זהה לוח מתאר. עם זאת, כאשר אני לוחץ על מסלולים מקבילים לקווים מתארים לוח אמיתיים, הם הדגישו, אבל כאשר לחיצה על מסלולים הנ"ל ברוחב 40mil ברשימת המעגלים המודפסת, שהם [COLOR = "# ff0000"] לא מודגש [/ צבע] או מוצגים בכל . בדקתי את אורך המסלולים אלה אינם מוצגים, ומצאתי שהם כל אורך ניכר, אולי זה הם שיתרמו לאזור לא נחושת. עם זאת, אין לי מושג איך הם נוצרים. האם אתה מכיר אותם? משקולת

אני לא בטוח מה קורה, אבל אתה צריך ליצור קבצי גרבר ולהביט בם כדי להיות בטוח שאין באמת בעיה. אם אתה מוצא את ערכים חשודים בכח והמטוסים קרקעיים ברשימת PCB, אתה אמור להיות מסוגל ללחוץ עליהם כדי לבחור, ואז ללחוץ על שורת הכותרת של חלון מעצב ALTIUM העיקרי כדי להפוך אותו פעיל, ולאחר מכן פגע "הדל" מפתח למחיקה. רק לוודא שאתה לא למחוק את הרצועות שבקצה המעגלים המודפס, שהם "ללא נחושת" אזורים כדי למנוע קצרים בקצה של מעגלים מודפסים. אם מקלט של פיצול הכח / המטוסים קרקעיים שלך, לא צריך להיות שום עקבות עליהם מלבד אלה בקצות PCB, זה צריך להיות אישור למחיקה כל דבר אחר.

לבדוק על ידי הדגשה כל שכבה משמשת (אחד אחד), אם אתה יכול לראות כמה מסלול במגזרות.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back