חיפוש על מגבר LM741 אופ הטיית

O

obrien135

Guest
היי שוב. אני נתקלתי בבעיות עם מעגל בסיסי מאוד מסיבה כלשהי. היה לי בעיות בעבר, ולא הצלחתי לפתור אותה. אני הרכבתי את המעגל המוצג להלן כמגבר אודיו, באב - שקע. אני תמיד מקבל את הפלט במעקה החיובי. ניסיתי לשים במעגל בטל קיזוז אבל זה לא עזר. הוא 10 יותר מדי רווח? יש בעל חוטים רופפים לא כרגע, אבל בהתחלה היה לי משוב 10kohm מחובר לפין 1 במקום פין 2, בטעות. האם יכול להיות שפגע בשבב? אני לא הייתי חושב כך בדרך כלל. יש לך הצעות? ג'ורג'

[אני] היי שוב. אני נתקלתי בבעיות עם מעגל בסיסי מאוד מסיבה כלשהי. היה לי בעיות בעבר, ולא הצלחתי לפתור אותה. אני הרכבתי את המעגל המוצג להלן כמגבר אודיו, באב - שקע. אני תמיד מקבל את הפלט במעקה החיובי. [/I] כלומר, אין טעם הפעלת dc סביב 0volts, נכון? [אני] ניסיתי לשים במעגל בטל קיזוז אבל זה לא עזר. הוא 10 יותר מדי רווח? [/I] לא, בהחלט לא. [אני] יש בעל חוטים רופפים לא כרגע, אבל בהתחלה היה לי משוב 10kohm מחובר לפין 1 במקום פין 2, בטעות. האם יכול להיות שפגע בשבב? [/I] האם זה אומר, שחברת את הפלט לרכבת הכח החיובית ולא לפין הקלט? במקרה זה אני חושש שמשהו נשרף.

בתשובה לשאלה הראשונה, כן, אבל זה יישום אספקה ​​יחידה, כך הייתי מצפה שמתח היציאה יהיה כבמחצית מתח האספקה ​​ש13.8V / 2 = 6.3V. אבל זה בכ 12 או 13 וולט ולא אות. בתשובה לשאלה השנייה, הפלט היה קשור לאחת תשומות null קיזוז (פינים 1), דרך intead המתנגד 10KOhm של לכניסה השלילית (פינים 2). אז התשובה היא לא, זה לא היה קשור למעקה החיובי. יש לך הצעות? חשבתי על שימוש LM386 במקום LM741 (שאחריו עוקב emittor באמצעות 2n2222 שיש אספן נוכחי של 800mA מקסימום). אבל במתח אספקת המקסימום rms הנוכחי של LM386 יהיה רק ​​קצת מעל 1/3, על פי החישובים שלי. אז אני מניח שאני תקוע עם מעגל מגבר שרת. זה לא לנהוג ברמקול אבל שנאי במיקסר דיודה, ואני לא יודע את גורם אל של ליבת toroid, ולכן עבודת ניחוש קטנה מעורבת. זו הסיבה שאני רוצה לנסות מעגל עם יכולת הנוכחית יותר. ג'ורג'

[] בתשובה לשאלה הראשונה, כן, אבל זה יישום אספקה ​​יחידה, כך הייתי מצפה מתח היציאה יהיה כבמחצית מתח האספקה ​​ש13.8V / 2 = 6.3V. אבל זה בכ 12 או 13 וולט ולא אות. [/I] מצטער, אתה צודק, כמובן. DC הפלט הצפוי הוא ב6.3 וולט. [אני] בתשובה לשאלה השנייה, הפלט היה קשור לאחת תשומות null קיזוז (פינים 1), דרך intead המתנגד 10KOhm של לכניסה השלילית (פינים 2). [/I] בסדר, אבל אני לא מניח שהיה מופעל השבב (משום שפחדת מניזק כלשהו). אם אספקת המתח החיובי עדיין לא מחובר לפין 1 - איך אתה יכול לצפות כמה ניזק? הצעה: להסיר את קבלי מעקף 10uF ולבדוק את נקודת ההטיה.

תודה לך, אני אנסה את זה. השבב היה מופעל, האספקה ​​הייתה קשורה להצמיד 7, אם כי, שהיא נכונה. אני לא חושב שזה פגע בם, אם. האם אתה מתכוון לכך ב10uF כובע לשם, להיות כל כך גדול בערכו, הקלט + הוא לא הצליח להישאר קרוב במתח ל-- קלט, ובכך גורם לתפוקה מקצת?

[אני] השבב הונע, האספקה ​​הייתה קשורה להצמיד 7 [/ אני] בסדר, אני רואה. אז זה היה שו"ת פרשנות שגויה. הבנה מוטעה בצד שלי: את 7 נראית כמו 1 בscetch (בכתב גרמני "7" שלך היא דומה ל "1" שלנו)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back