זקוק למהפך 12v 220v

R

Rambo55

Guest
זקוק למהפך 12v 220v ליחידות תדר גבוהות 240V לקחת הנכנס 12 הוולט DC ויגביר את המתח שלכ 200 וולט דרך DC DC בתדירות גבוהה לממיר DC מעגל ולאחר מכן ייקח את 200 וולט וגל לעצב אותו לתוך שונים גל סינוס באמצעות שימוש במכשיר שנקרא מתח גבוה H-גשר. המתח הגבוה H-הגשר הוא בעצם קבוצה של טרנזיסטורים השפעת שדה המסודרים באופן שיוצרים את מחזורי 1/2 הדרושים שיוצרים גל סינוס השונה בתדר Hz 60. שלח לאימייל שלי [דוא"ל] rank400@iprimus.com.au [/email]

אני אשלח לך תרשים circute בקרוב. [SIZE = "6"] [צבע = "האדום"] MOD: NO שיתוף פרטי [/ צבע] [/ גודל]

למה לא לעשות U לכתוב את זה כאן kabiru?

היי רמבו, קודם כל, להשתמש SG3525 לייצר פולסים ב50kHz. סע MOSFETs כוח עם זה והזנה לפרית שנאי. בדוק את הגל ולהוסיף snubbers במידת צורך. לאחר המתח עלה, השתמש במיישרים וכובעים להמיר לנקות DC. אז לך לאכול עוד וSG3525 IR2110 פועלים לנהוג H-גשר ב50Hz. אתה צריך לחפש H-גשר, SG3525, IR2110 ודברים דומים באינטרנט, ואתה יהיה שפע של מידע. ואז, אתה יכול לכתוב כאן ולספר לנו איפה אתה תקוע. @ Kabiru, היי. אתה צריך לכתוב כאן כדי שהיא מועילה לכולם בפורום. מקווה שזה עוזר. Tahmid.

החציר Thamid! U לעשות לי מעגל פשוט לגבי אותו הדבר? U יכול לצייר אחד לצק טוב .............

היי, אני בניתי אותו, ולכן אני יכול לכתוב דיאגרמת. ציור הסכמטי מלאה ייקח זמן, כדי שאוכל להראות לך דיאגרמת אם אתה רוצה.

תודה Tahmid דיאגרמת תעשה את העבודה בפעם: החיוך: אבל תרשים מלא יהיה נפלא: חיוך:

Kabiru, אני חושב שהנקודה שבה צריכים להיות מסומנות VRV וR45 להצטרף 'ב' בסכמטית, אם הוא לא מחובר לא תהיה ייצוב מתח. בריאן.

היי, יש לי משהו כמו זה בחשבון:
95_1290961044.png
זה גם יכול להיות מיושם באמצעות מייקרו, שהייתי לפשט את תכנון מעגלים. מקווה שזה עוזר. Tahmid.

Thanxxxxxxxxxx Tahmid! קבלתי את הרעיון .... אבל עדיין מחכה לתרשים שלך ...

thamid! היכן הוא בתרשים. זה לקח הרבה זמן timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

היי, kabiru פרסם מעגל, ולכן לא טרח עריכה אחת. Tahmid.

שלא לדבר על Thamid! אני היה די מתעניייין בשאמה. בכל מקרה תודה.

[ציטוט = kabiru; 815055] הנה זה הוא שאתה יכול לנסות את זה:-O:-O היי kabiru, אתה אף פעם לא ניסית לעשות את התכנית הזאת?

כן, אני buid זה כפרויקט שנת הלימודים אחרון פעמים וזה עובד מצוין.

היי Kabiru אתה יכול בבקשה לפרסם תרשים PCB?

אני משום מה לא השימוש PCB, נהגתי veroboard לזה.

@ Kabiru הלכתי לאתר של מעגל זה מהפך [url = http://www.elektrotekno.com] Elektronik יש Teknoloji Merkezi [/url] אבל לא הצליח למצוא בשום אמצעי כדי להירשם יש תרגום [/url]

למה אתה צריך את Google מתרגם לתרשים circute?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back