הפחתת רעש רמקול?

A

ahgu

Guest
מה הן הדרכים להפחתת רעש ברמקול? יש לי רעש לבן מהרמקולים שלי מotuput של codec, אפילו פלט אפס. ההגדרה שלי: DAC ---> פלט הפרש -> מגבר הכח 10X (חיבור גשר). ממדידה כלשהי, מצא את הרעש מDAC הוא גבוה יותר מהקרקע למרות שפלטי 0. כמו כן, יש רעש במעגל שיתרום הדובר לפני רווח 10X. אני מודד את מתח AC על פני כמה נקודות. אני לא יודע איך למדוד את הרעש, מדידת מתח AC באמצעות DMM 6.5digit הוא הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליו. רגולטור: תפוקת DAC 0.4mV ב 0: 0.8mV. קלט למגבר הכח הוא 0.4mv דקות גם אם DAC הוסר. עם שילוב אלה, אני שומע רעש לבן מהרמקול. עכשיו איך אני יכול להסיר את הרעש הלבן? זה נראה בעיה קשה.

האם יש לך אוסצילוסקופ עם ערוץ קלט רווח גבוה? גל הרעש יכול להציע מה שגורם לרעש.

היי ahgu מדידת הרעש עם DMM היא כמעט inpossible. למדידה נכונה אתה צריך אוסצילוסקופ. לדעתי הרעש שלך יכול להיות שנוצר בDAC או במגבר. האם הרעש עדיין שם אם אתה קצר הקלט של המגבר שלך (DAC אינו מחובר)? -> יכול להיות שקבלים הוא מקור הרעש אם המגבר עצמו לא מייצר רעש, זה אפשרי, כי DAC מייצר אותו. הבעיה היא לעתים קרובות, שיש DAC אנלוגי ואספקה ​​דיגיטלית. האם ההיצע האנלוגי שלך (אם יש לך את שניהם) ראוי? האם יש לך מספיק decoupling-C של קרבת DAC? מברך

nomally רעש הוא u אותות בתדירות גבוה יכול elimninate שבאמצעות איזה הנמוך לעבור סינון שלילה לרעש בתדר הגבוה. זה imrove דברים קצת. גם האוזן האנושית לא יכולה לשמוע את כל התדרים, אך השימוש במסנן תפחית clearity קצת

אני רגיל למגברים. אם לאחר shotting קלט המגבר עם או בלי DAC מחובר הרעש הוא עדיין שם, אז יכול להיות prob מקו האדמה שלך. בדוק את חיבורי ההארקה שלך היטב. זה יכול גם לנבוע מפריסת PCB ur. אם הייתי יודע יותר פרטים על עבודת ur אני היה יודע איך לעזור יותר

היי, לגמרי נכון. הארקה אחת נקודה צריכה להיות מוחלת, נכון?. אני מתמודד זה סוג של רעש.

אתה רוצה לבדוק ולראות אם ההרמוניות של כל קצה זמן עלייה מהירה אינן צימוד לעקבות הדובר. אולי חיבור הארקת כוכב למטוס הקרקע העיקרי יעזור. זקוק למידע נוסף. במקרים כאלה פריסה יש הרבה מה לעשות עם הרעש שלך ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back