העברת נתונים מבוססת GSM (העברת קבצים, EX:... PDF, TXT, מילה ...)

S

selvan0201

Guest
היי לכולם 2 ... אני משתמש במודם GSM wavecom להעביר אותות קוליים והודעות באמצעות R89C51RDxx microcontroller.Now אני רוצה להעביר נתונים ממחשב דרך אותו מישהו modem.Can לעזור לי איך להשיג את זה ולתת כמה רעיונות לגבי נתוני transfer.I גם צריך כמה ספרים אלקטרוניים בנוגע למשימה זו. תודה U. ..

היי Selvan, מהו הממשק אתה משתמש כדי לתקשר עם מודם. אם המודם שלך יש לי ממשק UART / RS232, אז אתה יכול להשתמש ביציאת ה-COM של המחשב לתקשורת. אתה יכול להשתמש בפקודות AT לאינטראקציה עם מודול .. בברכה, Joby

תודה u Joby, יה זכות ur אני משתמש במודם שיש UART בזה. אני מתקשר עם המחשב באמצעות מסוף היפר. עכשיו השאלה שלי היא איך אנחנו יכולים להעלות קובץ ממחשב ואיך אנחנו יכולים לשלוח אותו באמצעות GPRS / GPS / TCP / IP שבו טכנולוגיה / פרוטוקולים ... שוב אני מודה לu נותן מידע רב ערך .. U יכול לספר קצת אינטרנט לשימוש של AT פקודה לתקשורת נתונים? Selvan של העניין.

היי, במקום להשתמש במסוף Hyper, אתה חייב לעשות את יישום באמצעות VB או וכו '. נקי. קראו את הקובץ באמצעות היישום שלך ולשלוח אותו על ידי בתי ייט למודם. אתה יכול למצוא את המסמכים ופרטים אחרים על את המודם מאתר Wavecom .... http://www.wavecom.com/modules/movie/scenes/home/ בברכה, Joby

החי selvan הנה ב[ url] של פקודת http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=309444 # 309444 [/url]

תודה u מאוד Joby אדונים לעזרת u'r בשבילי ... סליחה על התגובה המאוחרת לu ... אדונים אני רוצה להעביר קובץ ממחשב למחשב אחר באמצעות מודם GSM ואני משתמש WAVECOM Quik Q2400A הסדרה modem.In שהמודה v יש אפשרות לשלוח נתונים ... אם u מכיר מידה לעזור לי ... ב Tech.Spec מצאתי מידה אפשר להעביר datas למידת v צריכה שני מודמים GSM .. תודה u, ברכה, Selvan ...

תודה u כל כך הרבה ליווינגסטון אדונים ... אדונים אני רוצה להעביר קובץ ממחשב למחשב אחר באמצעות מודם GSM ואני משתמש WAVECOM Quik Q2400A הסדרה modem.In שהמודה v יש אפשרות לשלוח נתונים ... אם u מכיר מידה לעזור לי ... ב Tech.Spec מצאתי מידה אפשר להעביר datas למידת v צריכה שני מודמים GSM האם זה נכון ... תודה u, ברכה, Selvan ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back