הבדל בין ה-DIMM וSIMM בחריצי זיכרון?

A

aasai

Guest
בבקשה שמישהו יסביר לי את ההבדל בין בקפידה DIMM וSIMM בחריצי זיכרון? כשאני קורא את ארכיטקטורת הלוח האם של מחשב כולו? לבוא accross DIMM בחריצי זיכרון .... מדוע DIMM מחליף SIMM בחריצי זיכרון ומה שDIMM יתרונות על פני SIMM? אנא הבהר את זה ... תודה מראש

המודולים יחידים בקו זיכרון ורכיבי זיכרון כפולים בשורה הם בעצם רק דרכים שונות של אריזות באותו זכרון סיליקון. ההבדל העיקרי בין שני סוגים אלה של מודולים הוא במספר הפינים שיש להם. DIMMs יש פי שתיים סיכות רבות בהשוואה לרכיבי זיכרון דומים. זה אולי לא נראה סביר בראשון מאז הוא נראה בבירור שיש להם את אותו מספר הפינים בכל צד, אבל בדיקה מדוקדקת יותר מגלה שהמחברים בשני הצדדים הם מחוברים זה לזה בסימס. זה לא מקרה עם רכיבי DIMM. היתרון ברור מאוד לכך הוא האוטובוס הרבה יותר הרחב שיכולה לנצל את ה-DIMM. DIMMs יש 64bit לעומת 32bit האוטובוס נהג באוטובוס SIMMSs רחב יותר פירושו יותר נתונים יכולים לעבור וזה תואם לביצועים כוללים מהר יותר כיוון שהזיכרון הוא חיוני בכל פעולות המחשב. השיג אוטובוס 64bit אינו בלעדי לרכיבי DIMM מאז יכולת זו כבר הושגה עם רכיבי זיכרון באמצעות טריק קטן ומטופח. החוכמה היא להשתמש בשני רכיבי זיכרון במקביל, אוטובוס כתוצאה מכך יהיה הסכום של שני אוטובוסים. המראה של רכיבי DIMM הפך נוהג זה מיותר לחלוטין. [Url = http://www.kingston.com/tools/umg/umg05a.asp] חברת קינגסטון טכנולוגיות - כלים - מדריך אולטימטיבי זיכרון [/url]

תודה היי לתגובה שלך יקרה ...... למעשה DIMM פירושו הוא לגשת לצד 2 וSIMM הוא גישת צד אחד .. אני צודק ... מה ששני הצדדים וגישת צד אחד בדיוק ........... חשבתי לעצמי, יכול לעשות רק אחד משתי פעולת כתיבה או קריאה שהדרגה המתאימה של זיכרון נקרא SIMM יכול לעשות את שניהם opreration simultaneouslly לקרוא ולכתוב שלדרגה המתאימה של זיכרון נקרא DIMM .... אני לא בטוח .. בבקשה לברר את זה ... תודה רבה

SIMM DIMM ומשתמש באותו זיכרון אלא סוג האריזה שונה. פיני סימס משני הצדדים קשורים זה לזה בעת סיכות DIMM הם עצמאיות. אז רכיבים DIMM מספקים ערוץ 64 ביט שהוא כפול של ערוץ 32bit של סימס. כתיבה לקרוא סימולטני תלוי בסוג הזיכרון שבשימוש בכרטיסים. אוטובוס הוא רחב יותר במקרה של ה-DIMM כך שהוא יכול להעביר יותר נתונים בפעם אחת בהשוואה לSIMM. זה פשוט כמו במסלול מספר 8 כביש יותר של כלי רכב יכול לעבור בו זמנית לעומת 4 מסלולים.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back