האם יזדקק למתח חיצוני ליחידת GPS לאחר התממשקות?

A

asic1984

Guest
היי למי יש excperience עם התממשקות עם GPS, יש לי יחידת GARMIN etrex אני צריך לספק מתח חיצוני ליחידת ה-GPS, בידיעה שכבר יש סוללות, כדי להיות מסוגל להשתמש RS232 (לעשות את צרכי אספקת חשמל חיצונית RS232 מהסוללות של GPS) תודה על עזרה

אם ברצונך להשתמש ב-GPS לתקופה קצרה של זמן, את הסוללות תהיינה מספיק מספיק, אבל אם אתה רוצה להפעיל אותו במשך זמן רב, אז אפשרות טובה יותר היא להשתמש בכוח חיצוני. ככל "RS-232" הממשק הוא מודאג, להיות מודע לכך שרוב מכשירי ה-GPS (כולל Garmin) פועלים רק 0-5V מה בעצם יש מה לעשות עם רמות "אמיתיות" RS-232. אבל בגלל לapplictions המקומי רמה זו 0-5V, כלומר, הייתה קלה יותר לייצר, רוב המחשב עכשווי, מחשבים ניידים, וכו 'יקראו את המכשירים האלו .. ובדיוק מסיבה (ללא נהג נכון RS-232) אתה לא צריך כוח חיצוני .. בברכה, IanP

היי מודה מדי IanP u הוא תמיכה אמיתית לשמוע שקניתי את הכבל שמחבר את ה-GPS למחשב ... כשאני מודד את פלט אות שידור למחשב שמצאתי אותו הטווח שבין 1.5 -4.5 ומתח ... השלילי היא בסדר ... אבל הטווח החיובי קטן כמו מה שאני חושב שזה נורמלי, גם אני צריך לדעת למה יש כוח כסיכה מGPS לכבל ... האם זה בזכות פלט קלט או יותר מדי לעזרה

רוב מקלטי ה-GPS קלט למתח חיצוני. לפני חיבור כל דבר יש לבדוק עם הוראות שימוש למתח מקובל מקסימום עבור המכשיר שלך. Incase יש לך מותג Garmin, אתה עלול למצוא את הדיו זה מאוד שימושי: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm ברכה, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back