האם זה בסדר MAX232CPE?

J

john78304

Guest
הייתי MAX232CPE ללא קבלים ובכל ספק כוח הוא tied.Then קשרתי TX של Comm יציאה אחת סיכות RX הנמל Comm לעוד סיכות של MAX232.Next להעביר נתונים Comm port.But אני מבלבל שאני יכול לקבל נתונים בדיוק מתי TX ו RX קשור כל סיכה של MAX232 MAX232 אני צריך לבדוק את זה good.Would אתה אומר לי זה נכון, או שיש משהו לא בסדר כאן?

לא ברור לי, זאת ללא התקנת קבלים, ואתה מצפה MAX232 להיות פונקציונליות מלאה?

[Quote = semicon11: 1070620] לא ברור לי, זאת ללא התקנת קבלים, ואתה מצפה MAX232 להיות מלא תפקודית [/quote] תודה על העזרה.? השתמשתי כובעים אספקת החשמל max232 אבל יש problems.Example כמה אני יכול לקבל נתונים גם כאשר אספקת החשמל להפעיל off.Then אני מסיר את כל הכוח של כובעים max232 וקשר TX ו RX לפין כל max232, אומרים VCC ו GND והוא יכול לקבל נתונים exactly.I דון לא יודע אם זה נכון גם לגבי max232 או לא?

היי, שבב Max232 נעשה שימוש נרחב ועובד היטב. אתה לא ברורה לומר מה של מספר בעיות של שלך, אבל זה נשמע כמו זרימת נתונים הוא שם, אם כי חייו של לי לא מבין למה אתה מנתק כל כך להפסיק את הנתונים? - הייתי מציע, האם זה באמת הנתונים יורדים או סתם קטעים randon כי הקווים בפועל המעגל הפתוח? אם אתה מניח קווים TX, אשר מתכוון פלטי, כדי VCC ו קרקע ואז שקט סביר להניח שלו יש לך מפוצץ חלק או את כל החלקים. במצבים כאלה עדיף להתחיל שוב עם כל השבבים החדשים, אם כי הייתי מציע לך למצוא ספר הדרכה טוב / 1, כך שתוכל לקבוע היכן היה להשתבש. אתה לא מזכיר את אשר מיקרו אתה משתמש כל כך לא יכול לכוון אותך הדרכה מסוימת.

הבעיה Thanks.Yes.My הוא RS485, RS232 יש לי רק קובץ מצורף המעגל שלי. מעגל אחד הוא המעגל השתמשתי כדי לבדוק RS232-rs485.But אני נתקל בבעיה מוזרה היא כי ניתן לקבל נתונים ללא חשמל עבור circuit.Then כדי לאתר באגים מעגל הוצאתי את כל הרכיבים ואת גיליתי דברים מדהימים: כפי שניתן לראות בקובץ max232_test זה attached.When קשרתי TX ו RX ל 2 סיכות של max232.The 2 סיכות יכול להיות כמעט כל סיכה של התוכנית אני max232.Then לשלוח וקיבל נתונים עם port.I com נמצאו כי אני יכול לקבל נתונים exactly.Would לך לעזור לי לאשר כי הוא שבב נכון או לא? בדקתי את כל paramenter ונבדק max232 וזה טוב.

[Quote = john78304: 1070711] הבעיה Thanks.Yes.My הוא RS485, RS232 יש לי רק קובץ מצורף המעגל שלי. מעגל אחד הוא המעגל השתמשתי כדי לבדוק RS232-rs485.But אני נתקל בבעיה מוזרה היא כי ניתן לקבל נתונים ללא חשמל עבור circuit.Then כדי לאתר באגים מעגל הוצאתי את כל הרכיבים ואת גיליתי דברים מדהימים: כפי שניתן לראות בקובץ max232_test זה attached.When קשרתי TX ו RX ל 2 סיכות של max232.The 2 סיכות יכול להיות כמעט כל סיכה של התוכנית אני max232.Then לשלוח וקיבל נתונים עם port.I com נמצאו כי אני יכול לקבל נתונים exactly.Would לך לעזור לי לאשר כי הוא שבב נכון או לא? בדקתי את כל paramenter ונבדק max232 וזה טוב. [/quote] למה אתה צריך לעשות את כל זה??? הסרה של רכיבים וכו '. כל שעליך לעשות מעגל פשוט באמצעות IC MAX232, לחבר רכיבים לפי גליון הנתונים, אם שימוש אפשרי אוסצילוסקופ כדי לבדוק אם אתה מקבל פולסים על הפינים TX ו RX ....

Yes.It היא כי אני רוצה לבדוק את המעגל שלי. בהתחלה הייתי מחובר כל הרכיבים כמו גליון הנתונים ומצאתי כי אני רק צריך קשור TX אל אחד סיכות RX לעוד סיכות של max232 להעביר נתונים ללא אספקת חשמל. אז כדי לאתר באגים זה מעגל בדקתי על ידי הסרת כל צעד מרכיב ידי step.Finally, כאשר כל כובעים כוח מוסר, אני sitll קיבל את הנתונים בדיוק. זה נראה שכל הפינים של max232 הוא connectted זה עם זה ללא כוח וכתוצאה מכך TX ו RX מחובר זה לזה. זה גורם לי לבלבל אם זה נכון גם לגבי השבב הזה או not.Previously חשבתי השבב הוא מפוצץ אבל כאשר בדקתי את זה תחת נושא זה: http://www.edaboard.com/thread223866.html כל התוצאות צודק יחסית. לכן אני זה גורם לי לבלבל את השבב היא עבודה או לא.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back