בעית מתכנת PIC (באמצעות simmilar מתכנת Olimex PIC-PG2 (סגנון JDM))

G

ghormoon

Guest
שלום, אני כבר מחפש פתרון לכמעט שבוע, רוב התוצאות היו להקים הפורום הזה, אבל אני עדיין לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד. בנה לי מתכנת על פי שיטה זו: http://www.bravekit.com/document/PIC_JDM/PIC_JDM_schem.pdf זה צריך להיות מסוגל PIC18F4550 תכנית שיש לי. ניסיתי כמה תוכנות, למשל. בPICPgm הוא מזהה את המתכנת (כJDM), אך אינו מזהה PIC (לא משנה אם אני מגדיר את זה לOlimex PIC-PG2 ידני). חשב שזה יכול להיגרם על ידי מתח נמוך, אבל לא הייתי succesfull אפילו עם הוספת ספקי כוח חיצוניים 5V 12V ובמקום powering מיציאה טורית. (כשאני מודד יציאה טורית בלי מתכנת, זה נותן סביב 11.6V, כשאני מתחבר מתכנת אז על 10.5V וכשאני מתחבר PIC למתכנת, משהו מעל 9V, אם אני מודד את מחבר ICSP, אני מקבל על 5V בלי PIC, 1.5V עם PIC (ללא אספקה ​​חיצונית)) לך רעיונות? תודה מראש, Ghormoon

היי, כפי שאתה יכול לראות בפורום זה, JDMs לעבוד עבור אנשים מסוימים, וחלק לא! יש הטוענים אפילו יח יציאה טורית יכולה לעשות את ההבדל. אתה עלול למצוא את המתכנת במקביל PicAll אופציה אמינה יותר, אם כי ברגע שאתה יכול לתכנת אז 4550/2550 לבנות את עצמך שיבוט Pickit2 אם אתה הולך לתכנית pics לעתים קרובות.

יש לי חבר אחד שיכול להשאיל לי מתכנת lpt, זה נראה simmilar, אבל לא אותו הדבר, הבעיה היחידה היא שהוא אומר שהוא דורש 16-30VDC, אז אני אצטרך ללוות אספקת חשמל איפשהו D: http: / / Hphotos-ash4.fbcdn.net/192359_1937825522759_1156011198_32387437_5218867_o.jpg אני רוצה לבנות שיבוט pickit מאוחר יותר (אין לי 18f2550 עכשיו ואני לא בטוח אם אני מסוגל להסב אותו ל18f4550 ) אבל יש גרסות רבות מדי ... זה אמור להיות מסוגל תכנית ובאגים הן pics 5V 3.3 ו ... מישהו ניסה אותו? (תמונה) [/url]

[ציטוט = ghormoon; 871080] יש לי חבר אחד שיכול להשאיל לי מתכנת lpt, זה נראה simmilar, אבל לא אותו הדבר, הבעיה היחידה היא שהוא אומר שהוא דורש 16-30VDC, אז אני אצטרך ללוות אספקת חשמל במקום כלשהו D: [[/ ציטוט] כן שנראה כמעט זהה וצריך לעבוד בסדר, לספק לך לעקוב אחרי הנקודות האלה שבpdf. אפשר להשתמש רק בשתי סוללות 9V בסדרה, זה לוקח מעט מאוד נוכחי. [ציטוט] אני רוצה לבנות שיבוט pickit מאוחר יותר (אין לי 18f2550 עכשיו ואני לא בטוח אם אני מסוגל להסב אותו ל18f4550) אבל יש גרסות רבות מדי ... זה אמור להיות מסוגל תכנית ובאגים הן pics 5V 3.3 ו ... מישהו ניסה אותו? [/ ציטוט] תוכנת Microchip PK2 ל2550 עושה תכנית ישר לתוך 4550 ללא כל recompling וזה עובד מצוין כPK2, עשה את זה בעצמי. לא בנה מהעיצוב, למרות שזה אינו כולל מעגלי VDD משתנים, בו הוא תכונה טובה. אם אתה רוצה לשמור על דברים פשוטים, זה בסיסי בדיוק כמו שאתה יכול להשיג, למרות שאתה עדיין יכול לתכנת שבבי 3v3 כמו גם, כפי שעשיתי שוב. פשוט כוח PK2 המעגל השלם ב3v3 או כוח שבב היעד עם 3v3 לפני הפעלת כוח 5v לPK2.

האם הכח הזה לפחות את שבבי 5V? או שיש לך כוח למעגל מאספקה ​​חיצונית כל הזמן? זה שאני עדיין קשור כוח schould השבב המתוכן מ USB ​​... או שאני מבין את זה לא נכון ושתפעיל אותו בדרך אחרת (אני לא רואה שום מחבר לכל pickit כוח)?

היי, גם גרסה של Pk2 הם מופעלים עצמי מכבל USB כמו גם שבבי היעד. כאשר מסתכלים על Sarins מעגל החלק העליון הוא כמעט זהה לשלי, למרות שהוא השתמש בטרנזיסטור Q5 לD1 דיודה שלי. אם אתה בנית אותו כתרשים שלי, זה צ'יפס 5V תוכניות מופעלים עצמי ו. כאשר אתה רוצה לתכנת 3v3 שבבים אז חושבים שהדבר הטוב ביותר יהיה להוסיף במעגל שמאי מתח Sarins, בתוספת דיודות נוספות D4/5/6 נגדים סביב קווי DAT iscpCLK ו. קדימה הישרים שלה והעלות נמוכה, שאפילו לא שווה להתעסק עושים את זה IMHO דרכים האחרות. עריכה - רק כדי לשוב ולחזר תגובה מתעלמת לעתים קרובות על בנייה רגילה שהמתכנת ושל כל הבדיקה וtrivulations המעורבות - שלה כל כך הרבה יותר קל וכנראה יותר זול לקנות Microchip אמיתי PK2 ​​- אני עשיתי ואחד של 'הטוב ביותר קונה "שלי - אני רק בניתי את השיבוט כגיבוי / אתגר.

ובכן, אני אנסה Sarins השכם אז, הייתי רוצה לנסות מאוחר יותר pics, לא רק 18f4550, כך שזה יהיה יותר טוב בשביל זה יותר "אוניברסלי". אני מנסה לשרטט מחדש את Sarins שכם לאחד "בסגנון הישן", שבו הכל מחובר, ולא רק "קשור בשמות של קווים", אבל הוא מקבל די מבולגן ^ ^ אני לא טוב בשרטוטים. אגב, עד כמה שאני יודע, יש לו כמה pic18f4550 "מצב 28pin סימולציה", שיכול להיות שאתה מדבר עליהם, אני צריך לחבר אותו כמו 18f2550 (14 הראשונים ואחרונים 14 פינים) או לסיכות עם שם זהים? בהמשך אני מתכוון לכתוב את התוצאה של שרטוט, לא יודע כמה זמן זה ייקח (אני לא צריך למהר, חבר שלי עם המתכנת שעובד מתגורר 400km משם ...), אני מקווה שלא אהרוס את זה ^ ^

היי, אתה רוצה להוריד את המדריך למשתמש PK2 היא מספרת לך על כל תכונות נוספות כמו כלי USART ומנתח בתוספת היגיון יש מעגלים מלאים בגב. [ציטוט] pic18f4550 יש כמה "מצב 28pin סימולציה" [/ ציטוט] Thats חדש לי, לא אומר שזה לא נכון, אבל אף פעם לא שמע על זה. כאשר ציור התרשים 4550 להשתמש בתוויות פין PORT אותם למשל RA0, RC1 לא את מספרי זיהוי האישי. יש שקטות כמה תוכניות עיצוב חינם / תוכנות ניסוי כמו נשר שעשויה להפוך ציור המעגל שלך יותר קל. [Url = http://www.cadsoftusa.com/] CADSOFT מחובר: דף הבית של עורך פריסת EAGLE [/url]

אני יודע שpickit המקורי יש תכונות נוספות, אבל אני לא חושב שאני צריך אותם עכשיו, לפחות זה לא שווה את העלות לpickit מלא (גם שיבוט) ... אני רק תלמיד, ואני לא יכול להרשות לעצמו הוצאה כל כך הרבה. אז אני אבנה שיבוט "מופחת" pickit להיות מתכנת + פונקצית הבאגים, שצריכה להיות מספיק להתחלה עם תמונות אני מקווה. במקור רציתי לבנות רק JDM המתכנת, שלא עובד ^ ^ אבל בכל מקרה, הייתי צריך לבנות מאוחר יותר pickit או משהו, כי אני רוצה לנסות כמה pics 24F ו32F.

תודה בכל מקרה, אני אנסה את מתכנת paraller לעכשיו ולבנות pickit מאוחר יותר (אני חושב שהמתכנת הסידורי לא עובד בגלל המתח הנמוך בלהתנהג). אני לסמן אותה כפתרון לעת עתה, כדי שאנשים לא יבזבזו את הזמן כאן, תודה חבר 'ה, ואל תדאגו, אני אחזור עם בעיות אחרות ^ ^: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back