באיזו שפה הוא טוב יותר לרובוט קו חסיד, C או עצרת?

P

pavithrams

Guest
איזה מהם הוא הטוב ביותר או ג שפה אסמבלי עבור רובוט עוקבים קו?

הרובוט יעבוד עם כל אחד. אתה צריך לבחור על שיתאים לך את הטוב ביותר, יש לך לכתוב אותו. מזל טוב: D

ג דיגום מהיר. ASM לתוכניות מכוונות / עיתוי משובחות.

הקל מאוד לכתוב את התכנית בג. היעיל מאוד והגודל של התכנית מצטמצם בחצי. אנא שלח לי את מעגל u השתמש ואני אעזור U בחלק תיכנות. אם ur המתחילים יש לי מעגל העבודה שלי. אני לשמוע את בכי הדולפין לעזור U עם תאר.

הלו! אני לא מסכים על זה. המהדרים של היום הם הרבה יותר יעילים. כשאתה כותב משהו בשפת C ולהסתכל על קוד המכשיר דרך disassembler, זה בדרך כלל בדיוק מה שאתה היה עושה במאסף, ולכן ברוב המקרים מה שאתה (אולי) רווח הוא לא שווה את המאמץ. לצד זה, C כל כך קרוב למאסף שאין שום דבר שאתה יכול לעשות במאסף ולא בדורה [ציטוט = vsmGuy] C לדיגום מהיר. ASM לתוכניות מכוונות / עיתוי משובחות. [/ ציטוט]

HI ramjax i am begineer בעובד על ciruit רובוט משמש .. עכשיו אני Wnt לפתח קו חסיד רובוט plz לעזור לי בעניין זה ............. [גודל = 2] [צבע = # 999999] נוסף לאחר 2 שעות 31 דקות: [/ צבע] [/ גודל] אני מפתח רובוט FOLOWER קו באמצעות Pic 16f877 ... אבל מצאתי נתונים באמצעות בקרי מייקרו 8051 וAVR .. ורעיון hav על שימוש L293 נהג במבצע הזה .. 4 חד חיישני IR משמש כדי למצוא את הכיוון. אבל iDONT יודע איך לאתר את אלה חיישן IR לממשק במעגל .. plz להסביר איך בדיוק זה עובד .........

שלום אני צריך עזרה עם הרובוט הבא בתור, אך I `m באמצעות שבב מייקר פרלקסה ... אתה יכול לעזור לי עם זה או שיש לך קידוד והמעגל ... זה יהיה מאוד מועיל לי .... תודה לך.

אם יש לך דיודות צילום IR אז זה יהיה קל, אחר זה הולך מורכב לעבוד עם חיישני TSOP כי הוא צריך אור IR 38kHz. כמה TSOPs מראש צריך 38KHz הפועם כלומר 38KHz קבוע לא יעבוד. שאר הדברים הם חסיד קו קל ניתן לעשות זאת ללא מייקרו גם. אלגוריתם הבקרה יכול להיות פשוט או מורכבת כמו מח"ש שליטה או הוכשר ANN

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back