אלגרו-הקצאת פינים ומספר פיניה

D

Deepikaaa

Guest
היקר frnds .... כima מתחילים שאני מיישם, אפילו לספקות פשוטים, plz להדריך אותי .. אני רוצה לדעת שכיצד להקצות פינים ומספר פינים לpadstack בטביעת רגל עיצוב.? .. האם סטנדרטי thear sny להיות אחרי לאלגרו PCB עיצוב? אם כן, יודיע לי .. plz אני מודה לי u כל כך הרבה מראש על עזרת ur ... Deepsss ....

קובץ -> חדש -> אשף סמל / חבילת חבילת סמל - כדי ליצור DRA החדש (* DRA הוא שם טביעת הרגל לאלגרו.) להוסיף סיכה - כדי להוסיף סיכה חדשה לשימוש DRA העריכה - טקסט -> כדי לערוך את מספר הפינים

היי אדונים .. תודה אחי לתשובת yr .. אם אני רוצה לערוך את מספרי הפינים של קבצי DRA היה קיים, איך אני יכול לעשות אדונים? Deepsss ...

עריכה -> טקסט. כעת בחר את מספר הפינים ... ואז זה יהיה לקבל מואר גבוה .. אז לשנות למספר חדש .. קליק ימני -> בחר 'עשה'.

תודה אחי לתשובת yr .. אדונים, אם U לא איכפת U plz יכול לשתף הדואר מזהה הדואר שלך, כך שאני יכול להבהיר לי ספקות שאני מקבל אנג 'לס wenever .. תודה u כל כך הרבה .. Deepsss ....

[דוא"ל] nikhilraj1983@gmail.com [/ דוא"ל]. זה יהיה בסדר אם אתה מפרסם את השאילתות באותה ההודעה שאתה עשוי להשתמש 9447529739 רק במקרה של דחיפות.

המממ ... תודה אחי על שיתוף אדונים .. אם ספק דבר העלה, אני יהיה לשלוח לך .. תודה אחי ... Deepsss ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back