איך אני יכול לציין את microVia כאשר fanout אב"ג באלגרו?

E

Eric.Lee

Guest
לי להגדיר את vias avaliable כולל microvia (via7t8) וthroughvia וכו ', אב"ג הונחה בשכבה תחתונה 8, כאשר fanout ידי הבחירה אב"ג, לעומת זאת, תמיד להשתמש throughvia, מעולם microvia via7t8. איך לתקן את זה? תודה.

שאלה דומה נשאלת וענתה לפני בפורום הזה. כאשר אתה עושה "מאוורר על ידי בחירה" פופ שימוש עד תפריט כדי לעבור להתקנה, כאן תוכל לציין דרך הסוג שלך לשימוש במאוורר החוצה. M

אתה מתכוון לתג "Testpoint" בתפריט קופץ? עוד שאלה? מדוע נקרא "vias Testpoints"?

[ציטוט] אתה מתכוון לתג "Testpoint" בתפריט קופץ? [/ ציטוט]?! אני מתכוון אחרי שהופעלת על ידי בחירת fanout, יואן אז להגדיר. M

[ציטוט = מג'נון] [ציטוט] אתה מתכוון לתג "Testpoint" בתפריט קופץ? [/ ציטוט]?! אני מתכוון אחרי שהופעלת על ידי בחירת fanout, יואן אז להגדיר. ז [/ ציטוט] כן, אני חושב שאני עושה את הדבר הנכון כמו שאמרת. בתפריט "ההגדרות" הקופץ, יש כמה תגים: "fanout, vias זרעי ניתוב אוטובוסים, Testpoints, וכו '" האם זה נכון? האם באמצעות התקנה הייתה תחת תגית "testpoint"? תודה. : |

אתה צריך להגדיר uVia כעיקרי או כברירת המחדל שלך דרך. אחר זה לא ישתמש uVia למניפה או אפילו במהלך ניתוב אינטרקטיווי. באפשרותך להקצות עיקרית דרך בהתקנה. M

vias נקודת המבחן משמש לתקשוב ומטרות בדיקה אחרות הם שונים זה מvias האחר במובן זה שיש להם מיסוכם לפתוח משני עליונים או תחתון לפי שהוקצה. הם משחקים תפקיד דומה כנקודתי בדיקה. ריקי

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back