| מחבר | הודעה |
|---|
fasaghandis
הצטרפות: 10 יולי 2002 הודעות: 164 עזר: 4 מיקום: טהראן
| 05 דצמבר 2004 8:27 Adaptive נומרית פתרון חלקי משוואה דיפרנציאל | | |
|
| האם אתה יכול לעזור לי על Adaptive נומרית של פתרון דיפרנציאלי חלקי המשוואה. דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 05 דצמבר 2004 8:27 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
cedance
הצטרפות: 24 אוקטובר 2003 הודעות: 704 עזר: 28 מיקום: גרמניה
| 05 דצמבר 2004 8:38 Re: Adaptive נומרית פתרון חלקי דיפרנציאל Equa | | |
|
| הם U לכתוב תוכנית לפתרון PDE's? wat מיין של PDE U מתכוון לעשות? משוואות בסיסיות או מלאה, כולל מצמידים PDE? אני מקווה שיש זמין עבור שיטות לפתרון PDE's ... אני מקבל את מה U dont מתכוון "Adaptive" כאן. יש הרבה סוגים שונים של PDE זמין כי כבר בחנו ושיטות עבור מציאת פתרונות של PDE של טופס זה כבר גילו ... U יכול לספק יותר פרטים, בבקשה!
דרישת שלום, arunmit168. |
|
| לראש הדף | |
 |
fasaghandis
הצטרפות: 10 יולי 2002 הודעות: 164 עזר: 4 מיקום: טהראן
| 05 דצמבר 2004 9:31 Re: Adaptive נומרית פתרון חלקי דיפרנציאל Equa | | |
|
| תודה על התשובה שלך. מטרת Adaptive הפתרון הוא appropriat גמיש griding תחום של פתרון, כדי הזמן והזיכרון יעיל לפתרון של PDE. דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
cedance
הצטרפות: 24 אוקטובר 2003 הודעות: 704 עזר: 28 מיקום: גרמניה
| 05 דצמבר 2004 14:11 Re: Adaptive נומרית פתרון חלקי דיפרנציאל Equa | | |
|
| | fasaghandis כתב: | תודה על התשובה שלך. מטרת Adaptive הפתרון הוא appropriat גמיש griding תחום של פתרון, כדי הזמן והזיכרון יעיל לפתרון של PDE. דרישת שלום |
זה מה שאני מרגיש, הדרך לבחור מה שיטה לפתרון עבור סוג מסוים של פתרון יכול להתבצע Adaptive ולא השיטה עצמה. וזה גם לא נדרש, אני מרגיש. כי, נניח אם הם U לעצב מלאה דיפרנציאלי חלקי המשוואה פותר, אז קלט wen נתון, U הן כדי לנתח את מבנה של המשוואה ולאחר מכן "בחר" את שיטות זמין! הם היו הכי טוב פשרה אני מרגישה, כי, כפי U לשים את זה, את הזיכרון ואת ניהול "מהירות" optimised אז יכול להיות טוב מאוד! Pls לדון ur צפיות כך שהוא יעזור לי להבין טוב יותר, מה יש ב-u ur נפש!
דרישת שלום, arunmit168. |
|
| לראש הדף | |
 |