פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

שימוש TV Tuner כמו חזיתי עבור תקשורת המקלט

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> מעגלים תחביב פרוייקטים קטנים בעיות -> שימוש TV Tuner כמו חזיתי עבור תקשורת המקלט
מחבר הודעה
abasir

עזר: 1

Post נובמבר 30, 2004 8:55

נתקלתי באתר הבא (http://hem.passagen.se/communication/supertuner.html) באמצעות מקלט טלוויזיה כמו מקלטי תקשורת. במכוון הזכיר קשה למקור עכשיו. ) : עם הזמינות של כרטיסי טלוויזיה עבור מחשבים זולים (עם מקלט טלוויזיה מובנה פלט וידאו ושמע ישירות), יכול לעשות את הפעולות הבאות (במכוון יוסרו מן PCB ומבוקר ישירות עם מיקרו / מחשב באמצעות I2C):

TV Tuner פלט וידאו -> מיקסר (עם DDS-LO) -> 455kHz מסנן -> ממצה אפנון (FM, AM, CCW, וכו ') -> שמע.

הסיבה העיקרית ש (ב) CK היא לאפשר 1Hz ההחלטה לשנות את התדר. רוב מקלטי רק החלטה לאפשר 50kHz.

Thanks & Regards,
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post נובמבר 30, 2004 8:55

מודעות

לראש הדף
IanP

עזר: 1542

Post נובמבר 30, 2004 9:25

Re: שימוש TV Tuner כמו חזיתי עבור תקשורת המקלט

אני לא חושב שאתה יכול לעשות את זה ככה.
מהפלט מקלטי טלוויזיה מכרטיסי המחשב הוא אות וידיאו Baseband (לאחר AM-demodulation) ויהיה usless בשבילך.
לראש הדף
cozturk

Post 30 נובמבר 2004 11:06

Tunning פיין יכול להיות שימושי עבור שמע, אם הבמה. אז אנחנו יכולים צעד צעד 50kHz. עבור למצב רדיו FM, מקלט של שלב ניתן 31kHz. ואת זה ניתן לצמצם לשינוי 4MHZ xtall כדי 3.58MHZ גם.

כמובן שאנחנו יכולים לנקוט אם האות מערבל IC כדי AM demodulating ועל הלהקה הצר שלנו, אם הבמה. אולי זול AM / FM רדיו ניתן להשתמש. ניסיתי את זה עבור demodulating FM. מוצלח. אבל בבוקר לא נבדק. משדרי רדיו LO צריך להיות tunned עבור 30 MHZ.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=97874&highlight =
לראש הדף
abasir

Post 30 נובמבר 2004 15:42

Re: שימוש TV Tuner כמו חזיתי עבור תקשורת המקלט

IanP כתב:
אני לא חושב שאתה יכול לעשות את זה ככה.
מהפלט מקלטי טלוויזיה מכרטיסי המחשב הוא אות וידיאו Baseband (לאחר AM-demodulation) ויהיה usless בשבילך.

תודה על הדגשת מעל לי. אני מוכן לפתוח את מודול מקלט ולקחת את הפלט VIF עבור המשימה. כל אתר טוב לתאר פעולות מקלט טלוויזיה? תמיד הייתי 'דיגיטלי' כך החומר הזה אינו תחום RF שלי חיוך
לראש הדף
abasir

Post דצמבר 12, 2004 7:07

Gurus,

אני יכול להשתמש את האות intercarrier במקום VIF? יש לי מקלט משתמש TDA9801 כי פלט וידאו / אודיו intercarrier. אני מתכנן להשתמש intercarrier, מערבבים אותו עם DDS אותות להאכיל את התפוקה כדי לסנן את 5.5MHz יחידת demod FM של TDA9801. לא רוצה לעשות שוב המעגל כבר שם חיוך

תודה
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> מעגלים תחביב פרוייקטים קטנים בעיות -> שימוש TV Tuner כמו חזיתי עבור תקשורת המקלט
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
מול מקלט FM בעיצוב קצה פריימר הצורך. (10)
מול RF-סוף ואת מקלט הם אותו מושג? (1)
עזרה מול BPF השפופרת סוף design_which עלי להשתמש (5)
המקלט חזיתי, "שלב מחלף"? (11)
כיצד ליצור מקלט BPSK באמצעות מקלט בבוקר? (2)
ההבדל BTW חזרה סוף סוף החזית VLSI (5)
יעיל מול IC-סוף סוף חזרה כלים (1)
מה היא סוף סוף הכניסה בחזרה? (3)
סוף סוף חזרה החזית &? (6)
חזיתי חזרה ל-סוף המעבר (8)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS