כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

תרשים סכימתי של L293DNE H-DC גשר שליטה מוטורית

Post new topicReply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> hobby Circuits ו קטן פרוייקטים בעיות -> תרשים סכימתי של L293DNE H-DC גשר שליטה מוטורית
גרסה ערביתבולגרית גירסהגירסה קטלניתגרסה צ 'כיתהגירסה הדניתהגרסה הגרמניתהגירסה היווניתהגירסה האנגליתגרסה ספרדיתפינית גירסההגירסה הצרפתיתגרסה הודוקרואטית גירסהגרסה אינדונזיתהגירסה האיטלקיתמהדורה עבריתגרסה יפניתהגירסה הקוריאניתליטאית גירסהלטביה גירסההולנדית גרסהגירסה נורווגיתגרסה פולניתגרסה פורטוגזיתגרסה רומניתהגירסה הרוסיתסלובקית גירסהסלובנית גירסהסרבית גירסהשוודית גירסהלטגלוג גירסהאוקראינית גירסהויאטנמית גירסהגירסה סינית
מחבר הודעה
sumei

הצטרפות: 09 אוקטובר 2004

Post 09 אוקטובר 2004 8:12 תרשים סכימתי של L293DNE H-DC גשר שליטה מוטורית
תגיות: Schematic דיאגרמה של H-l293dne גשר המנוע כיצד לחבר את המנוע l293dne l293dne שעה הגשר שליטה ב matlab l293dne Schematic matlab H-גשר

אני עושה את התזה על הפוך מטוטלת. אני פונה בעיה של יצירת תרשים סכימתי עבור H-גשר [L293DNE] לשלוט שלי DC המנוע.
אזור הפוך מטוטלת מחובר DSP TMS320C6711, אז מ DSP כדי matlab. הבעיה הגדולה ביותר שלי היא שאני לא יודע איך לקשור את הגשר-H & אופטי shaft קודאי [מחובר שלי מטוטלת] כדי dsp. האם קרה לך יש לך רעיונות כדי לפתור את הבעיות?
אנא השב לי חזרה אם יש לך פתרונות ... תודה רבה !!!!! חיוך [/ i]
לראש הדף
onemilimeter

הצטרפות: 23 ספטמבר 2004
עזר: 2

Post 09 אוקטובר 2004 14:07 Schematic דיאגרמה של L293DNE H-DC גשר שליטה מוטורית
תגיות: pcb מתווה tms320c6711 DC המנוע H-Board גשר DC DC Schematic המנוע כדי לסובב המנוע שעה optocoupler Schematic כוח שעה הגשר pcb פריסת כיצד להתחבר מנוע DC

הם את schematics של Datasheet http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf

הייתי TMS320LF2407 EVM לפני. כמו TMS320LF280 בסדרה, שהיא הרבה יותר חזקה מ 2407, הוא מותאם במיוחד בקרת תנועה. לעמית שלי TMS320C6711 בשימוש, אבל הוא השתמש בו עבור Signal Processing. כמו 2407 הוא מותאם במיוחד שליטה בתנועה, יש לו הרבה תכונות מובנות של המנוע שליטה, לדוגמה רבים ערוצי PWM, על שבב עמדה קודאי ממשק circuitry, deadband גנראטור, וכו ', אבל, אם אני לא טועה, ב תקופת חישובית כוח, TM320C6000 בסדרה הוא הרבה יותר גבוה מאשר TMS320C2000 בסדרה.

זה די ישר קדימה כדי לשלוט H-גשר (המוצג בתרשים לא ממש גשר-H). כפי שמוצג בתוך מעגל, אתה יכול לשלוט (PIN 1A ו 2A) את המנוע ב דו כווני. אני גם בשימוש L293 לפני השורה הבאה של הפרויקט, אשר היה בשליטת 8051 ucontroller. עם זאת, בהתחלה, אנחנו לא מוצלחת, כי המנוע שלנו תמיד halted 'הדרך'. לאחר פתרון בעיות, מצאנו כי את הקפה היה מאוד מרעיש כאשר המנוע היה פועל (במיוחד accelaration). אז, הוספנו optocoupler כדי מבודד את האדמה של מעגל דיגיטלי מהאדמה של הנהג לסובב את המנוע, ואחרי זה זה עבד מאוד יפה. זה תלוי את כוח המנוע שלך ואת פריסת PCB טכניקה. אם כוח המנוע הוא נמוך ו PCB מתווה טוב, אז כנראה שאתה לא צריך לעבור optocoupler. באשר קודאי הקפה, אני חושב TMS320C6000 סדרה אין onboard קודאי ממשק circuitry. אתה יכול להתחבר לכל ללכוד-I / O (לא בטוח 6000 יש סדרה או לא). אם לא, אז אתה חייב לשמור על הסקרים אני בכלל / o. מאז 6000 היא סדרה כל כך חזק, זאת לא צריכה להיות בעיה לשלוט על DC המנוע.

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
sumei

Post 09 אוקטובר 2004 17:38 matlab & TMS320C6711 בעיות ...
תגיות: Schematic דיאגרמה של H-כיצד לחבר את הגשר l293dne שעה הגשר ב matlab l293dne עזרה l293dne Schematic matlab H-גשר גשר שעה matlab

עצוב
הפרויקט שלי הוא על הפוך מטוטלת. זו העגלה בעלת מטוטלת על גבי DSP הוא מחובר TMS320C6711 אחר כך matlab.
אני פותח את שניהם CCS ו matlab באותו זמן. עם זאת, כאשר אני מפעיל את CCS, זו הצלחה; כשאני סוג ccsdsp * * בשעה הפקודה matlab חלון בבית, זה אומר שהוא לא יכול לזהות את DSP Board וזה אומר שאני לא להגדיר את אזור הלוח. למה זה כך????
בעיה נוספת היא כי שני I / O 80 מספרי זיהוי אישיים ב TMS320C6711, אבל איך אני מתחבר אליהם שלי L293DNE גשר ו-H אופטי shaft קודאי? איך את נראית כמו תרשים סכימתי כדי לחבר את שני הרכיבים שלי אני DSP / מספרי זיהוי אישיים הו??
בבקשה תעזור לי ..... עצוב
תודה רבה לך !!!!!!!!!!!
לראש הדף
nicleo

הצטרפות: 06 ספטמבר 2004
עזר: 60

Post 10 אוקטובר 2004 2:37 matlab & TMS320C6711 בעיות ...

אני מניח שאתה משתמש בסוג TMS320C6711 DSK או EVM. Pls האם אתה יכול לתת לנו את ventor של ערכת העיצוב או הערכה Kit? מכיוון שאיננו יודעים את הפרטים של שני 80-PIN connectors. כמו כן, המדינה pls את הגירסה שלך CCS וגם את matlab.
לראש הדף
sumei

Post 10 אוקטובר 2004 16:45 matlab 6 & TMS320C6711 DSK

את זה הייתי matlab matlab 6; של DSP הוא TMS320C6711 DSK, גירסה 1.23 של CCS.
האם אתה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה שיש לי 2 הזכיר לי הודעה, את גיליון נתונים ניתן למצוא ב:
שעה ** P: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf

בפעם הבאה לא להפיץ את כל השאלות על הסיפון, לשמור אותם באותה הודעה אם הם קשורים.
אני נושאים למזג לתוך רשומה אחת, בפעם הבאה שאתה מקבל אזהרה.
Cluricaun

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
kesavay

הצטרפות: 02 פברואר 2007

Post 02 פברואר 2007 15:17 Re: Schematic דיאגרמה של L293DNE H-גשר השליטה DC mot

היי בכל הגוף
אני משתמש TMS320C6711 לבקרת הפוך מטוטלת. אני רוצה לדעת איך אני יכול לקבל את PWM (שליטה האותות) פלטי מן DSK. בבקשה תעזור במקרה זה.
אני יהיה מאוד אסיר תודה לך.
kesava
calvin.vaus (ב) gmail.com
לראש הדף
Post new topicReply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> hobby Circuits ו קטן פרוייקטים בעיות -> תרשים סכימתי של L293DNE H-DC גשר שליטה מוטורית
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS