כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

דיוק מקלט GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> אלקטרונית היסודי שאלות -> דיוק מקלט GPS
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
Mobile-IT

הצטרפות: 24 אפריל 2004
עזר: 15

Post 19 ספטמבר 2004 21:49 דיוק מקלט GPS

הי,

האם למישהו יש כמה אתרים של איפה אני יכול למצוא על GPS הדיוק של GPS sytems של היום,

הוא עם מערכת GPS 10m דיוק טוב או לא טוב מספיק?

אני רוצה לקנות מערכת GPS-OEM, מה הוא הכי טוב שאתה יכול לקנות בדבר הדיוק ואת מחיר טוב (אני רוצה זול המערכת)
לראש הדף
View user's profile
djalli

הצטרפות: 10 נובמבר 2001

Post 20 ספטמבר 2004 8:10 Re: דיוק מקלט GPS

Mobile-IT כתב:
הוא עם מערכת GPS 10m דיוק טוב או לא טוב מספיק?

יש לי אותם ניווט GPS recivers אני יכול לצרף את הנייד והם ב 10-20m טווח השגיאה. אני שמח עם זה.
לראש הדף
View user's profile
papyaki

הצטרפות: 13 אפריל 2002
עזר: 19

Post 20 ספטמבר 2004 8:29 Re: דיוק מקלט GPS

הי,

דיפרנציאל מערכות GPS מספקים דיוק arround 1 מטר. הם בדרך כלל להשתמש במידע שלח כדור הארץ על ידי שידור משדר רדיו FM, אשר מכיר את exactely המיקום. שילוב מידע זה עם מידע GPS מאפשר דיוק GOOG מאוד. נסה חיפוש ב G00gle עם אלו מילות מפתח (GPS דיפרנציאלי dgps).
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 20 ספטמבר 2004 8:29 מודעות

לראש הדף
djalli

הצטרפות: 10 נובמבר 2001

Post 20 ספטמבר 2004 9:21 דיוק מקלט GPS

בחלק תחבורה ציבורית כמו אוטובוס עם serivices ב הערים הגדולות בארה"ב busses של מפעילי הכביש intersections יכול להתקשר באמצעות GPS ו לקבל קצת שירות לספר "הצטלבות הבא הוא 4 ו רחוב פיין הדרכים" עם מראש רשמה "סקסי" גברת קול. זה מגניב!
לראש הדף
View user's profile
sifeddin

הצטרפות: 28 ספטמבר 2003
עזר: 2

Post 20 ספטמבר 2004 22:21 דיוק מקלט GPS

חי
אני מעריץ גדול של Palm OS ואת כל סדרה של licensees
שם החברה הוא אחד שמוכרים apalm המחשב עם GPS בפנים כי קראתי כמה דיווחים בנושא אם אתה אוהב את הרעיון כי כאשר אתה לא משתמש ב-GPS Tracker את כל כך פשוט להעיף Down Town האחורי Antenna ולהמשיך להשתמש במחשב כף היד שלך עם שלום צבע-Hi-reselution 1.5 רגיל palms אחר, אז אתה חייב לראות אחת כזאת של Garmin iQue מודלים ב http://www.garmin.com/
מיטב מזל עם ACC. אבל אני חושב שאם אתה הולך להשתמש בתוך העיר, אז לפחות הוא 1.5 מטר מקסימום Tol. (@ חצי דקה רוחב הרחוב) או לשלב עם מערכת מיפוי מהימן (קראתי יש לנו אחד עם הראשון של Garmin iQue)

זה לא מסחרי זה חתיכת עצה
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> אלקטרונית היסודי שאלות -> דיוק מקלט GPS
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS