| מחבר | הודעה |
|---|
Eng.
הצטרפות: 15 יולי 2004 הודעות: 43
| 18 ספטמבר 2004 18:13 GPS Receiver | | |
|
| הי אני רוצה לעצב מקלט GPS, הייתי מעריך שום מידע על איך ליישם אותו. שהוא טוב יותר או FPGA dsp? תודה מראש |
|
| לראש הדף | |
 |
jayakumarjay
הצטרפות: 18 יוני 2004 הודעות: 23
| 19 ספטמבר 2004 11:28 Re: GPS Receiver | | |
|
| wht נוספים צריך U
עשה U צריך abt תקשורת הקשורות GPS
ASIC או קשורים GPS |
|
| לראש הדף | |
 |
Eng.
הצטרפות: 15 יולי 2004 הודעות: 43
| 19 ספטמבר 2004 18:40 Re: GPS Receiver | | |
|
| שהוא טוב יותר עבור יישום, FPGA או dsp? ואם יש כל קישורים כי יש מידע על זה |
|
| לראש הדף | |
 |
javad
הצטרפות: 18 אוגוסט 2004 הודעות: 55 עזר: 1
| 20 ספטמבר 2004 9:35 GPS Receiver | | |
|
| חבר יקר, אתה יכול לעצב מקלט GPS מבלי להשתמש FPGA / ASIC. לא ASIC או FPGA עבור correlator הצורך: נמוך עלות, קומפקטית בעיצוב ופחות משקל! אתה יכול לעשות את זה על שבב DSP אחד. לדוגמה ראה להלן: http://www.spiritcorp.com/16channel.html |
|
| לראש הדף | |
 |
Aser
הצטרפות: 01 יולי 2004 הודעות: 59 עזר: 3
| 20 ספטמבר 2004 11:52 Re: GPS Receiver | | |
|
| חברות מסוימות לספק מיוחד ל-GPS chipsets כמו Zarlink, Atmel, מוטורולה. כזה מכיל שבבים אנלוגי הקדמי, ו correlator עם microprocessor. אם אתה מאוד רוצה לנצל את FPGA אתה צריך לשים את זה אנלוגי הקדמי, FPGA ו microprocessor. Microprocessor את זה עדיף עם נקודה צפה. זה יכול להיות גם למחשב. אז FPGA יכול ליישם correlators הנשלטות על ידי כי microprocessor. |
|
| לראש הדף | |
 |
Mazi3
הצטרפות: 29 מאי 2002 הודעות: 101 עזר: 2 מיקום: אירופה
| 23 ספטמבר 2004 14:17 Re: GPS Receiver | | |
|
| תמצאו FPGA GPS פרוייקט שעה * לא * * לא P: / / W * W * w2.arnes.si / ~ mjanez6/delo/erk2003/gps_kaz.html
|
|
| לראש הדף | |
 |
IceMan4
הצטרפות: 13 אוקטובר 2004 הודעות: 10 מיקום: ירדן
| 13 אוקטובר 2004 15:46 Re: GPS Receiver | | |
|
| Mazi3 יקרים,
אני מתעניין בנושא זה, ותודה על כתובת האתר
אבל הבעיה שכל דבר לא היה כתוב באנגלית
האם אתה יכול לעזור לי למצוא את הגירסה האנגלית של הפרויקט
תודה |
|
| לראש הדף | |
 |
Mazi3
| 20 אוקטובר 2004 11:57 Re: GPS Receiver | | |
|
| אני יודע שזה לא באנגלית, רק Slovene, אבל אתה יכול למצוא הפניות לספרות טוב מאוד שם. הם יהיו מאוד מועילים כי הם למעשה בונים על מקלט GPS לא רק התיאוריה מאחורי זה כמו רבים אחרים, ספרות |
|
| לראש הדף | |
 |
IceMan4
| 20 אוקטובר 2004 13:05 Re: GPS Receiver | | |
|
| Thank you for ur reply
אתר זה מכיל מידע מאוד טוב כמו שאני רואה את זה
אני מנסה למצוא תוכנת תרגום לאנגלית אז אני יכול להבין כל דבר
שוב תודה |
|
| לראש הדף | |
 |
brmadhukar
הצטרפות: 21 יוני 2002 הודעות: 844 עזר: 29
| 20 אוקטובר 2004 13:31 Re: GPS Receiver | | |
|
| הי, אם אתה רוצה לעצב בעצמך GPS Rx להשתמש FPGA חזק RF uC כרכים גדולים. בשביל הכיף / תחביב אתה יכול להחליף את uC ידי dsp. זכור זיכרון ענייני. BRM |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 20 אוקטובר 2004 13:31 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
IceMan4
| 20 אוקטובר 2004 13:39 Re: GPS Receiver | | |
|
| היי שוב
פרוייקט תחביב שלי, אין לי שום בעיה של uc (AT89c51) ואת FPGA (Xilinx), אבל הכל תלוי RF שלב זה יהיה להמיר את RF נתונים דיגיטליים נתונים
האם יש כמה הפניות U (חינם אחת) על התיאוריה של GPS ו יללכ RF על הבמה?
תודה |
|
| לראש הדף | |
 |
presto
הצטרפות: 26 נובמבר 2001 הודעות: 38
| |
| לראש הדף | |
 |
Mazi3
| 25 אוקטובר 2004 12:31 Re: GPS Receiver | | |
|
| כפי מחבר מציעים, הוא נמוך, אם להשתמש המרה עבור GPS האות. החשוב הוא, כי עבור mixers הוא משתמש, הם לא צריכים לעשות את האות ב RF קלט freq, אבל רק חצי. זה אומר, כי יש לבקש בידוד נמוך, משום שאין נמוך הזרקת האות ל DC. גם לא המרה ישירה למנוע DC amplifier אם סעיף ב. עבור preamplifier אם אתה צריך עיצוב עם הרבה, הרבה מסננים (resistors and capacitors), עקב גבוה לזכות יש crosstalk בין ערוץ אני ואת ש. אם אתה נוגע במקרה של TO92 מקמש איפשהו מההתחלה של הרשת, אתה יכול לשמוע ברור האות אחרים. מעגל אחד הוא על PCB אבל יש עוד על המרחק בין 2 ס"מ (יש מקום מסננים עבור החשמל ההפצה, כפי שאתה רואה, nearer המקור אתה, בידוד דורשים יותר  היו בעיות עם Lo מדי. ל-GPS אתה צריך להשתמש אות נקי מאוד, אני חושב שיש כמה 80dBc בשעה 10KHz שנמצא enought. אתה יכול גם להשתמש oscilaltor יותר גרוע, אבל טוב יותר את Lo, מיקום טוב יותר ) העדכנית amplifier עם bfr91 היא רק עבור amplifying כי כוח של thwo מסננים שם (כל אחד יש 4dB אובדן ), אלה הם מסננים עבור הסרת תורת הרמוניה 100 MHz חוץ ורק כמה DB תחת האות הראשי 
עיצוב יש כמה בעיות בגלל הרעש נתון גבוה (8dB), ועל רווח נמוך ב RF הבמה. את זה צריך לפחות 20-40dB מרוויחים יותר טוב עם האות מסונן. 
אם אתה זקוק למידע עבור שאלה זו שאל אותי, כי אני מכיר את המחבר. הוא ימשיך עיצוב ברגע שהוא יהיה פעם באמצעות spartan3, אימות רדיו החלק הראשון עם autocorrelation 
אתה יכול למנוע בנייה RF חלק כמו זו: קנה בזול מסחרי מקלט GPS / מודול, וכן לרתך לשדל כבל אם האחרון להיות מודע קבול של כבל, אתה יכול alo להלחים כבל digitialized הזרם, איפה ניתן למצוא כבל חיבור ב Datasheet של IC סעיף ב RF. הכי זול ופשוט פתרון אם אתה רוצה לשחק עם correlators.
עבור ספרים כיצד להפוך תוכנה חלק GPS, מחבר יש התייחסות לחלק הספר גם על elektroda משתמש חיפוש |
|
| לראש הדף | |
 |
sztibi82
הצטרפות: 31 אוגוסט 2004 הודעות: 252 עזרו: 5
| 25 אוקטובר 2004 13:04 Re: GPS Receiver | | |
|
| הי. האם אתה מ רומניה. אם כן, אני מציע לקנות את conexclub, בשיעור האחרון של מספר GPS מוצג.
קולט את זה כבר נעשה באמצעות מודול מיוחד, בו הוא מקבל vailable בתוך החנות. עלות זה בערך 50 יורו (שמעתי onlyi איני בטוח) בספר הוא mentionated כפי זול methode להפוך אותו. |
|
| לראש הדף | |
 |
Jackwang
הצטרפות: 12 נובמבר 2004 הודעות: 167 עזר: 2
| 22 מרץ 2005 11:58 GPS Receiver | | |
|
| אני חושב שזה מאוד שיטת הזכות להפנות חלק ASIC נשבר זמין, אשר משתלב פונקציות רבות עבור מקלט GPS. כמו Maxim corp. |
|
| לראש הדף | |
 |
jcpu
הצטרפות: 17 דצמבר 2005 הודעות: 211 עזר: 12
| 12 מרץ 2006 4:41 Re: GPS Receiver | | |
|
| שלום,
נא להודיע אם טוב מתרגם כדי לפענח למצוא חומר על ידי Mazi3 | ציטוט: | תמצאו FPGA GPS פרוייקט שעה * לא * * לא P: / / W * W * w2.arnes.si / ~ mjanez6/delo/erk2003/gps_kaz.html
|
או כל מידע חדש בנושא fpga יישום GPS baseband פונקציה למחקר / תחביב בכוונה? |
|
| לראש הדף | |
 |