כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

מה ההבדל בין ... ?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> עיצוב ASIC מתודולוגיות & כלים (דיגיטלי) -> מה ההבדל בין ... ?
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
aluzi

הצטרפות: 02 ספטמבר 2003

Post 12 אוגוסט 2004 7:09 מה ההבדל בין ... ?

אני encoutered שתי שאלות, ואת צריכה את העזרה שלך.

1.
מה ההבדל בין "high_fanout_net_threshold",
"physopt_hfs_hf_threshold" ו "physopt_hfs_mf_threshold" ב פיזית מחדש?

2.
בעת הנחת הגמר ב-PC, אני משתמש "report_constraint-all_vio". בדו"ח, יש הפרות רבות של יציאת קלט fanout גבוהה, אך כאשר אני "report_net" זה נטו, את fanout הוא למעשה 1. לאחר בדיקה של RTL, מצאתי יש רק 1 fanout אלה יציאות קלט. אבל למה?
לראש הדף
View user's profile
aluzi

הצטרפות: 02 ספטמבר 2003

Post 13 אוגוסט 2004 11:45 Re: מה ההבדל בין ... ?

צריך את העזרה שלך. נא לבוא ולהיות dicuss איתי, לא משנה שאתה יודע את זה או לא, אולי את חווית וייעוץ יכול לעזור לי. תודה!
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> עיצוב ASIC מתודולוגיות & כלים (דיגיטלי) -> מה ההבדל בין ... ?
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS