כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

Thermocouple אורך כבל

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> תעשייתי, רובוטיקה ו Automatics פורום -> Thermocouple אורך כבל
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
Sobakava

הצטרפות: 27 מרץ 2002

Post 26 יולי 2004 12:47 Thermocouple אורך כבל
תגיות: ad595 / 4 thermocouple amplifier Board להאריך כבלים של thermocouple

אני לא מכיר הרבה thermocouples. אני צריך למדוד טמפרטורה בחדר שונים נקודות. אני עשיתי של thermocouple amplifier באמצעות AD595 / 4. אני לא צריך כל כך הרבה דיוק המדידה. ( / - 2C תואר 20 .. 60 טווח מספיק אני חושב)

אני צריך לדעת כמה אני יכול להאריך את הכבלים של thermocouples? (J K או סוג) כי אני מניח שאני לא יכול לשים את amplifier Board אל החדר בגלל הטמפרטורה (> תואר 80C) ו לחות גבוהה.

ראיתי כזו מערכת כבלים רגיל הם השתמשו יותר 10meter.I לא יודע כמה טוב זה ...

מה אתה חושב?

אחרון בעריכת Sobakava ב 13 לאוגוסט 2004 9:24; ערוכה 1 שעה בסך הכל
לראש הדף
FANT

הצטרפות: 27 פברואר 2002
עזר: 11

Post 26 יולי 2004 12:53 Re: אורך כבל Thermocouple

יש לי כבלים השתמשו עד 50 מטרים.
קח הרבה UF איכפת את צבע בין שני כבלים!

Mandi
לראש הדף
river78

הצטרפות: 07 יולי 2004

Post 03 אוגוסט 2004 8:58 Re: אורך כבל Thermocouple

זה תלוי מה הוא סוג של Thermocouple שלך? נוכחי או פוטנציאלי. אם זה הוא סוג של 4-20 MA U יכול להשתמש בכבל ארוך.
לראש הדף
rauol

הצטרפות: 02 אוקטובר 2002
עזר: 11

Post 03 אוגוסט 2004 12:41 Re: אורך כבל Thermocouple

מגניב היה carefull אודות shielding. נסה להשתמש כפול מוגן החוט.
אם הטמפרטורה היא פחות מ 100 deg. ג אתה יכול להשתמש amplifier בסמוך למקור אשר תפחית הרעש בעיות.
לראש הדף
Sobakava

Post 13 אוגוסט 2004 9:24 Thermocouple אורך כבל

אני צריך להתחבר מגן של thermocoupe כבל של GND Board שלי?
לראש הדף
goshka

הצטרפות: 26 יולי 2003
עזר: 3

Post 13 אוגוסט 2004 10:29 Thermocouple אורך כבל

למה אתה down't להשתמש ds1820 חיישן דיגיטלי?
300 * ds1820 חיישן IEEE1394 כבל ב 300 מטרים lengs עם פעיל למשוך למעלה - עובד בסדר.
לראש הדף
goshka

הצטרפות: 26 יולי 2003
עזר: 3

Post 13 אוגוסט 2004 14:39 Thermocouple אורך כבל

ראה גם AD693 - Loop-Powered 4 20 MA חיישן שדר
לראש הדף
Sobakava

Post 13 אוגוסט 2004 19:00 Thermocouple אורך כבל

goshka, הם בטוח לגבי ieee1394 U כבל? לא עבור וידאו?
לראש הדף
Ale

הצטרפות: 16 ספטמבר 2004

Post 07 אוקטובר 2004 22:48 Re: אורך כבל Thermocouple

כדי להאריך את כבל thermocouple, אתה צריך להשתמש Weasthone לגשר, כדי למנוע את כבל selft התנגדות.

בקרוב אני cooming לפרסם את התרשים.

מצטער, אני לא טוב עם אנגלית.

הכי טוב, הנוגעים
לראש הדף
golfbumb

הצטרפות: 29 ספטמבר 2004
עזרו: 5

Post 08 אוקטובר 2004 1:21 Re: אורך כבל Thermocouple

למען האמת, אתה לא צריך צרות יש בכל מקום מדידה א "חדר" מבחוץ של החדר הזה, אם אתה משתמש AD594 בעלת עכבה גבוהה מספיק כדי לשלול IR הפסדים ב חוט ארוך למדי עצמו.

הדרך הטובה ביותר תהיה תוכנית ההתקנה להשתמש יש TC עם כבל ארוך מספיק כדי להגיע צמה 594 שלך ישירות. אז אתה לוקח את המשתנה של ב-בין החיבורים.

use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. אבל אם אתה צריך להרחיב קיים thermocouple, אתה חייב להשתמש באותו סוג של חוט עבור כל אחד חוטי כדי להאריך ולהשתמש thermocouple connectors המסווגים עבור סוג thermocouple אתה מנסה להרחיב. החומרים שונה בכל חיבור, מלבד צומת עצמו, יהיה להכניס juction רצויות voltages גדול מדידה שגיאות. יצרנים גם לבצע הארכת חוט שהוא דומה מהותית את החוט TC, מוסיף כמויות קטנות של השגיאה (פלוס או מינוס תואר או כך), אבל היא זולה יותר מאשר עלויות TC החוט אם הם הבעיה.

But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. לגבי ההודעה השנייה שלך, שכן יש לך מגן, להתחבר אל לוח הקרקע רק אם את הקרקע Board הפניה לארץ האדמה. אבל אם אתה powering עם אספקת מבודד, לא יהיה מקום ללכת הרעש ( לדוגמה תועה RF) אך בחזרה לתוך החשמל. אחרת להתחבר ישירות את המגן ידוע Earth הקרקע. כמו כן, אלא אם כן יש לך נעוה TC חוט תיל ועל הרחבת הקפד לבדול אלקטרומגנטיים מקורות הפרעה (מנועים, אלקטרוניקה אחרות, פלורסנט לאור fixtures, וכו ').
לראש הדף
Mr.Cool

הצטרפות: 20 יוני 2001
עזר: 24

Post 08 אוקטובר 2004 4:51 Re: אורך כבל Thermocouple

תוכל ליהנות קריאה:

שימושי עיצוב טכניקות
חיישן של Signal conditioning

בהוצאת Analog Devices

זה מדבר על compensating ארוכת חוט באורך ו מושוה שגיאות וכו '

Mr.Cool
לראש הדף
sztibi82

הצטרפות: 31 אוגוסט 2004
עזרו: 5

Post 08 אוקטובר 2004 6:00 Re: אורך כבל Thermocouple

אתה חייב להשתמש באותו סוג של כבל שני המסופים, ולכן אתה יכול לחבר את termocouple עם 10m. כפי שאני יודע עדיף להשתמש Cu כבל.

רק אם אתה משתמש ב 2 סוגים של אורך הכבל צריך להיות mittle.
לראש הדף
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> תעשייתי, רובוטיקה ו Automatics פורום -> Thermocouple אורך כבל
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS