כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב סביבות!!

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> מתמטיקה & פיזיקה -> האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב סביבות!!
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
אחמד אוסמה

הצטרפות: 18 יולי 2004
עזר: 1

Post 21 יולי 2004 19:48 האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב סביבות!!

אני לך עד כמה זה בא השאלה לדעתי, עכשיו כולנו יודעים את הכיכר החוק של האור

ת 2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

ת 1: שטח של משטח radiating
ת 2: שטח של משטח מואר
R: המרחק מן המקור

מן האמור לעיל equ. זה בלתי אפשרי, כי הוא מוצא את השטח של האור להיות אפס! אז זה חייב להיות באזור מסוים!
לראש הדף
View user's profile
מפיח

הצטרפות: 19 יולי 2002
עזרו: 311

Post 21 יולי 2004 21:01 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

משוואות אלה הן עבור מודל מתימטי שיכול להיות נקודת המקור. לעתים קרובות בפיסיקה של idealized המודל משמש על מצבים אמיתיים בעולם בגלל התוצאות קרוב מספיק כדי למדוד את אלו נועדו המצב.
לראש הדף
View user's profile
bibo1978

הצטרפות: 01 מאי 2004
עזרו: 6

Post 25 יולי 2004 22:52 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

גלים אלקטרומגנטיים הוא מורכב למדי של מודל הגל המשוואה של photons תיאר בצורה הטובה ביותר על ידי maxwell של משוואות, אז זה יכול להיות חתך לרוחב השטח, אבל את זה photon העצמי אין לחצות sectional אזור או כך אני חושב.
לראש הדף
View user's profile
sifeddin

הצטרפות: 28 ספטמבר 2003
עזר: 2

Post 24 אוגוסט 2004 18:33 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

אחמד היקר
עכשיו השאלה שלך נראה חסר משמעות משום שהוא מבוסס על ישיש גיאומטרי אופטיקה שבה הוא מיושן לפי התיאוריה אלקטרומגנטיים. עם זאת הוא גם מכיל משמעות כה עמוקה, אם אתה שואל על מוצאו של EM ו גל מאיפה זה eminates. מאז עד עכשיו, אפילו האחרון שלי ידע, אף אחד לא ממש אמר אם אלקטרון או כך קרא Photon או אחר fictous חלקיקים רבים יש נפח של פלוני. בחודש עמר מ Selim זה אחדות תיאוריה, ככל שאני יודע את זה לעת עתה, הוא המודל של אלקטרון בתור נקודת החלקיקים שעשויים עם EM הקרינה באזור סביבו. אולם שלי מאוד נקודת מבט משלו זה עשוי ליפול כי אלקטרון יכול להיות בעל נפח משלה כדי להסיר את צפיפות האנרגיה ייחודיותו המיקום שלה בחלל.
לראש הדף
View user's profile
djalli

הצטרפות: 10 נובמבר 2001
עזר: 15

Post 29 אוגוסט 2004 6:53 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

מבקש הוא תקף בשאלה.

בשנת מברק (תן לומר עגול חוט רק לשם הפשטות) איתות נוסע לעבר 1GHz (לדוגמה עדיין!) לפי נוסחת האפקט העור EM גל נוסע לכמה 2mm תן לומר העומק של פני השטח של מרכז פנימה מנצח.

כעת בואו אומר להגדיל את תדירות 9GHz. מה יקרה? בעומק המעטפת יהיה פחות. לכן, חתך לרוחב תחום EM גל ב חוט הוא מנצח פחות.

צירפתי תמונות. אל תהיה כועס עלי. אני לא אמן, אבל אני מקווה מה צריך לנקות נועד על ידי השפעה על העור.

הכל מברק. שחור הוא המקום שבו EM גל היא לא לנסוע לשם. כחול הוא האזור (חתך לרוחב) EM גל היא נסיעה וכן תדירות מגדילה שטח זה מקטין.

djalli
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 29 אוגוסט 2004 6:53 מודעות

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
sifeddin

Post 03 ספטמבר 2004 22:06 האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב סביבות!!

יקר djalli
אתה נראה מאוד drifted away from "תקף את השאלה אחמד אוסמה הוא שואל" השאלה היא לא על עומק של penegtration של מתכת או "בלתי אמנותית" תמונות של "סופיות לחצות קטע החוט", אבל אם קיימים an Atomic רמת הקרינה לחצות קטע פליטה.
למעשה קיימת כמות המשמשים את ניתוח של סוגים רבים של לייזרים, כי יש שם אבל זה לא אומר כי הקרינה יש לעבור סעיף באזור (או בכל תחום שלו בכלל esp. כאשר הנפלטים)
לא מבין כועסת עליי אבל אני חושב גם אתה לא מקבל את המהות של השאלה או שאתה הערמה ששאל את זה
לראש הדף
View user's profile
wlcsp

הצטרפות: 16 אוגוסט 2004
עזר: 14

Post 04 ספטמבר 2004 0:00 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

זה נקבע על ידי Radar לחצות קטע
לראש הדף
View user's profile
djalli

הצטרפות: 10 נובמבר 2001
עזר: 15

Post 04 ספטמבר 2004 6:45 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

יקר sifeddin

". אחמד אוסמה ביקש מצטט "גלים אלקטרומגנטיים הוא מורכב למדי של מודל הגל המשוואה של photons תיאר בצורה הטובה ביותר על ידי maxwell של משוואות, אז זה יכול להיות חתך לרוחב האזור".

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section area. EM גל ב מודרך בינונית לדוגמה פשוט גל TEM (לא מאפשר יותר מורכב עם אור לעת עתה) על בטוח האם יש חתך לרוחב השטח. תמונות תקפים עבור בעלי חשיבות.

אני מתנצל בכנות התחלתי לקרוא פתיל מן האמור לעיל, תוך השאלה השאלה היתה על משהו אחר.

אני מקווה שאני להבהיר את זה. קדימה sifeddin למה אני צריך לקבל כועס. התמונות שלי הן בסדר. צוחק.

אחמד אוסמה כתב:
אני לך עד כמה זה בא השאלה לדעתי, עכשיו כולנו יודעים את הכיכר החוק של האור

ת 2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

ת 1: שטח של משטח radiating
ת 2: שטח של משטח מואר
R: המרחק מן המקור

מן האמור לעיל equ. זה בלתי אפשרי, כי הוא מוצא את השטח של האור להיות אפס! אז זה חייב להיות באזור מסוים!

ריבוע החוק הוא דבר השייך יותר ל-Ray אופטיקה האזור במקום על מה באמת צריך להיות מחושב שעה. למה אני אומר את זה?

לא עניין של מה אינטנסיביות, קטוב, ועוד לחשוב על המקור של Antenna radiating EM גל זה יהיה אור הגל במקרה שלנו.

מה-Ray אופטיקה תת תחום הערכות היא העובדה מקור האור מקור הקרינה. האם זה monopole, dipole, צופר, שטוח תיקון Antenna, helical מקור הקרינה? דפוס של הקרינה היא "הרבה" שונה עבור כל המקורות הללו.

actually study of antennas start with radiating intefinitisimal point-sources of having cross-section area zero and these are valid. אתה מצטט: "זה בלתי אפשרי, כי אזור מוצאם של אור להיות אפס" למעשה מחקר אנטנות להתחיל עם radiating intefinitisimal Point-מקורות בעל חתך לרוחב סביבות אפס אלה הם חוקי.

אחמד אוסמה אני מקווה א להבהיר משהו. אחרים הוסיפו מאוד מידע רב ערך.
לראש הדף
View user's profile
sifeddin

Post 07 ספטמבר 2004 20:13 האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב סביבות!!

בסדר בפעם האחרונה:
כפי שאני רואה זאת EM גל אין לחצות קטע משלה.
אחמד אוסמה ביקש (א נעוה הדרך) אם גאומטרי (Ray) אופטיקה יכול handel מקור EM גל
התשובה לזה היא בהחלט לא!

bibo1978 מעורב למעשה את תורת EM עם Photon התמונה ואני מניח עזבו את השאלה unanswerd
אז חשבתי djalli ו wlcsp של אופטי rays בהם אחמד אוסמה ביקש בערך כל גל רק EM ו persued את המקור ואת כיור

אבל אני קרוב זה לדבר עם הצד שלי, כי:
ריי אופטיקה: האור rays ו rays רק שורות עם אפס לחצות קטע
תורת EM: האור ו גל גל היא להפיץ בחלל (כלומר אין סוף לחצות קטע)
תורת קוונטית: האור photons ו photons הם מעין חלקיקים עם אפס restmass ולא הפנים לא רק נפח של amout (localised) אנרגיה interacting עם עניין לתת (או לקחת) יותר אינטנסיביות של אינטראקציה כי גל ממשיך propagating בחלל
זה כל falks
אני מכאן
לראש הדף
View user's profile
bibo1978

הצטרפות: 01 מאי 2004
עזרו: 6

Post 17 ספטמבר 2004 23:32 Re: האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב האזור!

sifeddin, אני מצטער שלא היה ברור לי כי תיאור התכוונתי Maxwell של המשוואה הוא רק מימוש קוונטית גל של photon, אשר אינו actaully מה האור ועל פי התיאוריה של קוונטית EM את גל ", שהוא עניין גל של photon "יכול להתממש כבעל גל מנות" כאשר אנו שוקלים מספר photons יחד thats למה בעצם האור נוסע עם מהירות שונות כאשר travelling שונים חדירות רווחים ". עם זאת, אחד לא יכול photon יש לעבור sectional האזור כי זה לא יכול להיות גל מנות פשוט. מקווה שזה היה ברור.

thats הכל אנשים
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> מתמטיקה & פיזיקה -> האם יש גלים אלקטרומגנטיים חתך לרוחב סביבות!!
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS