| מחבר | הודעה |
|---|
awan
הצטרפות: 11 יוני 2004 הודעות: 101
| 22 יוני 2004 9:42 מיקרוגל | | |
|
| | תגיד לי בבקשה את תופעת מאחורי Smith תרשים |
|
| לראש הדף | |
 |
rudane
הצטרפות: 26 מרץ 2004 הודעות: 37 עזרו: 5
| 23 יוני 2004 7:10 Re: מיקרוגל | | |
|
| | אין תופעה מאחורי Smith תרשים. זה פשוט מגרש של משוואות תקף עבור מערכות מיקרוגל. זה מאפשר לנו לצייר על התרשים במקום להשתמש במתמטיקה כדי להבין את הבעיה. אני בטוח לאנשים להשתמש Smith תרשימים היומי מעריך שלא תצטרך להשתמש של משוואות Maxwell (על הסיוט של מהנדס חשמל, אני בתור הורה). |
|
| לראש הדף | |
 |
zanov
הצטרפות: 09 יוני 2004 הודעות: 61
| 23 יוני 2004 8:13 Re: מיקרוגל | | |
|
| | awan כתב: | | תגיד לי בבקשה את תופעת מאחורי Smith תרשים | גם אם אתם מחפשים ב-Google סמית תרשים של מורה אני בטוח שהיית מקבל מאות אתרי אינטרנט. תראה שם.
לחיים. zanove. |
|
| לראש הדף | |
 |
dicket
הצטרפות: 04 יוני 2004 הודעות: 23
| 24 יוני 2004 12:23 Re: מיקרוגל | | |
|
| | זה סוג של ביטוי של קו התמסורת התיאוריה. |
|
| לראש הדף | |
 |
a_aziz
הצטרפות: 04 ינואר 2005 הודעות: 73
| 13 ינואר 2005 11:38 מיקרוגל | | |
|
| הי. תרשים של סמית 'הוא לא יכול phenomenon.This תרשים פשוט מאוד את החישובים ב מיקרוגל כגון עכבה, admitance, ו S פרמטרים. |
|
| לראש הדף | |
 |
Borber
הצטרפות: 01 ינואר 1970 הודעות: 1545 עזרו: 116
| 13 ינואר 2005 12:00 Re: מיקרוגל | | |
|
| סמית תרשים יותר מאשר שינוי של cartesian לתאם מערכת חיובית גרזן אמיתי של עכבה או reflexion coeficient המטוס ל דיאגרמה שבה אפס ו אינסוף ערכי אמיתי ו מדומה axes מוצגות על ציור בודד. זה יושג באמצעות שינוי הנוסחה.
|
|
| לראש הדף | |
 |
aboozar.hamidipoor
הצטרפות: 21 דצמבר 2004 הודעות: 192 עזר: 29 מיקום: איראן
| 13 ינואר 2005 17:58 Re: מיקרוגל | | |
|
| סמית תרשים משמש בדרך כלל פשוט של transmition שורות בפתרון בעיות. היתרון הטוב ביותר של פתרון זה הוא ראיה. מאחורי התופעה היא summerized ב אורך הגל החישוב. ב Smith תרשים אתה יכול לחשב את כל הבעיות בתחום של קווי transmition רק מעגל שבו יש יחידה רדיוס = λ/4π וסביבה. תוכל למצוא עוד הסברים בפורמט טקסט הספר. |
|
| לראש הדף | |
 |
jinhaozi
הצטרפות: 08 יולי 2002 הודעות: 47 עזר: 1
| 15 ינואר 2005 16:29 Re: מיקרוגל | | |
|
| | awan כתב: | | תגיד לי בבקשה את תופעת מאחורי Smith תרשים |
הדרך הטובה ביותר להבין Smith תרשים הוא מתייחס קלאסי מיקרוגל הספר, כגון "Microwave Engineering" wirrten לפי DMPozar, או להשתמש ב-Google |
|
| לראש הדף | |
 |
xxargs
הצטרפות: 28 יולי 2002 הודעות: 231 עזר: 44
| 16 ינואר 2005 4:47 Re: מיקרוגל | | |
|
| | awan כתב: | | תגיד לי בבקשה את תופעת מאחורי Smith תרשים |
אחד מאוד שימושי תרשים בהנדסה העולם simular לין / log-תרשים אך מעט יותר מתקדם 'כווץ' של טבלת-axes
סמית תרשים משתמש (אם rember rigth) möbius-המרה (המרה ל-moebius אנגלית) ל 'distording' axes מ Z-המטוס (עכבה המטוס) על הייצוג של השתקפות המטוס המכונה coeffecient Γ-המטוס (gamma-מטוס) על היחס:
Γ = ((ת - Zo) / (Z Zo)) [1,1]
Γ = gamma Z = Impedances Zo = referens עכבה
וכל זה מורכבת ערך simular
Z = r jX ב עכבה המטוס
ו
Γ = U jV ב gamma המטוס
(אבל אתה יכול לנסות את הערך האמיתי על Z ו מציאת הערך 0 <Z <Zo הולך מ -1 ל -0, וערך Zo <Z <∞ מ 0 ל 1 על ציר אמיתי)
כלומר:
Zo = 50
אם Z = 100 => 0,33333 .... אם Z = 25 => -0,33333 ... אם Z = 50 => 0 (אמצע טבלה)
כלומר, כל מספר חיובי אמיתי התנגדות בין אפס ו אינסוף נכנס ל -1 על 1 המרווח האמיתי ציר ו 0 ל / - על אינסוף דמיוני axes בניית יחידה מעגל מסביב '-1 עד 1' נדל axes.
שלילי impedances (= רווח) לתת נקודת א בחוץ על מעגל היחידה ומשתמש לדוגמה יציבות המעגל ...
(אם יש לך מחשבון מתקדם עם תמיכה או מורכבות mathcad Mathematica או להשתמש ב-PC, יכול לנסות את זה עם מורכב טענה לבצע בו תחושת כיצד משוואות העבודה)
ו easly Γ להמיר מ-Z-המטוס עם המטוס
Z = Zo * ((1 Γ) / (1 - Γ)) [1,2]
וכן לבצע פעולות תחבלני עכבה על המטוס הוא קל לבצע ב-Γ המטוס וכן סגן פסוק ומשתמש הרבה זה נחשב בתוך הרשת וקטור analyser
לדוגמה הוא קל ערך בסבב Γ-עם המטוס עיכוב עם Γ * E ^ j2d, D = הכנס pice של Zo כבל חד צירי בין אמצעי יציאה ומורכב לטעון, נמדד ב חשמל השלב המשמרת lengd (radians) וגם להמיר בחזרה ל-עכבה המטוס ו recive ערך חדש על R ו-X על לטעון לאחר השינוי.
דוגמה (לחשב עם hp42s ...)
(ב 50 אום המערכת)
אנחנו באמצעות impedanse של 100 אום ו 45 מעלות ב לטעון ולאחר המרה [1,1] ל Γ = U jV = 0.3832 j0.3613 ב retangular סמון (0.5267e ^ j43.3139 תואר קוטבי סמון)
אני משתמש pice של 50 אום transmissionline על עיכוב מוחלט מידה מסוימת של 136,68
ולהוסיף את זווית עיכוב Γ ב קוטבי דרך סמון
Γ * E ^ j136.68 תואר 0.5267e = j43.3139 * ^ ^ E j136.68
= 0.5267e ^ j180 תואר או -0,5267 j0 ב retangular מצב - כלומר ערך אמיתי טהור
המרה לראש עכבה המטוס עם [1,2]
ולתת 15.5 אום ו 0 מעלות
עם 136,68 מידת אורך הכבל 50 אום אני המרה עכבה לטעון מתוך 100 אום ו 45 מעלות ל 15.5 אום נדל impedances.
אחרי זה עברו impedances טהור גרזן אמיתי, יכול להשתמש quarterwave שנאי להמיר מ 15.5 ל 50 אום אום עם √ (50 * 15.5) = 27.83 אום quarterwave חתיכת קו תמסורת
(נפוצה מאוד methode משתמש קצה עבור עיכובים ו לשעבר. התאמת עכבה)
-------------------------------------------------- ----------------
אם אתה משתמש lossy קו - להשתמש Γ * E ^ γd
D = מרחק fraktion של 'γ' - יחידת מידה (M, קמ, רגל וכו ') γ = α jβ = √ ((jωl R) * (G jωc))
α = attenuation ב neper (1 neper = 8,686 DB) ליחידה β = הפצה קבועה (שלב משמרות) ב radians ליחידה
ו ת = Zo = √ ((jωl R) / (G jωc))
דוגמה:
Γ * E ^ γd = Γ * E ^ D (α jβ) = Γ * E * E αd ^ ^ jβd
D = 1 Γ = 0.5267e ^ j43.3139 α = -0.1 (הפסד 0.8686 DB) β = 136.68 מעלות (2.39 rad)
Γ * אי α ^ ^ jβ * E = E ^ ^ -0.1 * E j136.68 = 0.9048 Γ * * ^ E = j136.68 = 0.4766e ^ -180
באמצעות [1,2] ולתת 17,72 אום עכבה ואת ההבדל האמיתי בין מחשבים על lossy חינם ו lossy שורה שורה הוא 2.2 אום על התוצאה.
רוב litterature מיקרוגל לחשב רק עם קו lossless ב דוגמא עבור לפשט ו clearty (ולעיתים קרובות חסר completly דוגמה עם lossy השורה ...)
- אבל העולם האמיתי ואת ניסוי מעבדה היא תמיד צריך לחשוב עם קו lossy, מיוחד ב תדירות גבוהה גם על מרחק קצר שידורים קו ...
---
קרא מיקרוגל-ספרים ורוב אלה לדון שידורים תרשים קו ו סמית 'פרק אחד או שניים, למשל. כלי חיוני מיקרוגל enginering מעשית.
HP: S יישום הערה'95 'הוא פחות או יותר מפורסם ב-S disscussion על הפרמטרים ו Smithchart
(אני צריך לנקות ולסדר סדור הספר מ 1968, אבל אני יודע שאתה יכול למצוא מכוער, הברקה, טפל PowerPoint בסגנון זה על גירסת Agilent אינטרנט ... )
מצא את 'transistors Microwave Amplifiers, analys ועיצוב, Guillermo Gonzalez '- אני יודע Smitchart לדון בתוך הספר.
-------------------------------------------------- ------------
ישנות - אבל עדיין עובד יותר או פחות גבוהה ביותר להשלים מפורט גרסה להדפסה של סמית תרשים - כתוב תגובות Postsctript אם אתה רוצה לנתח כיצד לחשב ולהדפיס את זה.
(שליחת כאן תלוי עד קשה ו חזק לאורך זמן כדי למצוא עבודה גירסה על סוג זה של קבצים ב-Internet)
לקחת רק 22 kbyte על הקובץ ואולי כדי rescale בכל גודל וכן אפשרות שינוי ו / או להמיר את eps עם GSview כדי לייבא את מסמך Latex, MS-Word וכו '.
כאן ב 3 גירסאות, Z = RX (עכבה תרשים), Y = GB (admittance תרשים), RXGB (עכבה / admittance על אותו תרשים)
צריך Gsview ו Ghostscript מותקן על המחשב כדי לצפות זה תרשים או PS-אם המדפסת הדפסה על נייר - גם אפשרי להמיר ל-PDF באמצעות Acrobat זקק (ואת זה אני מנסה לעבוד). |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 16 ינואר 2005 4:47 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
masud_809
הצטרפות: 27 ספטמבר 2006 הודעות: 960 עזרו: 591
| 05 אוקטובר 2006 4:08 Re: מיקרוגל | | |
|
| אומר: אני באופן אישי לא מעריץ גדול של סמית תרשימים, אבל יש להם קצת ערך היסטורי, הן בשימוש נפוץ ב מנתחי רשת, והם מאפשרים לך מגרש אינסופי שינוי עכבה בתוך אזור מוגבל. |
|
| לראש הדף | |
 |
ihteshamhaider
הצטרפות: 28 ספטמבר 2006 הודעות: 3
| 05 אוקטובר 2006 6:13 Re: מיקרוגל | | |
|
| | סמית 'הוא קוטבי תרשים מגרש של impedances, נעשה בו שימוש על מנת למצוא את קצה, קלט עכבה, השתקפות מקדם, swr, במהירות, מבלי לפתור משוואות .. |
|
| לראש הדף | |
 |