כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

Goto Page 1, 2 הבא
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה ו -> REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
זורו

הצטרפות: 06 ספטמבר 2001
עזר: 39

Post 15 יוני 2004 22:53 REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

שלום חברים,

לפני כמה ימים אני בקשה להציב את ה-EDA ספרים, מאמרים מפרט & בקשות פורום לא היה שם שום תגובה. עכשיו אני חושב פורום זה הוא מקום טוב יותר את הבקשה שלי.

אני מחפש מידע על בוסתן טכניקה של דפוס Antenna סינתזה. השיטה הונהגה ב נייר טופס זה בהליכים של IEE (לא IEEE):

HJ בוסתן, RS Elliott, ו GJ שטרן, מיטוב של סינתזה של קרן בצורת משושה דפוסים, Proc. Inst. Elec. הנדסה., Vol. 132, חלק ח ', עמ'. 63-68, פברואר 1985.

ברוך הבא כל המידע (מסמכים המתארים את השיטה, מידע על תוכניות ליישם את זה, וכו ').

תודה

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

הצטרפות: 05 יולי 2004
עזר: 11

Post 05 יולי 2004 23:34 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי זורו,

לפני כמה האוזניים אני envolved ב-Elliott-Orcherd שטרן מערך סינתזה אופטימיזציה חיוך . מצאתי כי טכניקה מאוד חזקים מהסיבות הבאות:

- מהר
- טוב תבנית בצורת נבואה ושליטה

עם החסרונות הבאים

- זה הוא "צורה סינתזה" (ללא כווניות מפרט מותר)
- רק equispaced מערך (או למעשה רק linea מערך)
- לא גורם קרן (זה מבוסס על ההנחה omnidirectional הרדיאטור, אבל יכול להיות מיושם בקלות גירסה משותפת עם רדיאטור צורה)
- ב עובקה להתגלין אזור או בצורת אונה ברמה, אין לך שליטה על מעבר לאזור.

essentually זה סוג של סינתזה מגיעה התיאוריה של "מסנן דיגיטלי עיצוב" שדה (ראה "Digital Signal Processing" - "Oppenheim-Shafer" דפי לגבי פארקים ואתרי McClellan).

אנא אל תהסס לשאול יותר על זה.

להתראות!
לראש הדף
View user's profile
Satellite

הצטרפות: 29 מרץ 2004
עזר: 7

Post 06 יולי 2004 11:52 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

האם אתה יכול להעלות את הנייר או הפניה illustrative קצת חומר?
לראש הדף
View user's profile
mamali

הצטרפות: 29 אפריל 2004
עזר: 1

Post 08 יולי 2004 1:40 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

Satellite כתב:
האם אתה יכול להעלות את הנייר או הפניה illustrative קצת חומר?

מעניין כמה עיתונים, ספר לי אם אתה מוצא את זה צביעות:

1 חדש משטח הרחבה מהירה ת.ד. סינתזה של בצורת מחזירור אנטנות
Pinsard, ב; Renaud, ד; דיאז, ח;
אנטנות ו הפצה, כנס בינלאומי על עשירי (Conf. Publ. מס '436), מס': 1, 14-17 אפריל 1997
דפים: 25 - 29 vol.1

-------------------------------------------------- ------------------------------
2 בצורת reflectors עבור מספר יישומים קרן
Philippou, GY; Adatia, נ ';
אנטנות מרובות beam ו Beamformers, IEE Colloquium ב, 21 נובמבר 1989
דפים: 3 / 1 - 3 / 3

-------------------------------------------------- ------------------------------
3 ב Sidelobe הדכאה בצורת reflectors עבור קורות קונטור
Ramanujam, עמ '; חבית גדולה, SM; Adatia, NA;
אנטנות ו רביה, 1989. ICAP 89., כנס בינלאומי על השישית (Conf. Publ. No.301), 4-7 אפריל 1989
עמודים: 117 - 121 vol.1

4 Optimised סינתזה של קו-מקור בצורת משושה קורות
Ares, F.; Elliott, RS; Moreno, E.;
מכתבים אלקטרוניקה, היקף: 29, גליון: 12, 10 ביוני 1993
עמודים: 1136 - 1137

שלב 5 רומן בלבד שיטה בצורת קרן סינתזה ו Adaptive ing
Gatti, RV; Marcaccioli, L; Sorrentino, ר ';
כנס מיקרוגל, 2003. 33 האירופי, היקף: 2, 7-9 אוקטובר 2003
עמודים: 739 - 742 vol.2

6 חלקות צוהר עבור הפצה סינתזה בצורת קרן מחזירור אנטנות
Westcott, BS; Zaporozhets, AA; Searle, מודעה;
מכתבים אלקטרוניקה, היקף: 29, גליון: 14, 8 ביולי 1993
עמודים: 1275 - 1276

7 כוח סינתזה של קרן בצורת משושה דפוסי
Mangenot, C.; Judasz, T.; Combes, PF;
אנטנות ו רביה חברה סימפוזיון בינלאומי, 1989. S-AP. תקציר, 26-30 ביוני 1989
עמודים: 420 - 423 vol.1

8 beam בעיצוב טכניקות המבוססות על ניתוח צבע iteration נהלים
Westcott, BS; Zaporozhets, AA;
טכניקה חדשנית Antenna beam שליטה, IEE Colloquium ב, 16 ינואר 1995
דפים: 1 / 1 - 1 / 6

9 מיטוב באמצעות דפוס סינתזה בשיטה הקלאסית variational
Zhang, X.-z.;
אנטנות ו רביה חברה סימפוזיון בינלאומי, 1993. S-AP. תקציר, 28 ביוני, 2 ביולי 1993
עמודים: 1582 - 1585 vol.3

שלב 10 בלבד בצורת קרן סינתזה באמצעות טכניקה של approximated קרן נוסף
Kautz, GM;
אנטנות ו הפצה, עסקאות ב-IEEE, היקף: 47, גליון 5, מאי 1999
עמודים: 887 - 894

11 שיטה אופטימלית את דפוס סינתזה של שורתי arrays עם prescribed nulls
Shpak, DJ;
אנטנות ו הפצה, עסקאות ב-IEEE, היקף: 44, גליון: 3, מרץ 1996
עמודים: 286 - 294

12 Optimisation synthesised של מערך excitations באמצעות מערך מורכב polynome שורש להחליף ו אלגוריתמים גנטיים
Markus, יא; Vaskelainen, L;
Microwaves, אנטנות או הפצה, IEE הליכים -, היקף: 145, גליון: 6, דצמבר 1998
עמודים: 460 - 464

13 השוואה בין נדל והכוח Optimisation שיטות arrays סינתזה של אנטנות
Eclercy, ד; Rammal, מ; Reineix, א; Jecko, ב;
מכתבים אלקטרוניקה, היקף: 32, גליון: 2, 18 ינואר 1996
דפים: 84 - 85

14 עיצובים של Chebyshev מסוג אשוח מורכב beamformers מסננים דיגיטליים ו-PHASE ליניארי עם מאפיינים
Zhang, X.; דאי, ס;
חזון, תמונה ו Signal Processing, IEE-ההליכים, היקף: 141, חוברת: 1, פברואר 1994
דפים: 2 - 8

15 מערך סינתזה עם עירור אילוצים
Franceschetti, G.; Mazzarella, G.; Panariello, G.;
Microwaves, אנטנות או הפצה [ראה גם הליכים IEE-Microwaves, אנטנות או הפצה], IEE ההליכים H, נפח: l35, גליון: 6, דצמבר 1988
עמודים: 400 - 407

16-Synthesis של קרן מחזירור בצורת משושה דפוסי
Bergmann, J.; בראון, RC; Clarricoats, PJB; Zhou, ח;
Microwaves, אנטנות או הפצה [ראה גם הליכים IEE-Microwaves, אנטנות או הפצה], IEE ההליכים H, נפח: 135, חוברת: 1, פברואר 1988
דפים: 48 - 53

17 Phased בצורת מערך מרובה אופטימיזציה עבור קרן ליאו לווייני תקשורת באמצעות אלגוריתם גנטי
שרמן, KN;
מערך Phased מערכות וטכנולוגיה, 2000. ההליכים. IEEE 2000 כנס בינלאומי, 21-25 במאי 2000
עמודים: 501 - 504

18 השתמש ששונו Gaussian קורות למטב בצורת reflectors
Schott, עמ '; פסקל, o.; Lemaitre, F.;
אנטנות אלחוטיות ו התפשטות מכתבים, היקף: 2, חוברת: 1, 2003
דפים: 14 - 17

19 קרינה דפוס עבור arrays סינתזה של conformal רכוב על אנטנות באופן שרירותי בצורת פלטפורמות תלת ממדי באמצעות אלגוריתמים גנטיים
Allard, RJ; ורנר, DH; ורנר, PL;
אנטנות ו הפצה, עסקאות ב-IEEE, היקף: 51, גליון 5, מאי 2003
עמודים: 1054 - 1062

20 linear תוכנית סינתזה של שידור לווייני ישיר phased arrays
ריצ 'י, JE; Kritikos, HN;
אנטנות ו הפצה, עסקאות ב-IEEE, היקף: 36, גליון: 3, מרץ 1988
עמודים: 345 - 348

21 Synthesis שורה של בצורת משושה-מקור אמיתי טהור באמצעות קורות distributions
Ares, F.; Elliott, RS; Moreno, E.;
מכתבים אלקטרוניקה, היקף: 30, גליון: 4, 17 בפברואר 1994
עמודים: 280 - 281

22 Synthesis וניתוח ארוך טווח שידור Radar Antenna האכלה רשת
Kreczkowski, א; Rutkowski, T.;
Microwaves, Radar ו תקשורת אלחוטית. 2000. MIKON-2000. כנס בינלאומי על 13, היקף: 2, 22-24 במאי 2000
עמודים: 592 - 596 vol.2

23 הכפול של סגלגל צוהר בצורת משושה מחזירור עבור יישומים SNG
Skyttemyr, SA;
אנטנות ו רביה חברה סימפוזיון בינלאומי, 2000. IEEE, היקף: 2, 16-21 ביולי 2000
עמודים: 558 - 561 vol.2

24 האצת על סינתזה של בצורת מחזירור אנטנות contoured קרן עבור יישומים באמצעות גישה Gaussian beam
Hsi-Tseng Chou; Theunissen, W.; Pathak, PH;
אנטנות ו רביה חברה, 1999. IEEE 1999 סימפוזיון בינלאומי, היקף: 4, 11-16 ביולי 1999
עמודים: 2336 - 2339 vol.4

25 יישום חלקי של Fourier המרה של סינתזה של sidelobe נמוך עיפרון בצורת קורות nonseparable עבור planar arrays
Buckley, MJ; נלסון, היה;
אנטנות ו רביה חברה סימפוזיון בינלאומי, 1998. IEEE, היקף: 2, 21-26 ביוני 1998
עמודים: 744 - 747 vol.2

26 שיפור שיטת עיצוב שורתי arrays עם prescribed nulls
Shpak, DJ;
אוקיינוסים'95. MTS / IEEE. 'אתגרים של שינוי גלובלי סביבה'. כנס ההליכים. , היקף: 2, 9-12 באוקטובר 1995
עמודים: 1303 - 1310 vol.2

27 Synthesis SAR של קרינה דפוסי incorporating הדדית הזדוגות באמצעות שיטות גנטי
ג 'יימס ג', עמ ';
אנטנות ו רביה, 1995. ICAP'95. כנס בינלאומי על התשיעית (Conf. Publ. מס '407), 4-7 אפריל 1995
עמודים: 383 - 386 vol.1

28 מהירה סינתזה של בצורת מחזירור אנטנות עבור contoured קורות
Stirland, SJ;
אנטנות ו רביה, 1993., כנס בינלאומי על השמיני, 1993
דפים: 18 - 21 vol.1

marti
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 09 יולי 2004 19:19 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי juppydu,

תודה על התשובה.
אני השתמשו פארקים-McClellan שיטה של סינתזה של מסננים דיגיטליים. חשבתי, כי שיטה זו עלולה להיות המתאים סינתזה של בצורת משושה דפוסי; במקרה של nonsymmetrical דפוסי המתחם גירסה יש להשתמש. אבל אני נתקל בכמה diffuculties כי אני מנסה לחשוף.

ה-McClellan פארקים שיטת לוקח במפרט של העברה הפונקציה הרצויה (שניהם ואת השלב amplitude) באחד או יותר להקות. במקרה של מערך Antenna סינתזה, דפוס הרצוי הוא בדרך כלל רק amplitude שצוין. ניתן לציין שלב מאפיין שרירותי, (למשל שורתי שלב), אבל זה מאוד אלוץ מעלות מפחיתה את החופש של אופטימיזציה של amplitude צורה.

אני מייעד את synthetize | H (Z) | ^ 2 במקום הרצוי amplitude | ח (ת) |, כי | H (Z) | ^ 2 הוא ליניארי ו-PHASE מסיבה זו zeroes הם symmetrically להציב ביחס ל יחידת עיגול (או מעגל Shelkunoff, באמצעות ז 'רגון משושה). משמעות הדבר היא שאם Z0 הוא אפס, 1/Z0 * הוא אפס גם כן. לאחר | H (Z) | ^ 2 הוא synthetized את zeroes יכול להיות מפוצלות בין H (Z) ו ח * (ת). ניתן לעשות זאת עם החופש לבחור יותר נוח אפס (בתוך או מחוץ למעגל היחידה) של כל זוג להיות שהוקצתה H (Z). אבל זה שקר zeroes מעגל היחידה (שהן מייצרות נמוך ב-sidelobe אזורים) לא ניתן לפצל כי הם פשוט (לא כפולה).

אז יש לי כמה שאלות:

האם ה-בוסתן אליוט-שטרן הקשורות עם ההליך המתואר לעיל כי אני?
האם ה-בוסתן אליוט-שטרן נוהל המבוסס על אלגוריתם רמז Exchange (כמו פארקים-McClellan שיטה)?
כיצד ניתן ליישם את הנוהל פארקים-McClellan עבור קרן סינתזה לוקח רק amplitude מפרט?

בברכה

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 10 יולי 2004 15:28 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

טוב רשימה של מסמכים, mamali.

בכל מקרה זורו כנראה הוא מחפש מסמכים ב-בוסתן Elliott-שטרן, אני יכול להציע את הפעולות הבאות:

"מערך Antenna Synthesis", ו-IEEE אנטנות רביה חברה עלון אוקטובר 1985 (חלק-I)

"מערך Antenna Synthesis", ו-IEEE אנטנות רביה חברה עלון אפריל 1986 (חלק-II)

"ביום מיטוב של synhtesis של דפוסי Antenna בצורת קרן", טכנולוגיה מתקדמת Antenna, EDT. פיטר Clarricoats

"הרחבה של בוסתן-Elliott Synthesis שיטת Pure-נדל Nonsymmetrical תבניות, JARodriguez, Botha E., F. Ares, IEEE Trans., Vol. 45, לא 8, אוגוסט 1997.

"הערה על מגבלותיו של Orcherd של שיטה", F.Ares-Pena, IEEE Antenna ו הפצה של מגזין, Vol. 44, No 1 פברואר 2002.

גם ב
"pahsed מערך" Antenna עזר, RJMailloux, Artech בית ניתן למצוא בכתובת הדף 152 של סינתזה של Orc. כל et.

כדי זורו אני מנסה לעשות כמה תשובות (אני הולך לחוף הים! מאוחר יותר אני מקווה לענות על נושאים אחרים זורו)

זורו:
"במקרה של מערך Antenna סינתזה, דפוס הרצוי הוא בדרך כלל רק amplitude שצוין".
- זה לא תמיד נכון אני רק envolved ב Antenna העיצוב עם שלב דפוס אילוצים.

זורו:
"ניתן לציין שרירותי השלב האופייניים ..".
- כמובן, אם אתה רוצה לייעל את modulus של שלב נוסף constrint הוא סבוך.

זורו:
"תכננתי את synthetize | H (Z) | ^ 2 ..".
- זה בסדר גם את Orc. סינתזה היא regardin | F | ^ 2, הוא apower סינתזה.

זורו:
"משמעות הדבר היא שאם Z0 הוא אפס, 1/Z0 *.."
- אני צריך לבדוק, אבל Orch. יש לנו: אם Z0 = a x EXP (Fi) הוא הבסיס ב בצורת שכונה אז גם Z1 = (1 / א) x EXP (Fi), זה לא אותו דבר. אבל peraphs ב-McClellan פארקים differnt יש להם משמעות (!?).

עבור שאר השאלה אני מקווה לענות מאוחר יותר! בכל מקרה thake לראות את שתי ההפניות הבאות:

TWParks ו JHMcClellan, "קירוב Chebysche עבור Nonrecursive דיגיטלי עם מסננים linear שלב", IEEE Trans. תורת circuit, Vol. CT-19, Mar. 1972, עמ '189-194

TWParks ו JHMcClellan, "תוכנית עבור עיצוב linear שלב סופי יצר תגובת מסננים", IEEE Trans. אודיו Electroacoust. , Vol. AU-20, מס '3, אוגוסט 1972, עמ' 195-199.

להתראות!
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 10 יולי 2004 15:53 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

סליחה על הטעות שלי זורו את המשפט:
"משמעות הדבר היא שאם Z0 הוא אפס, 1/Z0 *.." הוא הנכון. (* = מורכבות של coniugated!)
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 12 יולי 2004 23:33 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי זורו.

אני מנסה לתת לך עד כמה העזרה האפשרית את הספקות בנוגע לגבי בוסתן-אליוט-שטרן.

"האם את בוסתן-אליוט-שטרן הקשורות עם ההליך המתואר לעיל כי אני?".
אני חושב שכן. ה-בוסתן אליוט שטרן הליך-מבוסס על "equiripple קירוב" ואני רואה ב-Oppheneim כי פארקים Shafer-McClellan עבד על זה סוג של מסנן קירוב.

"האם את בוסתן-אליוט-שטרן נוהל המבוסס על אלגוריתם רמז Exchange (כמו פארקים-McClellan שיטה)?"
אני באמת לא יודע את אלגוריתם אבל רמז על נייר גנה "Optiomising .." הוא אמר בבירור ".. באמצעות אלגוריתם אחר של רמז."

"כיצד ניתן ליישם את הנוהל פארקים-McClellan עבור קרן סינתזה לוקח רק amplitude מפרט?"
אני לא יודע פארקים-McClellan אלגוריתם, אלא "Oppheniem-Shafer" האלגוריתם מוחל על אשוח מסננים עם פאזה ריק. סינתזה של ההליך המתואר בשלב ולא מפרט מוצגת!

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך כמה אופטימיזציה של מערך Antenna מקדמים Orch-St-אמה נוהל קצת כמו בצורת קרן שטוח-הדף קרן ואתה יכול לאמת את התוצאות המתקבלות עם פארקים-McClellan הנוהל.

נ.ב.: האם יש לך את בוסתן-Elliott-שטרן נייר? כל הפרטים סינתזה הנוהל המתואר במאמר זה.

להתראות.
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 13 יולי 2004 18:23 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי mamali,

mamali כתב:

מעניין כמה עיתונים, ספר לי אם אתה מוצא את זה צביעות:
................

אנו מודים לך על ההצעה שלך מציע. בבקשה, האם תוכל לשתף את הניירות 4, 13, 15 ו 21 של הרשימה שלך?

תודה

היי juppydu,

תודה לך שוב. אני מקווה שיש לך נהנו מן החוף.
עכשיו, אני עובד עם Mailloux הספר.

juppydu כתב:

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך כמה אופטימיזציה של מערך Antenna מקדמים Orch-St-אמה נוהל קצת כמו בצורת קרן שטוח-הדף קרן ואתה יכול לאמת את התוצאות המתקבלות עם פארקים-McClellan הנוהל.

תודה juppydu, אני אקח בחשבון את הצעתך.

juppydu כתב:

נ.ב.: האם יש לך את בוסתן-Elliott-שטרן נייר? כל הפרטים סינתזה הנוהל המתואר במאמר זה.

אני לא צריך את בוסתן-Elliott-שטרן נייר. אם יש לך את זה גרסה אלקטרונית ואתה יכול חביב שלח לי את הקובץ, זה wold להיות מועיל מאוד.

juppydu כתב:

"כיצד ניתן ליישם את הנוהל פארקים-McClellan עבור קרן סינתזה לוקח רק amplitude מפרט?"
אני לא יודע פארקים-McClellan אלגוריתם, אלא "Oppheniem-Shafer" האלגוריתם מוחל על אשוח מסננים עם פאזה ריק. סינתזה של ההליך המתואר בשלב ולא מפרט מוצגת!

רמת פארקים NB-McClellan שיטת האם יש שלב מפרט. במקרה של lowpass, hipass, multiband ועוד מפרט זה הוא שלב ליניארי (או ריק שלב wrt למרכז הזמן לתגובה). במקרה של Hilbert מסננים היא / - pi / 2, וכן הלאה.

דרך אגב, היה דיון מעניין של אנטנות ואת חברת הפצה עלון (יוני 1988 p.43, p.48 אוקטובר 1988, דצמבר 1988 p.28-29, פברואר 1989 p.35-36, אפריל 1989 p.55 -56, יוני 1989 p.49-50) בין אליוט Steyskal בנוגע Woodward ו-Lawson לעומת בוסתן-Elliott-שטרן סינתזה שיטות.

בברכה

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 13 יולי 2004 22:36 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי זורו,

מה אני חושב זה שלב הסינון אפס שום דבר אחר (ב Antenna תנאי) של מערך לינארי עם השלב המרכז במרכז את arrray ואילו אם המרכז הוא השלב בו קצה של מערך יש לך שלב ליניארי, הוא רק שינוי (פעם traslation לדוגמה ב סינון השפה) של נקודת ייחוס. (א שורתי מערך הוא "מסנן מרחבי").

אודות פארקים-McClellan הנוהל יש לי חדשות טובות. יש לי רק להסתכל על הספרייה שלי ומצאתי את זה:

הספר הוא: "אופטימום מערך עיבוד", חלק ד, HL ואן עצים, Wiley-interscience.
באותו פרק 3,6 "MiniMax עיצוב" של פארקים McClellean-העבודות נזכר, במיוחד בכל 3.6.1 את "Alternation משפט" את הקריטריונים minimax הוא הסביר (הוא נראה מאוד רוצה Orch-St-אמה) ולאחר מכן הוא סעיף 3.6.2 "Parks-McClellan-Rabiner אלגוריתם" (בינגו!) סעיף זה שלב שלב על ידי סינתזה של ההליך המתואר!
הוא כפי שתואר על Oppenheim-Shafer, בכל זאת בספר זה הוא תיאר esplicitilly ב trems של Antenna Synthesis.

השאלה שלך על קישור בין פארקים McClellan-definitively עדיין לא נפתרה, אבל עבור possibiliy להשתמש פארקים-McClellan נוהל מערך סינתזה התשובה היא כן.

תודיע לי כל ההתקדמות שלך החקירה על הליך סינתזה אתה מתפתח!
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 16 יולי 2004 22:21 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי juppydu,

juppydu כתב:
מה אני חושב זה שלב הסינון אפס שום דבר אחר (ב Antenna תנאי) של מערך לינארי עם השלב המרכז במרכז את arrray ואילו אם המרכז הוא השלב בו קצה של מערך יש לך שלב ליניארי, הוא רק שינוי (פעם traslation לדוגמה ב סינון השפה) של נקודת ייחוס. (א שורתי מערך הוא "מסנן מרחבי").

אני מסכים. בנוסף, אני חושב שזה לא קוי יחסים בין שלב ותדירות (ב מסנן תנאי) כלומר, את השלב של מרכז משושה (ב Antenna תנאי) עם זווית משתנה.

juppydu כתב:
... הספר הוא: "אופטימום מערך עיבוד", חלק ד, HL ואן עצים, Wiley-interscience.

לצערי אין לי חלק 4 של ואן עצים העבודה. אני מנסה לקבל את זה.

אני עובד על implemantation של אמה Orch-St-ההליך. אני מקווה שזה יעבוד.

דרישת שלום

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 16 יולי 2004 22:48 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי זורו,

לצערי זה סוף שבוע אני אהיה בעבודה בוכה או מאוד עצוב (אנחנו בבית בשלב הייצור של מערך entenna! Razz ) ואני לא יכול לקבל את האפשרות לשלוח לך את המאמר של Orch. (יש לי רק על הנייר ויש לי לסרוק אותו בפורמט אלקטרוני, בנוסף אני החדש של "אתר" אז יש לי להסתכל אם ואיך אני יכול להעלות קובץ!). אני מתכוון להתחיל לנסות בבית של שבוע הבא!

עבור השלב המרכז, אני מסכים, שלב א 'מרכז יש להגדיר "על אזור מסוים כיסוי" (כלומר, בתוך מגזר מסוים anglular) משנים את האזור באותו להג יכול להיות שונה השלב המרכז! ביום השני של משושה מילים יכולות להיות כמה השלב המרכז!!
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 20 יולי 2004 1:11 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי juppydu

אני מקווה שזה עובד סוף שבוע מוצלח היה לך (עשו את סוף השבוע האחרון ב-Beach לפצות את זה?)
אנו מודים לך על ההצעה של לסרוק את נייר ושלח אותו. זה מאוד מוערך.

ניתוח בשתי השיטות, הבחנתי עיקרי ההבדל בין פארקים-McClellan (P-MC) ו-Elliott-בוסתן שטרן (OES) נהלים, בנוסף, כי ההבדל MC-P היא פונקציה סינתזה ו OES הוא הכוח הצרפה שיטה. זה ההבדל קשורה מפרט את האופן שבו הם posed וכיצד הם מטופלים על ידי השיטה.

ב P-MC, יש המצוין ועל המעבר להקות להקות. המטרה היא להגיע הכי טוב equirriple הערכה על התגובה הרצויה של להקות שצוין, את תחושת minimax.
את מפרטי הם:
- סדר המסנן (המספר הכולל של zeroes)
- בין הקצוות המצוין ועל המעבר להקות להקות
- את התגובה הרצויה שצוין להקות
- משקולות יחסית של להקות שצוין
התוצאה ripples הם נמוכים ככל האפשר של להקות שצוין.

ב OES, ישנן רק באזורים שצוינו, כי הם בצורת באזורים נמוכה sidelobe אזורים. שים לב כי אין מפרט עבור המעבר אזורים. המטרה היא כי maxima ו minima בשנת בצורת האזורים להגיע לרמה מסוימת, כמו גם maxima של sidelobe אזורים.
את מפרטי הם:
- הקצוות בין אזורים
- מספר zeroes בכל האזור
- הרצוי להתגלין (בשנת בצורת אזורים) ו sidelobe ברמה (ב sidelobe אזורים)
התוצאה beamwidths תלויים המצוין ripples (עמ '157 ו Cf. אצבע משולשת. Mailloux הספר של 3.14).

בשנת OES, אתה צריך לבחור כמה אפסים צריך להיות ממוקם בכל האזור.
P-MC מנהלת אוטומטית את אפסים.

ב-P-MC, על סדר מסוים, אתה חייב להבטיח קבוע של להתגלין המצוין של אזורים, אבל אתה לא יודע מראש את הערך המדויק.
בשנת OES, על סדר מסוים, אתה חייב להבטיח את הערך של אדוה, אבל אתה לא יודע מראש את beamwidth בו שהתקבל הפונקציה נשארת בתוך הרצוי להתגלין הלהקה. ואתה לא יודע את TRANSITIONS להקות, הגדרת אותם כמו להקות בהם כתוצאה פונקציה את היציאות להתגלין להקות.

(כמובן, האמור לעיל הוא נכון אם אלגוריתם converges ....)

דרישת שלום

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 24 יולי 2004 17:01 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי זורו,

בשבוע האחרון סוף עבדתי קשה, אבל את תוצאות הבדיקה הראשונה על מערך הם די טוב מאוד שמח !

לגבי ההודעה האחרונה שלך, אני מסכים איתך.

שלי פירסום של 10 ביולי אני אמר כי Orh אל-St היא הכוח סינתזה וכן את ההודעה של 5 ביולי, כי מעבר לאזור לא יכול להיות מותנה. להתגלין ואת המעבר אינן תלויות Zone!

בכל מקרה אל Orh-St היא realted, המוח שלי, על משפט של "Alterantion תאורמה" כמו פארקים-McCl, הן מניחות לדעת את מספר דקות אי מקסימלי של בצורת ואת האזור ריק. אני צריך ללמוד את עמוק פארקים-MCl טוב יותר כדי להכניס את הראיות נפוצות ההיבטים (אני מקווה בשבוע הבא).

בשביל מה להדאיג את "אין שליטה" על אזור המעבר, אני חושב כי אמה Orch-St-הליך נותן את "הטוב ביותר" המעבר Zone (כלומר מינימום) עבור קבוע להתגלין בשני בצורת ו lobes האזור. אני חושב גם קלאסית "Chebyschev סינתזה" בו "הטוב ביותר" כווניות (כלומר לצמצם קרן רוחב) היא המתקבלת עבור קבוע ברמה של צד lobes.
אני יכול לשלוח לך דוגמה Orch-St-אמה, ואתה, לפי הקוד שלך יכול לנסות להשיג "מסנן" עם המעבר לאזור פחות מזה שהושג על ידי לי.
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 02 אוגוסט 2004 18:34 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי juppydu

באמצעות הליך OES, ניסיתי לשחזר את התוצאות המוצג איור. 3.14 של Mailloux הספר וכן איור. 5 של אליוט S המאמר [ "מערך Antenna Synthesis", ו-IEEE אנטנות רביה חברה עלון אוקטובר 1985 (חלק-I)]. אני להניח כי הוא מרכיב ריווח 0.5 wavelenghts.
יש לי תוצאות נראה בסדר, אבל הם לא אותו דבר כמו הדמויות. אולי אני לא משתמש ז הנכון מפרט (הם לא נאמר בצורה ברורה את הפניות יש לי), או, אני עשיתי כמה שגיאת יישום השיטה. האם אתה יכול לשלוח לי את המפרט של OES נייר או דוגמה עם מפרט?
תודה

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 03 אוגוסט 2004 19:39 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

שלום זורו,

אני חושב על הצורה הבאה היא:

(cosec (ה-Pi / 2)) ^ 2 * חסת עלים (ה-Pi / 2) עם

פיי = "P-יוונית"
ה '= Elevation זווית, שונה מ 100 ° עד 140 ° (ב 100 * את פיק, ב 140 ° סוף בצורת שכונה).

זכור כי, כפי שאמרת, אם לא שליטה על מעבר לאזור, משמעות הדבר היא כי עבור קבוע בצד אונה ברמה, אתה צריך לנסות כמה אפסים נמצאים בצורת שכונה (מדי כמה אפסים של בצורת שכונה פירושו "מופחת" אזור או בצורת יותר מדי אפסים פירושו "מוגדל" בצורת שכונה. זהו החיסרון העיקרי של סוג זה של סינתזה!

תודיע לי את התוצאות!
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 05 אוגוסט 2004 0:26 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי juppydu,

אני תיקון באג ועכשיו יש לי תוצאות טובות, אבל:
- אני לא מקבל התכנסות במקרים מסוימים (נראה כי יש פתרון לאחר הפניות יש לי)
- בעיה עם תוספת קבועה C2: יש לי לשיפור מתמיד לעבר היד על מנת להתאים את sidelobes באותה הרמה הרצויה ביחס את שיאם.

על תבנית עם cosec () ^ 2 * חסת עלים () צורה (איור 5.ac ב אליוט S נייר איור. Mailloux ב 3.14) הולך מ 90 עד 140 מעלות; ואת שטוח topped קרן (איור 5.d ב אליוט העיתון) מ 55 עד 125 מעלות. למעשה, אם אני לא אני מבולבלת, הנוהל במקומות עובקה אפס בבית שצוין קשורות בצורת של האזור.
יש לי שילוב של קרן שטוח topped עם 0.5 DB להתגלין ועבור את cosec () ^ 2 * חסת עלים () בצורת קרן עם 1.5 DB ו 1 ב.נ. ripples. אבל אין הליך לא נפגשים בשביל האחרונה עם להתגלין DB של 0.7 או פחות.

ובכל זאת, זה יהיה נחמד מאוד לקבל את OES נייר.

תודה. דרישת שלום

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 05 אוגוסט 2004 22:14 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

היי זורו,

זורו:
.. למעשה, אם אני לא אני מבולבלת, הנוהל במקומות עובקה אפס בבית שצוין קשורות בצורת של האזור.

אתה טועה בתוך תבנית מפרט, זכור כי הוא מעוצב Zone "לא" על האזור שבין nulls כפי שאתה מניח! ב איור 5 של אתה חייב לראות את בצורת Zone (כמה פעמים כי הוא לא הגיע, כצפוי, בשל העדר שליטה בצורת שכונה המעבר), ב-Word אחרות, עם מעט מאוד שגיאות, לראות בו את אזור בין שני "peeks" בקצה בצורת שכונה! את האזור בצורת מוגדרת על ידי הפרמטרים האחרים "רשרוש", "lobes ברמה", "אפסים בשנת בצורת האזור". אתה יכול לחשוב כמו בצע: synthetise שטוח הדף קרן (במקרה אני) רק עם אחד אפס (פרמטר אחר שתרצה) אז synthetise באותו מערך עם 2 אפסים בשנת בצורת שכונה (מקרה ב '). טוב! לחשב את האזור בצורת beamwidth (האזור שבו הערך הוא הפניה costant שהושג עם המבוקש להתגלין), עכשיו השאלה: נסה synthetise שטוח הדף קרן עם אותם דרישות beamwidth אבל זה המקרה השני פחות אבל יותר מאשר אני המקרה, אתה מסוגל לעשות את זה? תודיעי לי!

זורו:
שטוח topped קרן (איור 5.d ב אליוט העיתון) מ 55 עד 125 מעלות

עבור שטוח-הדף את גובה קרן זווית הוא החל בתוך 65 ° עד 115 ° ו כרגיל את "נכון" בצורת שכונה לא יכול להיות שכן הושגו אחד!

זורו:
.. בעיה עם תוספת קבועה C2: יש לי לשיפור מתמיד לעבר היד על מנת להתאים את sidelobes באותה הרמה הרצויה ביחס את השיא ..

בסדר, זו היתה נקודת truble גם לי. באוניברסיטה פעם יצאתי נקודה זו unsolved (קרוב כפי שאתה), אבל עכשיו זה זמן כדי לתקן את הנקודה הזו (בהקדם האפשרי).

זורו:
.. אני לא מקבל התכנסות במקרים מסוימים (נראה כי יש פתרון לאחר הפניות יש לי) ..

מה אתה מתכוון לעשות עם "אחרי"?

יש לי .. התכנסות עבור שטוח topped קרן עם 0.5 DB להתגלין ועבור את cosec () ^ 2 * חסת עלים () בצורת קרן עם 1.5 DB ו 1 ב.נ. ripples. אבל אין הליך לא נפגשים בשביל האחרונה עם להתגלין DB של 0.7 או פחות ..

אתה צריך לכוון את הקוד של נוהל שכן הוא תמיד converging (חלק מספרי שגיאות כאשר הכניסו גם המחמירים אילוצים). זכור לשים יותר אפסים של בצורת שכונה כשאתה שואל את קוד יותר קשה להתגלין דרישות (להלן 0.2dB).

זורו:
ובכל זאת, זה יהיה נחמד מאוד לקבל את OES נייר.

כן, אני עובד קשה מאוד בימים אלו, לא holydays השנה בוכה או מאוד עצוב החל מ 8:00 עד 10:00 או יותר מדי יום. בנוסף שלי "הישן" נייר הוא מאוד רע התנאים, תן לי לראות כיצד להמיר את הנייר ב --- בפורמט אלקטרוני.

נתראה בהמשך!
לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 12 אוגוסט 2004 15:44 Re: REQ: Antenna דפוס סינתזה: בוסתן שיטה

שלום juppydu,

אנו מתנצלים על העיכוב עונה.

juppydu כתב:
זורו:
למעשה, אם אני לא אני מבולבלת, הנוהל במקומות עובקה אפס בבית שצוין קשורות בצורת של האזור.

אתה טועה בתוך תבנית מפרט, זכור כי הוא מעוצב Zone "לא" על האזור שבין nulls כפי שאתה מניח! ב איור 5 של אתה חייב לראות את בצורת Zone (כמה פעמים כי הוא לא הגיע, כצפוי, בשל העדר שליטה בצורת שכונה המעבר), ב-Word אחרות, עם מעט מאוד שגיאות, לראות בו את אזור בין שני "peeks" בקצה בצורת שכונה! את האזור בצורת מוגדרת על ידי הפרמטרים האחרים "רשרוש", "lobes ברמה", "אפסים בשנת בצורת האזור".

אני מסכים איתך על מה הוא יעיל או נכון בצורת האזור. אבל מה נקרא בצורת שכונה ומה נקרא האזור נשלט על ידי sidelobes בוסתן? עקבתי מה Mailloux מדינות עמ ' 155:
לצורך הזמנת את דפוס אפסים, וללא הפסד ב סתם, את קרן בצורת קצה (אזור I) הוא עד סוף מסודרים ב psi = pi (כמו הדמות).
ו עובקה אפס (Nth שורש) הוא W =- 1 J * 0 = EXP (0 J * pi).
אבל abovementioned שהדמות איור. 3.13, שבו האזור מסומן כ אזור אני בכלל לא בבית פיי סוף (!). [ויש כמה טעויות כתיב].

אזור יישום עובקה אפס מקומות בכל נתון זווית, כי הוא כפי שצוין theta כבול בין שני האזורים. שאר אפסים ממוקמות בצורה כזאת, כי צוין מספר ripples הם הושגו. לדוגמה, עבור קרן שטוח העליון של אצבע משולשת. 5d (אליוט העיתון), אני מוצב עובקה אפס עבור ריק ב 55 °. האלגוריתם מציבה שישה אפסים (הנדרשת n1) מחוץ ליחידת מעגל המקומות צורך לקיים את peaks ו ועמקים בשעה / -0.5 DB; ארבעה אפסים הם העלו על יחידת המעגל של ארבעה sidelobes ב -30 DB, וארבעה יותר אפסים עבור sidelobes ב -20 DB.
באמת, אני לא מחויב להשתמש אחרות של בצורת שכונה! כמו שאמרת, את האזור בצורת מוגדרת על ידי הפרמטרים האחרים "רשרוש", "lobes ברמה", "אפסים בשנת בצורת האזור".

juppydu כתב:
אתה יכול לחשוב כמו בצע: synthetise שטוח הדף קרן (במקרה אני) רק עם אחד אפס (פרמטר אחר שתרצה) אז synthetise באותו מערך עם 2 אפסים בשנת בצורת שכונה (מקרה ב '). טוב! לחשב את האזור בצורת beamwidth (האזור שבו הערך הוא הפניה costant שהושג עם המבוקש להתגלין), עכשיו השאלה: נסה synthetise שטוח הדף קרן עם אותם דרישות beamwidth אבל זה המקרה השני פחות אבל יותר מאשר אני המקרה, אתה מסוגל לעשות את זה? תודיעי לי!

אני לא מסוגל ז בשל סיבות abovementioned. רוחב של אזור תוצאות בצורת כתוצאה של הבחירה של האחר parametes. אותו הדבר קורה עם הנשלט sidelobe האזור. שוב אנו יכולים לומר כי אין שליטה על המעבר אזורים.

juppydu כתב:
זורו:
שטוח topped קרן (איור 5.d ב אליוט העיתון) מ 55 עד 125 מעלות

עבור שטוח-הדף את גובה קרן זווית הוא החל בתוך 65 ° עד 115 ° ו כרגיל את "נכון" בצורת שכונה לא יכול להיות שכן הושגו אחד!

לאלץ את אפס קבועה למשך 55 ° בבית ריק, אני לקבל beamwidth (בין נקודות -0,5 DB) טווח שבין 63.7 ו 118.5 DB. על מנת למרכז את זה, אני חייב לציין עובקה אפס ב -53.81 מעלות; את קרן ב -0.5 DB התוצאות (90 / -27.39) מעלות.

juppydu כתב:
זורו:
.. אני לא מקבל התכנסות במקרים מסוימים (נראה כי יש פתרון לאחר הפניות יש לי) ..

מה אתה מתכוון לעשות עם "אחרי"?

אנו מתנצלים טעות שלי אנגלית. התכוונתי כי היה לי זמין Bibliography להציג פתרונות כי המקרים.

juppydu כתב:
יש לי שילוב של קרן שטוח topped עם 0.5 DB להתגלין ועבור את cosec () ^ 2 * חסת עלים () בצורת קרן עם 1.5 DB ו 1 ב.נ. ripples. אבל אין הליך לא נפגשים בשביל האחרונה עם להתגלין DB של 0.7 או פחות ..

אתה צריך לכוון את הקוד של נוהל שכן הוא תמיד converging (חלק מספרי שגיאות כאשר הכניסו גם המחמירים אילוצים). זכור לשים יותר אפסים של בצורת שכונה כשאתה שואל את קוד יותר קשה להתגלין דרישות (להלן 0.2dB).

אישור. I think I have some issue with the convergence of Newton method with the cosec^2()*cos() beam.

juppydu wrote:
Zorro:
Still, it would be very nice to get the OES paper.

Yes, I working very hard these days, no holydays this year , starting from 8.00am to 10.00pm or more every day. Moreover my "old" paper is in very bad conditions, let me see how convert the paper in --- electronic format.

see you later!

תודה!

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 14 Sep 2004 22:38 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Hi Zorro, no news ?

I have finally finished my code for OES synthesis חיוך , all works fine now.

My results are better then the result of OES, I thnik because in the 1985 the code of OES was less precise than that of acutal PC!

before the end of this week I upload the executable code for your fun and I will wait your comments.
Stay tuned !
לראש הדף
View user's profile
mamali

Post 15 Sep 2004 11:09 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

zorro wrote:
Hi mamali,

mamali wrote:

some interesting papers, tell me if you cant find it:
................

thank you for your suggestion and your offer. Please, could you share the papers 4, 13, 15 and 21 of your list?

תודה

Z

hi friends,
sorry if i am late, i was a little bussy with my thesis. well, here's what you wanted; by the way, i should consider the discussions, it seems interesting קריצה
.

marti

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
View user's profile
mamali

Post 15 Sep 2004 12:08 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

these i found also practical:

-1 F. Ares-Pena, "A Note on the Limitations of Orchard's Method," IEEE Antennas and Propagation Magazine, Vol. 44, No. 1, February 2002, p.109.

0 JA Rodriguez, E. Botha, and F. Ares, "Extension of the Orchard-Elliott Synthesis Method to Pure-Real Nonsymmetrical-Shaped Patterns," IEEE TRANSACTIONS ON ANTENNAS AND PROPAGATION, VOL. 45, NO. 8, AUGUST 1997, pp. 1317-1318.

1 MJ Buckley, "Synthesis of shaped beam antenna patterns using implicitly constrained current elements," IEEE Trans. Antennas Propagat.,
vol. 44, pp. 192-197, Feb. 1996.

2 D. Eclercy, M. Rammal, A. Reinex, and B. Jecko, "Comparison between real and power optimization methods for arrays synthesis antennas," Electron. Lett., vol. 32, no. 2, pp. 84-85, Jan. 1996.

3 Ares, F.; Rengarajan, SR; Moreno, E., "Remarks on comparison between real and power optimisation methods for arrays synthesis of antennas," Electron. Lett., vol. 32, no. 15, Page(s): 1338-1339

sorry for wiered numbering!, wish be helpfull,

marti

לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 30 Sep 2004 21:05 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

שלום חברים,

unfortunately I had other engagements in the last times, but I m here again. חיוך

Juppydu, many thanks for your offer; it is welcome!
Do you get better results than OES? In which sense?

Marti, thank you for the papers. It sa very good and helpful collection!

By the way, I will pose a question.
It is clear the reason for csc^2(theta) pattern (to obtain a constant height radar coverage). But patterns with shape csc^2(theta)*cos(theta) or even csc^2(theta)*sqrt(cos(theta)) are presented in the papers. Which are their applications? Is it related with the dependence of radar cross section of planes with elevation angle, as seen from the radar?

נתראה. בברכה

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 06 Oct 2004 0:04 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Hello Zorro.

I mean that my soution is little more accurate than the solution of Orchard (as reported in the article). Anyway more probably some differnce are due only to a different level of precision imposed during
the synthesis Loop (so the solution are both quite good).

the test case is
(16 elements, 0.5 spacing, Cosec2*Cos (between 100° and 140°), ripple -3dB, lobe -20dB, four lobe -30dB)
ORCHARD Juppydu
Amp Ph Amp Ph
0.77 177.1 0.77 177.5
0.50 -89.2 0.49 -88.6
0.38 -76.0 0.38 -76.1
0.56 -88.3 0.56 -88.1
0.76 -38.1 0.75 -37.9
0.63 7.7 0.62 7.9
0.56 -5.0 0.56 -4.8
0.99 19.0 0.98 19.1
1.04 66.8 1.04 67.0
0.81 94.1 0.81 94.3
1.03 96.9 1.02 97.0
1.47 132.2 1.46 132.3
1.66 -176.8 1.65 -176.6
1.64 -126.1 1.63 -126.0
1.17 -76.4 1.16 -76.4
1.00 0.0 1.00 0.0

Anyway the discussion in this forum was the cause to finish my Orchard synthesis program developed by me at the university time.
I have uploaded an Executable file for You ! it is very simple to use. It is a Windows GUI application
completely written by me !

For the very first use follow my istruction

1- Run the program (double click on the exe file)
2- Click "OK" button confirming the default synthesis settings.
3- in the new page that you see click "Run" button, You see the synthesis in action !!
4- then go to the 3 edit box at the bottom right and typing
1 in initial box, 4 in end box and -30 in new value box
finally Click on "Set New SPec" button, and then click on "Run" button !!
you see the synthesis as in the reference of Orchard !
5- To be sure that all works as Orchard said, click on "Load Reference" button, you see the Pattern computed by the Orchard coefficients (as in the previous table). Uncheck the CheckBox to hide the marker to better compare the two patterns.

Try all the other pattern type and/or synthesis parameter, the program is able to prevent wrong inputs in many cases (probably except pathological ones !).

You can use the program as you like ! also the other people in Elektroda can do that,
I will wait for any suggestions from you and the others !

good Luck.

PS: I still working very hard and this program has been built during the nights (close to midnight),
so some error in coding are possible ! Sorry for that !
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 06 Oct 2004 0:14 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Probably in the last message I wasn't able to upload the file .
Now I try again !

לראש הדף
View user's profile
זורו

Post 06 Oct 2004 20:40 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

juppydu wrote:
Hello Zorro.
I will wait for any suggestions from you and the others !

תודה!
I ran your program. It seems to work nice. I will try to give you some suggestions.
First of all, Can the coefficients (element excitations) be recovered from the program?
דרישת שלום

Z
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 02 Nov 2004 23:41 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

Sure ! it can

anyway I have discovered a little bug and I have just corrected it !

Now that I am in deep into Orchard Synthesis I can say that a problem with the code implementation, as suggested by Orchard, is the follow:

The actual desogn fixes the position of the Main Peak at one extrema of the shaped region. This causes two drawbacks:

1. part of the shaped region was not covered as desidered (or not as desidered in real world application)

2. only coverage area with the maximum at the edge of the shaped region can be synthetised

I am actually working on to remove theis limitation

see you the next time !
לראש הדף
View user's profile
juppydu

Post 19 Feb 2006 22:11 Re: REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

שלום,

I have just uploaded a new release of my code !

I would like to known your comments !

PS: there is a "first" help file included, it must be in the same folder of main program. Follow the "eample 1" in the help file before start to use the program, anyway for any questions feel free to contact me (see also my web site)

NB: this program vrsion is limited to beam like "CosecCos" as in the Orchard paper, but is not limite in number of radiating elemets and the optimised excitations are available.

לראש הדף
View user's profile
jyfx

הצטרפות: 07 יוני 2004

Post 27 Feb 2006 10:09 REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

טוב
לראש הדף
View user's profile
akedar

הצטרפות: 27 יולי 2004
עזר: 15

Post 28 Feb 2006 20:08 REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method

your programme is really good but how to calculate amplitude and phases of elements from your program

reply urgently

Added after 35 seconds:

your programme is really good but how to calculate amplitude and phases of elements from your program

reply urgently on this mail id

ashutosh.kedar(at)gmail.com
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Microwave, Antennas and Optics -> REQ: Antenna pattern synthesis: Orchard method
עמוד 1 מתוך 2 כל הזמנים הם GMT 2 שעות
Goto Page 1, 2 הבא

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS