כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

בניין שבב מקלט GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה -> מבנה שבב מקלט GPS
מחבר הודעה
nuntha

Post 10 יוני 2004 10:47

בניין שבב מקלט GPS

הי,
אני מתכוון לבנות שבב מקלט GPS ב-CMOS. כמו שאני לא בחור המערכת טוב יש לי שאלה המערכת.

ה-GPS הוא קיבל איתות-130dBm
המקלט NF = 10 (upto לאחרונה IF אמפר)
רעש BW = 2MHz (לפני despreading)
SNR פלט ברגע האחרון אם הוא אמפר-23dB (inorder להשיג SNR 20dB לאחר despreading כמו לזכות קידוד הוא 43dB)

לכן לדעת את הפלט של SNR האחרון amplier IF-23dB היא מה היא רמת אות ouput ברגע האחרון אם מגבר ב dBm?

תודה מראש
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 10 יוני 2004 10:47

מודעות

לראש הדף
brmadhukar

עזר: 29

Post 12 יוני 2004 16:20

Re: מבנה שבב מקלט GPS

הי,
הייתי מעורב מאוד ב-GPS-OEM עבור שניהם ב-RF / רמת המערכת.

אתה צריך לדעת כי ADC דורש אות קלט מספיק כוח עבור קוונטיזציה. רק את רעש אמור להיות מסוגל להפעיל את קוונטיזציה.
אז לקבל הצעת מחיר "" לך רמות ADC. ואז תוכל להחליט הרווח הכולל.

BR
Madhukar
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה -> מבנה שבב מקלט GPS
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
בניין AM השפופרת (14)
GPS Receiver (15)
דיוק מקלט GPS (4)
מבנה מקלט GPS (3)
GPS Receiver: בעיות (8)
PolaRx השנייה מקלט GPS (4)
מקלט GPS & SIM300 (2)