| מחבר | הודעה |
|---|
scoppulal
הצטרפות: 18 אפריל 2004 הודעות: 126 עזר: 1
| 16 מאי 2004 12:05 מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| Hi all, מישהו יכול לעזור בנושא זה?
הנקודה היא שאני לא יכול לקנות וקטור Analyzer רשת או דברים כאלה.
כל עצה או תגובה היא appreciated. דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
eirp
הצטרפות: 11 דצמבר 2001 הודעות: 807 עזר: 9 מיקום: מרכז שלב
| 16 מאי 2004 12:13 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| | scoppulal כתב: | Hi all, מישהו יכול לעזור בנושא זה?
הנקודה היא שאני לא יכול לקנות וקטור Analyzer רשת או דברים כאלה.
כל עצה או תגובה היא appreciated. דרישת שלום |
הי!
אם אתה מעוניין השתקפות coeficient --
ניתן לבצע מדידה scalar לדוגמה עם 3dB היברידית coupler ו מיקרוגל גלאי. זה מאוד פשוט, אבל צריך להיות מאוד מדויק לבנות. יהיו תמיד שיטתית שגיאה.
לחיים
eirp |
|
| לראש הדף | |
 |
פלסמה
הצטרפות: 20 דצמבר 2001 הודעות: 572 עזר: 38
| 17 במאי 2004 1:05 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| אתר את מקום המפעל על המשתמשים ברשת Analyzer לשלם להם על השימוש בו לאחר שעות העבודה. או ללכת לאוניברסיטה הקרובה כנראה יש להם את זה, ולאחר מכן נסה לקבל עזרה שם.
RGZ |
|
| לראש הדף | |
 |
chinaing
הצטרפות: 05 דצמבר 2003 הודעות: 35
| 17 במאי 2004 8:25 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| | אם לא רשת Analyzer, אתה לא יכול למדוד כל האות S ~ ~ ~ |
|
| לראש הדף | |
 |
starchern
הצטרפות: 21 פברואר 2004 הודעות: 44 עזר: 2
| 18 במאי 2004 4:46 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| פרמטר משושה (לשעבר: רווח, דפוס) יכול למדוד ללא NA.
אתה יכול להשתמש SG (האות גנרטור) ואת ספקטרום או כוח Meter
מדידת קרינה דפוס יכול להשיג בקלות
אבל חייב להיות רווח מדידה רגיל לזכות Antenna |
|
| לראש הדף | |
 |
klug
הצטרפות: 04 יולי 2002 הודעות: 750 עזרו: 5
| 18 מאי 2004 10:47 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| הממ, מעניין מאוד. יש לי את אותה בעיה לאמוד SWR ב 2.4 GHz.
מהי הבנייה של "רשת Analyzer"?
יש לי 26MHz-1GHz מדידה סלקטיבית microvoltmeter (SMV8.5). אני יכול לקבל 2.4 GHz באמצעות 2.5 Ghz MMDS downconverter.
אז, אני צריך גנרטור של 2.4 GHz. האם יש הבניה של noice גנרטור עבור הלהקה? או פשוט ליד הגנרטור יציבה?
כמו כן, האם יש מידע אודות טוב ישיר coupler עבור תדירות שאני יכול לעשות בבית תנאים? |
|
| לראש הדף | |
 |
goxy
הצטרפות: 25 יולי 2002 הודעות: 268 עזר: 1
| 18 מאי 2004 13:01 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| @ scoppulal טווח מה שאתה צריך לעשות, אני פשוט יודעת NA בניין 1.3GHZ ל-100MHZ
@ klug לקבלת SG נסה עם MAX2750, MAX2751, MAX2752 ב VCO של 2.4GHz, מחיר נמוך והם מאפשרים דוגמיות חינם. לקבלת כוח גלאי להשתמש מאת מקסים (MAX4000, MAX4001, MAX4002) או מ-Analog. כמו כן חשף diode וכן ניתן להשתמש בו.
Coupler ניתן לבצע בתוך הבית על תנאי FR4, סימולציה היא קלה מאוד ב Genesys או MWO (שימוש ליניארי, לא צריך EM Simulator). |
|
| לראש הדף | |
 |
scoppulal
הצטרפות: 18 אפריל 2004 הודעות: 126 עזר: 1
| 18 מאי 2004 13:39 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| הלהקה היא עניין של 2.4 GHz שני לווייני תקשורת אלחוטית ויישומים יאן אני בהצבת למעלה.
אבל גם ללהקה GOXY דיברו יכול להיות מעניין knoledge לחלוק איתנו plese.
Ciao |
|
| לראש הדף | |
 |
סרג 'יו mariotti
הצטרפות: 22 דצמבר 2003 הודעות: 462 עזר: 41 מיקום: איטליה
| 18 מאי 2004 22:51 מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| כמעט כל הפרמטרים העוצמה עלולה להיות שקול ללא VNA. אני מסכים עם רוב שקדמו רעיונות לגבי SA. מתח מטר יש להשתמש עם תשומת לב, הסיכון הוא לא רצויות על מנת לקבל אות חזק (טלוויזיה, טלפון וכו ')
אני זוכר, קראתי מאמר על measuremet של שלב centrer ללא VNA. אם אתם מעוניינים אני יהיה לחפש.
א SA (לא necessarely sintetized) ו גנראטור והם מספיק כדי למדוד | שיתוף דפוס |, | צולבות דפוס |. אותו מחולל ושא, עם טובה כווני coupler, מאי למדוד גם את ההשתקפות מקדם.
מדידה מדויקת לזכות הוא הכי קשה peraphs מדידה לעשות, גם עם VNA. רוב יקר אנטנות רגילה, לא לקחת בחשבון את ohmic (dissipative) הפסד. ליהנות |
|
| לראש הדף | |
 |
goxy
| 18 מאי 2004 23:12 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| תסתכל:
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.htm http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.pdf http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.zip
Prescaler צריך להיות מוחלף עם קצת יותר טוב, למשל עם Fujitsu MB506.
לקבלת 2.4GHz אני להסביר את ההודעה הנ"ל. אני שכחתי, ומנהלי התקנים כמו 2.4GHz 802.11b / g כרטיס ניתן האות גנרטור. גלאי diode אינה יכולה לאתר את הכוח האמיתי בגלל modulated האות. לאתר ערך זה, יש צורך לבצע המרה של מודולציה ב depentency, ב matlab או כל מערכת שמדמה זה יכול להיות פותר כמו Genesys, מודעות, MWO .....
עבור יישומים הלוויין שוב סימן שאתה צריך גנרטור, VCO של expencive הן כל כך להסיר DRO (dilectric מהוד מתנד) מ למטה ממיר ולהשתמש בהם, diode גלאי גלאי עבור האות ו 3dBcoupler (קצת יותר טוב על החומר Rogers, גיל ...). |
|
| לראש הדף | |
 |
דרגש
הצטרפות: 01 מרץ 2002 הודעות: 91 עזר: 2
| 19 במאי 2004 4:58 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| @ klug לקבלת SG נסה עם MAX2750, MAX2751, MAX2752 של VCO לקבלת כוח גלאי להשתמש מאת מקסים Coupler ניתן לבצע בתוך הבית על תנאי FR4, סימולציה היא קלה מאוד ב Genesys או MWO (שימוש ליניארי, לא צריך EM Simulator). [/ quote]
לקבלת Antenna meashurement לצבור את הכוח של מקסים של VCO הוא לא מספיק, אתה חייב להשתמש פרטים הרשות ולצבור כוח של כ 20 / פלט 26dBm. ו - חשוב מאוד - צריך להשתמש ב / כיבוי של מפתוח TX, המטרה של זה - אתה יכול למנוע DC הנוכחית מושוה לעבר הצד המקבל amplifier ולהקטין את השגיאות. זה אפשר לספק על ידי הרשות הפלסטינית של החשמל עובר, 1-10 kHz למשל.
עבור VSWR הדידמה ניתן להשתמש 50 אום microstrip הקו בשעה FR4, כמחצית גל, הוכנס btw Antenna ו TX מקרוב כדי Antenna ולאמוד שעמד על ידי גל מקדם את simpliest גלאי לולאה קטנה עם סגנון חקירה, כאשר להזיז את זה לאורך קו microstrip . אני חושב על זה של homebrew Antenna תהיה הדרך המהירה ביותר. "שלא תשכח fadding ואת פריה ורביה כאשר multipass להפוך Antenna לזכות מדידה, shure אין לך anechoic קאמרית.
לנסות! |
|
| לראש הדף | |
 |
yakult
הצטרפות: 28 אפריל 2004 הודעות: 7
| 19 במאי 2004 7:28 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| אתה צריך לקשור את הרשת עם Antenna Analyzer. צריך לשים את Antenna בתוך חדר כדי למנוע שגיאות מדידה מ ההשתקפות.
הוא הציע לך להתחבר עם משושה את ההתקן (לדוגמה, טלפון נייד) על מנת לקבל תוצאות מדויקות יותר
Yakult |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 19 במאי 2004 7:28 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
goxy
| 19 מאי 2004 10:05 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| ו / או LNA צריך לשמש 
ב 8M המרחק בין Rx ו TX Antenna, כבלים 3dB הפסד ו 10dB אנטנות הכוח הוא צפוי לזכות-47dBm.
אני desing coupler עם קו probes שני, אם מישהו צריך אני יכול לכתוב כאן.
דרגש, האם אתה יכול להסביר ב / כיבוי של מפתוח TX טכניקה או לכתוב כמה מסמכים.
BTW. אני חושב טוב יותר היא להשתמש הטיה הרשות להעביר אז החשמל. |
|
| לראש הדף | |
 |
richard_pan
הצטרפות: 07 אוקטובר 2004 הודעות: 16
| 17 ינואר 2005 6:16 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| | מי יכול לתת לי קצת חומר בנושא Antenna מדידה עם VNA, אני באמת רוצה דברים כאלה, תודה |
|
| לראש הדף | |
 |
סרג 'יו mariotti
הצטרפות: 22 דצמבר 2003 הודעות: 462 עזר: 41 מיקום: איטליה
| 18 ינואר 2005 0:09 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| | richard_pan כתב: | | מי יכול לתת לי קצת חומר בנושא Antenna מדידה עם VNA, אני באמת רוצה דברים כאלה, תודה | Rohde & Shcwarz ו-Vector Agilent לייצר instrumentations מותאם למדידת אנטנות. ברוב המקרים, וקטור מדידה קריאה ליד שדה הדידמה עבור transforme כדי לכתוב עיבוד נתונים לתוך תבנית שדה רחוק. חפש את הכלים ואת תמצא הרבה יישום הערות.
וקטור מדידה לפתוח את האפשרות לעשות exoctic מדידה כמו holographic ניתוח של משושה של מראות |
|
| לראש הדף | |
 |
iamchrisk
הצטרפות: 20 דצמבר 2004 הודעות: 7
| 18 ינואר 2005 17:02 מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| קרינה דפוס ניתן למדוד באמצעות גנראטור האות ו ספקטרום. אבל אם אתה רוצה למדוד את רווח NA אז תהיה המהירה ביותר ואת השיטה הקלה ביותר ללכת. |
|
| לראש הדף | |
 |
dowjones
הצטרפות: 21 נובמבר 2001 הודעות: 137 עזרו: 5
| 20 ינואר 2005 1:28 Re: מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| יסודות Antenna מדידות מתוך ארובת (positioner יצרן)
|
|
| לראש הדף | |
 |
lpgoal
הצטרפות: 27 דצמבר 2003 הודעות: 16
| 20 ינואר 2005 2:40 מיקרוגל Antenna מדידה | | |
|
| | אם אתה רוצה למדוד את VSWR NA אז אני חושב יהיה צורך. |
|
| לראש הדף | |
 |