כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> שהיא הכי טובה רתכות & desoldering תחנות?
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
mbyka

הצטרפות: 12 מאי 2002
עזר: 1

Post 27 אפריל 2004 23:53 שבו הוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: מיטב רתוך התחנה הכי טוב לרתך התחנה הכי טוב תחנות antex רתוך להלחים לרתך תחנה תחנה הטובה ביותר את מיטב רתוך תחנות הלחמה התחנה הכי טובה

היי כולם
איזו מהן היא הטובה ביותר רתכות & desoldering ברזל תחנות מערכות

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
ERSA http://www.ersa.de/en/index.html
Weller www.cooperhandtools.com ו / מותגים / weller / index.cfm

אני רוצה לקנות מוצרים antex
לראש הדף
מפיח

הצטרפות: 19 יולי 2002
עזרו: 303

Post 28 לאפריל 2004 0:54 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

Metcal הקדמי היה רץ במשך שנים רבות. בגלל זה יש הרבה משומשים ישנים מודלים נמוך על מחירי המכירה של אתרי אינטרנט.
לראש הדף
gorkin

הצטרפות: 27 פברואר 2002
עזר: 11

Post 28 לאפריל 2004 1:02 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

אני משתמש weller רתכות התחנה במשך שנים רבות ללא כל בעיה ... it'sa כלי טוב!
לראש הדף
Beepster

הצטרפות: 21 יולי 2001
עזרו: 5

Post 30 אפריל 2004 16:52 שבו הוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: soldapullt

לקבלת היד שום דבר לא עובד טוב יותר מאשר סופר Soldapullt. זוהי קפיצת היד מונע חלל הכלי anout 12-20 $ ארה"ב
שמור אותו נקי & lubed
לראש הדף
ME

הצטרפות: 14 מרץ 2002

Post 30 אפריל 2004 19:00 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: מיטב רתוך התחנה הכי טוב לרתך תחנת הלחמה תחנות הדרך הטובה ביותר לבחור את הטוב ביותר להלחים תחנה תחנה antex להלחים לרתך ersa תחנות ב E Bay בריטניה הטובה ביותר זול תחנת הלחמה

mbyka כתב:
היי כולם
איזו מהן היא הטובה ביותר רתכות & desoldering ברזל תחנות מערכות

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
Ersa www.ersa.com
Weller www.cooperhandtools.com ו / מותגים / weller / index.cfm

אני רוצה לקנות מוצרים antex

הייתי אומר את זה אף אחד אינו מעל הטוב ביותר.
אני חושב Metcal הוא הכי טוב שאתה יכול לקבל.
יש לי הרבה experince עם שני Weller ו Metcal ואני חייבת לומר כי Metcal הרבה יותר טוב Weller.
אנו נעשה שימוש רק לאחר Weller של מחלקת השירות של חברה גדולה הייתי עובד, אבל אחר כך ניסינו Mectal אחד MX-500TS רתכות / SMT Rework מערכת עם עקב Handpiece ועכשיו יש לנו את כל Weller הוחלפו תחנות הוחלפו כל תחנות Weller עם Metcal MX-500.
אחד הטובים ביותר דבר Metcal זה כל כך קל לשנות את עצה, אין צורך להתיר דבר.
Greart תכונה נוספת היא כי היא חמה כמעט באותה שנייה תוך כדי להפעיל אותה, אין שום בעיה גם אם אתה צריך לחמם מאוד גדול לרתך משותף.
אבל הדבר שאני הכי אוהב לגבי Metcal זה אתה תחזיק את זה כמו עיפרון.
הייתי בעבר Weller, אז זה היה קצת מוזר בהתחלה, אבל כאשר אתה הראשון להתרגל לזה, זה הרבה יותר טוב מאשר לרתך המסורתי עם ידית ארוכה soldertip.
ממש כלום בהשוואה Metcal לדעתי.
החברה שלנו להציל הרבה זמן $ $ על bronken PCB של pads לאחר העברת מ Weller כדי Metcal. אנו להחליף הרבה חבילות ב PLLC SMD לאחר מכירה serviceing ו ומספר שבור PCB pads ירד לאחר changin כדי Metcal, כך המחיר differerence בין Weller ו Metcal לא ממש משנה בסופו של דבר.
קישור: http://www.metcal.com

Metcal אבל הוא גם די יקר לעומת Weller או leat זה היה אמור להיות כאשר עבדתי שם, אני לא יודע את המחירים עכשיו.

יש גם חברה אחרת, מעניינת לא הוזכרו עדיין: קצב
http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1
אני באופן אישי לא ניסו קצב (רק הסתכל על זה), אלא אדם אחר מן החברה שלי לשעבר ניסה אותו והוא העדיף Metcal, אני לא פגשתי מישהו שלא חשב Metcal היתה הטובה ביותר.
זה נראה כאילו יש קצב copided רבים של Metcal רעיונות על קצב HW HW 100 ו 200 תחנות HeatWise לחם.

אני לא אוהב Antex כלל, אני לדעתי זה טוב רק תחביב ולא לצורך שימוש מסובך SMD אנוך. רק את היתרון: זה זול. אני חושב Antex הוא הגרוע ביותר של אלה שהוזכרו.

בשנת opinin Weller שלי הוא גם טוב לרתך ברזל, אבל זה נראה כאילו הן הקצב, JBC ו Ersa יש שיפור ניכר בשנים האחרונות.
Antex עדיין העניים הישן "תחביב" עיצוב.

אם אתה רוצה את הטוב ביותר עבור עבור Metcal, אם wan't של חלופה זולה אתה צריך להסתכל חלופות מ Weller, קצב, JBC ו Ersa. זה יהיה הכי טוב totry את המותג שונה לפני שתבחר.
אם אתם חברה גדולה, מפיצים את הרצון לצאת להפגין אותם ואת בחינם.
אם לא ללכת על סחר אלקטרוניקה לנסות להציג אותם או לנסות אותם המשווק המקומי שלך, אם הדבר אפשרי.

יש לי רק הרבה experince עם Metcal, Weller של Antex.
הנה experinces עם שלושה מותגים:

Weller:
שלי experince את Weller soldertips הם מאוד טובים, נמשך זמן רב וכן למדי במחיר. אתה יכול לקנות 3 צד soldertips עבור weller, כי הם הרבה יותר זול יותר מאשר את אלה המקוריים, אבל הם לא ממש האחרון, כל עוד המקורי Weller עצות. החברה שלי הישנה השתמשנו צד 3 עצות והיה מרוצה מהם ואנחנו הציל כמה $ $ באותו זמן.
Weller הוא לכבד את המותג ואת כנראה הנמכרים ביותר איכות לרתך ברזל בעולם (לפחות שלי היא חלק של העולם).

Metcal:
לרתך Metcal עצות הן יקרות מאוד, אבל הם com בכל הצורות והגדלים והיא מהר מאוד לשנות מ טיפ אחד למשנהו ואת חדש heats למעלה בתוך זמן קצר. החום הוא הכוח טוב מאוד regulated, ויש הרבה יותר כוח שומר על חום לרתך משותף גדול יותר, כי מותגים אחרים של הסקה בטכנולוגיה מיוחדת.
חלק Metcal soldertips יכול להיכשל לאחר זמן קצר, אבל יש לנו את כל פגם soldertips להחלפה ללא תשלום, אם זה לא היה בגלל בלאי רגיל.
אוטומטיים פסק זמן מגדילה עצה דיו החיים. ה MX-500P החשמל החושים דיו עצה אם כבר נעשה שימוש בעבר, במהלך 30 דקות, באופן אוטומטי shuts off כדי למקסם את החיים שלך טיפ דיו.

Antex:
אני חושב soldertips הם באיכות ירודה והם אינם אחרון ארוך, את העיצוב unhandy מאוד. הייתי רק עבור משתמשים Antex פשוט לרתך ו desolder עבודות. כפי מקצועי חיל זה לעולם לא להשתמש Antex.

בבית יש לי בדרך כלל 50W-24V Weller לרתך ברזל, והוא די מרוצה. אני חושב שזה הכי טוב באותו טווח מחיר. Allthough הייתי רוצה להיות הבעלים של Metcal רתך / desolder התחנה בבית אם אני יכול להרשות לעצמו את זה.
אני שוקל לקנות משומשים Metcal, אבל הוא לא Metcal כפי הידוע באירופה כמו בארה"ב, אז אולי אני צריך לקנות את זה ב eBay מארה"ב, אבל אני מעדיף לקנות את זה מן הארץ שלי אם אני יכול למצוא אותו .

אחרון בעריכת אותי על 30 אפריל 2004 20:22; ערוכה 1 שעה בסך הכל
לראש הדף
מפיח

Post 30 אפריל 2004 19:54 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: metcal פטנט

מה עושה כל כך טוב Metcal שלהם היא לשמור מיוחד עצות כי הטמפרטורה בתוך 1 C במהלך אנוך. הם מחממים את inductively ואת עצה עצה הוא עשוי מתכת Alloy מיוחד בו שינויים mu שלה עם חום. למרות שפג תוקפו של פטנט, אין לחברה הצלחתי לשחזר את Alloy.
לראש הדף
davorin

הצטרפות: 07 יוני 2003
עזר: 8

Post 30 אפריל 2004 21:03 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: metcal תחביבים

רק נראה את SP200 מ Metcal ...

בסביבות 450 יורו מ ... מפיץ כלשהו למעט רתכות עצה ...
כך definitively לא hobbyists (O;

אבל לזכור ניסה אחד לפני שנים רבות ... באמת מדהים leightweight ו heatup זמן ... hbut אז אנחנו רק בשימוש bigg-pads-דרך חור רכיבים .. כך weller היה בסדר גמור (O;

מעניין למה לפחות רגיל לא כולל טיפ ...
לראש הדף
מפיח

Post 30 אפריל 2004 22:06 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

הסיבה רגיל עצה אינה כלולה היא שהם עושים עשרות הטיפים, והם כל כך מוכר שזה יהיה בזבוז של כסף עבור לקוחות נאלצים לשלם עבור עצה הם לא בשימוש.
לראש הדף
ME

Post 30 אפריל 2004 22:21 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: 5 לכתוב דין שקע מלחם להלחים antex תחנת weller Schematic metcal PS 800 כל דין טוב 5 מלחם Schematic הוא תקע jbc רתכות כלים טובים יותר metcal Schematic

davorin כתב:

אבל לזכור ניסה אחד לפני שנים רבות ... באמת מדהים leightweight ו heatup זמן ... hbut אז אנחנו רק בשימוש bigg-pads-דרך חור רכיבים .. כך weller היה בסדר גמור (O;

כרגע ראיתי את החדשות Metcal PS-800 ל 259 ב אירופית distibutor, נראה טוב יותר עבור העסקה hobbyists. הם גם משתמשים חדשים עצה תכנון PS-800, מה שעושה את הטיפים זולה.
ציטוט:
עלות בעלות מינימלית

נ.ב. ה-800 רתכות מערכת מעסיקה להחלפה מחמם עצות ולא דיו והופכים עלות הבעלות תחרותי ביותר. הייחודי בשני חלקים מפריד את העיצוב מחמם מזרבה מן עצה. אורך החיים מזרבה נשאר מחמם את הידית, ואילו עצות להחלפה בקלות הורידו והחליפו. והחשוב מכל, את העלות של מחמם עצות היא תחרות של עצות קונבנציונליים.

259 אם היא עדיין יותר מדי אני ממליץ Weller. זה זול יותר ועדיין באיכות טובה.
האם לא לבזבז כסף על Antex allthough זה זול יותר מאשר Weller.
אחרי מבט קרוב יותר לעבר JBC ו ERSA לא הייתי בוחר באף אחת מהן. אני rember משתמש JBC לאחרונה ב החברים שלי מהבית וזה היה באיכות ירודה.

זה משאיר רק שלושה choises שמאל:
Metcal
קצב
Weller

Metcal הוא יקר והיא נראית Weller עושה יותר טוב מאשר לרתך irons הקצב של טווח מחיר זול, אבל אם אתה רוצה להוציא עוד קצת, קצת יותר יקר הקצב דגמים גם אלטרנטיבה.

עבור אלקטרוניקה תחביב אני ממליץ Weller WTCPT / WTCPTD בתחתית דף זה:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & = att2 תעשייתי% 20Soldering% 20Stations
זה הוא הזול ביותר תעשייתי Weller להלחים תחנה עם טמפרטורת בשליטת עצה הבחירה. א ferrormagnetic חיישן טמפרטורה של עצה עצה שולט על הטמפרטורה - לא שולטת הצורך.
טיפים זמין רגילה 3 טווחי טמפרטורה: 600 ° F, 700 ° F, ו 800 ° F (316 ° C, 371 ° C, 427 ° C).
אם אתה רוצה את זה גם זול יותר אתה צריך לקנות את TC201T החלפת רתכות עיפרון עבור WTCPT רתכות רתכות ללא כל תחנה תחנה ואז לקנות נפרד 1.75A (min.) שנאי 24V ותשים אותו הבית עם פיוז. זה הרבה יותר זול מאשר לקנות את המקורי Weller לרתך התחנה / טרנספורמטור. חברות רבות בחרו לעשות זאת וזה מה שאני צריך לעשות גם בבית. לאחר מכן אתה מקבל איכות מאוד זול לרתך התחנה.
אם אתה רוצה להיות בעל תחנת לרתך נשלט באופן ידני עם טמפרטורות

החלפת TC201T רתכות רתכות WTCPT עיפרון עבור תחנות: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = החלפת% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD עמוד ברזל: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT סדרה טיפים: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
הלחמה Weller אלקטרונית ו Desoldering כלים Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

אף פעם לא הייתי קונה כל אחד Weller לצרכן רתכות תחנות אלא דווקא מקל על החלפת TC201T תעשייתי רתכות עיפרון ו לקנות רגיל 24V 2A tranformer, וכן מגורים עם פיוז ו 3 או 5 PIN DIN שקע כך שיתאים לרתך ברזל תקע . רתכות טווח הצרכן הוא באיכות ירודה לעומת TC201T, אבל הוא עדיין זול TC201T מספיק hobbyists.
הנה המקורי Weller Schematic, כפי שאתה יכול לראות את זה קל לקנות משלך transformator ולבנות את מעגל.
את Schematic נלקח מאתר זה PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
ME

Post 01 במאי 2004 1:44, שהוא הטוב ביותר רתכות & desoldering תחנות?

יש גם חברה הנקראת Edsyn זה הופך לחם ו desolder מערכות:
http://www.edsyn.com
לראש הדף
BigBoss

הצטרפות: 17 נובמבר 2001
עזר: 55

Post 01 במאי 2004 3:03 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: weller wsl www.cooperhandtools.com

Weller הוא הטוב ביותר ...

אני כבר משתמש Weller משנת 1983 ושום דבר לא קרה ...

לאחרונה אני משתמש זה ואני מאוד ממליץ ..

http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg
לראש הדף
TheDane

הצטרפות: 30 ינואר 2002

Post 10 במאי 2004 15:58, שהוא הטוב ביותר רתכות & desoldering תחנות?

לאחרונה עברת ל Metcal, ואני לא חוזר Weller.

Weller הוא אישור עבור פרוייקטים קטנים יותר, בעיקר עם רכיבים leaded. אם אתה עסק עם המון <small> SMD תצטרך לעבוד קצת יותר קשה מאשר עם Weller עם Metcal.
לראש הדף
toonafishy

הצטרפות: 18 יוני 2002
עזר: 23

Post 10 מאי 2004 18:03 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

היד שלה עבור רתכות קשה להכות את Metcal אבל $ $ $. עבור רתכות BGAs גדול, הייתי מציע את צלף.
לראש הדף
mbyka

הצטרפות: 12 מאי 2002

Post 10 מאי 2004 23:14 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

הכל בסדר תודה

אבל אני רוצה לקנות antex.How זה?

www.antex.co.uk

או

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
borisov57

הצטרפות: 11 מאי 2001
עזר: 2

Post 11 מאי 2004 10:01 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

אף פעם לא לבזבז כסף על כל Weller desoldering, ואם אתה מקבל אותו בחינם, לזרוק אותו. אתה תחסוך לעצמך הרבה זמן עצבים.
לראש הדף
davorin

הצטרפות: 07 יוני 2003
עזר: 8

Post 15 יוני 2004 0:56 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: תחנת metcal רתכות

רק היום שמעתי שהוא נמשך לפחות עד סוף אוגוסט כדי לקבל את החדשות PS800 רתכות התחנה מ Metcal כאן במדינה שלי ...* aaarrrgghhh

הוא נראה Metcal מאחורי בשנת 2000 יחידות ייצור ..

מישהו מכיר חברה שיש לו אותם על המניה?
לראש הדף
Sebi

הצטרפות: 02 ינואר 2002

Post 15 יוני 2004 9:05 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

אני מסכים, borisov57. את המשאבה יכולים לשאוב-Cooling רק קצה, אבל לא נותנים מספיק לשאוב
לראש הדף
betanorm

הצטרפות: 13 אוגוסט 2001

Post 15 יוני 2004 11:32 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: תחביב זול רתכות רתכות תחנת תחנת

הצעה עבור תחביב המשתמש:

אם אין לך מספיק כספים כדי לקנות תחנת הלחמה טוב, יש לי עצה אשר עבדה במשך שנים רבות ללא כל בעיה.

אני לשים 1N4148 diode על קצה זול לרתך mains כוח, ואת זה קשור ל comparator מעגל עם ממסר אל לחם. The diode היה כבל של סיליקון אשר עמידים בחום ו עטוף aroun עד קצה. צריך להיות histeresis ב comparator במעגל ...

betanorm
לראש הדף
עיכוב

הצטרפות: 11 יוני 2004
עזר: 3

Post 29 יולי 2004 20:33 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

IMHO Hakko 92X בסדרה.
יש גם Goot הטובות.

עיכוב (בעיכוב של הטכנולוגיה)
לראש הדף
rauol

הצטרפות: 02 אוקטובר 2002

Post 30 יולי 2004 19:25 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: antex להלחים תחנה תחנה antex רתכות

היו לי שתי תחנות הלחמה Antex עם הזזה Potentiometer עבור בקרת טמפרטורה (10 שנים אחורה)
והם עבדו היטב במשך כ 5 עד 6 שנים.
אבל עצה שינוי קשה, זה היה על סוג של פליטת arrangemet עם קליפ.
לראש הדף
TekNoir

הצטרפות: 05 מרץ 2005

Post 28 אפריל 2005 15:41 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: רתכות הכלי מסוגל 800 weller wsl www.cooperhandtools.com לרתך תחנת המותגים רתכות מותגים זולים לרתך תחנות הלחמה תחנת מחיר נמוך יותר

אני רק התחלתי ללמוד על אלקטרוניקה אשתקד ו בזמנו קניתי את עצמי מאוד זול מלחם כדי לצאת לדרך עם. (כשאני אומר "זול", אני אומר, כי מסרתי את פקיד עשרה דולר וקיבלה בחזרה לשנות בתמורה את הפריט.) אני מעוניין לשדרג, מומלץ להשלים את התחנה, אבל אני מתקשה מעט קלה עם הקושי של תנאי הפרסום.

Confuses לי מה הוא החיבור בין טמפרטורת ו wattage המפורסם.

מתוך הבנה שלי, זה לוקח טיפ הטמפרטורה של איפשהו בסביבות 361F (183C) כדי להמיס 63/37 לרתך ביעילות. עם זאת, מספר רב של אנוך irons ו רתוך תחנות גם, רק לפרסם דירוג wattage, לתת כמה הן, וחלק רק לתת את הטמפרטורה. אני לא בטוח איך בדיוק wattage מתרגמת ישירות לתוך טמפרטורה דירוג.

אני מבין כי החשמל עובר דרך אלמנט החימום ואת התנגדות גורם החום וכי כוח מתנון יכול להיות נמדד ב וואט. אני פשוט קצת חסר הקשר? הייתי חושב כי השתיים unconnected, בערך כמו השיווק של סכימת lighbulbs ב וואט אשר דבר לעשות עם האור פלט (lumens ב). אפשר להניח, כמובן, כי גבוהה יותר wattage מייצרת יותר חום (או שעה), אבל זה פשוט לא תמיד נכון. Thermal נכסים של חומרים המעורבים, בניין בסיסיים, כמו גם גורמים אחרים צריכים להיות גם הבנתי ב.

בתור הצידה, יש לי לב רתכות תחנות המפורסם עם טיפ adjustable טמפרטורות בין 350F או 800F, עדיין wattage המפורסם שלהם היו שונות לחלוטין (42W אחד לעומת 80W עבור אחרים). אני כבר אמר (ולקרוא במספר מקומות מקוון) כי עשרים וחמש עד שלושים וחמש וואט היה טוב מספיק עבור אלקטרוניקה עבודה. עם זאת, אני לא יכול להבין "טובה מספיק". האם זה אומר שאני צריך לא לקבל שום דבר מעל שלושים וחמש וואט מחשש ruining רכיבים (אשר אני, פעם נוספת, האם נוטים להאמין יותר לעשות עם הטמפ 'מ בפועל wattage) או משהו עם התחתון wattage פשוט לא קבל חם מספיק? (אני צריך לציין, כי ראיתי כמה 15W רתכות irons עצה עם טמפרטורות של 600F.)

הקשר היחיד שאני יכול איכשהו תכונה מן המחקר הוא העברת החום לתוך עצמה משותפת. גבוהה wattages היה להעביר את אותה כמות חום נמוכה יותר מהר יותר wattage היה על אותו טמפרטורה. הייתי חושב שזה יהיה טוב יותר כדי מסיע ו הלחמה מהירה יותר כל עוד אתה לא מחליט לחלום בהקיץ על הרגע המדויק אתה החליטו להלחים משותף. זו סיבה נוספת שאני שאלת את 25W ל 35W "הכלל". האם אין כל רתוך הכלי מסוגל מתן מתאים של סכום זה 360F עצה הטמפרטורה להיות "מספיק טוב?"

בשנת הסגירה, שתי תחנות הלחמה שאני שוקל לרכוש (את Hakko FP-102 ו CooperTools / Weller WSL, הן comparably במחיר ב 200 $ USD ומה אני צריך להוציא על budgeted חדשה לתחנת הלחמה) שניהם גם דרך 35W מומלץ אלקטרוניקה עבודה. הייתי מנסה להרכיב תמונה ברורה יותר על מה אני צריך להסתכל על בעת רכישת רתכות אחות שלי במשך מספר שנים.

אנו מתנצלים על ההודעה הארוכה ותודה לך הכל מראש ...

I had inadvertently copied the melting point for lead alone. עריכה: היה לי inadvertently העתקת את נקודת התכה להוביל לבד. יש לי כעת לתקן את הנתונים כדי לייצג כהלכה "אידיאלי" אלקטרוניקה לרתך של נקודת התכה.
לראש הדף
הוגו

הצטרפות: 01 ינואר 1970
עזר: 25

Post 31 ינואר 2006 3:21 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: 5 לכתוב דין שקע מלחם להלחים antex תחנת weller Schematic metcal PS 800 כל דין טוב 5 מלחם Schematic הוא תקע jbc רתכות כלים טובים יותר metcal Schematic

ME כתב:
davorin כתב:

כרגע ראיתי את החדשות Metcal PS-800 ל 259 ב אירופית distibutor, נראה טוב יותר עבור העסקה hobbyists. הם גם משתמשים חדשים עצה תכנון PS-800, מה שעושה את הטיפים זולה.
ציטוט:
עלות בעלות מינימלית

נ.ב. ה-800 רתכות מערכת מעסיקה להחלפה מחמם עצות ולא דיו והופכים עלות הבעלות תחרותי ביותר. הייחודי בשני חלקים מפריד את העיצוב מחמם מזרבה מן עצה. אורך החיים מזרבה נשאר מחמם את הידית, ואילו עצות להחלפה בקלות הורידו והחליפו. והחשוב מכל, את העלות של מחמם עצות היא תחרות של עצות קונבנציונליים.

259 אם היא עדיין יותר מדי אני ממליץ Weller. זה זול יותר ועדיין באיכות טובה.
האם לא לבזבז כסף על Antex allthough זה זול יותר מאשר Weller.
אחרי מבט קרוב יותר לעבר JBC ו ERSA לא הייתי בוחר באף אחת מהן. אני rember משתמש JBC לאחרונה ב החברים שלי מהבית וזה היה באיכות ירודה.

זה משאיר רק שלושה choises שמאל:
Metcal
קצב
Weller

Metcal הוא יקר והיא נראית Weller עושה יותר טוב מאשר לרתך irons הקצב של טווח מחיר זול, אבל אם אתה רוצה להוציא עוד קצת, קצת יותר יקר הקצב דגמים גם אלטרנטיבה.

עבור אלקטרוניקה תחביב אני ממליץ Weller WTCPT / WTCPTD בתחתית דף זה:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & = att2 תעשייתי% 20Soldering% 20Stations
זה הוא הזול ביותר תעשייתי Weller להלחים תחנה עם טמפרטורת בשליטת עצה הבחירה. א ferrormagnetic חיישן טמפרטורה של עצה עצה שולט על הטמפרטורה - לא שולטת הצורך.
טיפים זמין רגילה 3 טווחי טמפרטורה: 600 ° F, 700 ° F, ו 800 ° F (316 ° C, 371 ° C, 427 ° C).
אם אתה רוצה את זה גם זול יותר אתה צריך לקנות את TC201T החלפת רתכות עיפרון עבור WTCPT רתכות רתכות ללא כל תחנה תחנה ואז לקנות נפרד 1.75A (min.) שנאי 24V ותשים אותו הבית עם פיוז. זה הרבה יותר זול מאשר לקנות את המקורי Weller לרתך התחנה / טרנספורמטור. חברות רבות בחרו לעשות זאת וזה מה שאני צריך לעשות גם בבית. לאחר מכן אתה מקבל איכות מאוד זול לרתך התחנה.
אם אתה רוצה להיות בעל תחנת לרתך נשלט באופן ידני עם טמפרטורות

החלפת TC201T רתכות רתכות WTCPT עיפרון עבור תחנות: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = החלפת% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD עמוד ברזל: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT סדרה טיפים: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
הלחמה Weller אלקטרונית ו Desoldering כלים Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

אף פעם לא הייתי קונה כל אחד Weller לצרכן רתכות תחנות אלא דווקא מקל על החלפת TC201T תעשייתי רתכות עיפרון ו לקנות רגיל 24V 2A tranformer, וכן מגורים עם פיוז ו 3 או 5 PIN DIN שקע כך שיתאים לרתך ברזל תקע . רתכות טווח הצרכן הוא באיכות ירודה לעומת TC201T, אבל הוא עדיין זול TC201T מספיק hobbyists.
הנה המקורי Weller Schematic, כפי שאתה יכול לראות את זה קל לקנות משלך transformator ולבנות את מעגל.
את Schematic נלקח מאתר זה PDF: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

האם ניתן aply על הרעיון שלך (MX) Metcal תחנת הלחמה?
אני חושב ש כדי לקנות MX-RM3E החלפת Rework Handpiece עם חוט (~ 100 $) ו טיפ (~ 40 $)!
האם את עובדת עצות @ 24V מדי?
Any advice?

תודה
לראש הדף
vdaniel

הצטרפות: 08 אוקטובר 2004
עזר: 9

Post 10 פברואר 2006 14:02 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

טוב מאוד יחסית זול כלי האוויר חם חם Jet-s from www.leister.com
לראש הדף
zolam

הצטרפות: 03 אוקטובר 2005

Post 10 פברואר 2006 14:35 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

undoubtly WELLER
המעבדה שלנו, יש לנו כ 120 ו ניסינו במהלך Y 20 חברות שונות, כולל אלה יפנית וארה"ב
לראש הדף
vdaniel

הצטרפות: 08 אוקטובר 2004

Post 10 פברואר 2006 16:00 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

אנא, להשוות מחירים Leister ו Weller.
לראש הדף
george.leman

הצטרפות: 20 פברואר 2007

Post 20 פברואר 2007 21:16 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?
תגיות: פורום metcal weller

אני באמת מופתע כי בפורום זה אף אחד לא דיבר מעולם על
Brand of equipment manufactured by Bokar International X-קאר מותג של ציוד מיוצר על ידי Bokar הבינלאומי
ואני חושב שזה ממש יעיל ומדויק.

for my company and my היו לי כמה משומשים Rework מערכות החברה שלי ואת שלי
since 8 years and they can tell employes השתמשו Bokar יחידות מאז 8 שנים, הם יכולים לומר
אתה, הם היו לאורך השנים רק כמה הערות קטנות על כלים אלה, אשר
בדרך כלל היו במהירות שינויים ע"י היצרן.

www.bokar.com או אתר מסחרי בארה"ב www.bomir.com

אני מחפשת אותך כדי להשוות ו להגיד לי מה-X מוצרים קאר לא קיים
, Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? בהשוואה למתחרים שלו כמו Hakko, Pace או Weller ו Metcal שכולם מדברים?

אנחנו צריכים להגיע עוד כמה מערכות ואת הניסיון שלך יכול לעזור לנו.
לראש הדף
harrybeafull

הצטרפות: 27 מרץ 2009

Post 28 אפריל 2009 10:34 Re: שהוא הכי טוב רתכות & desoldering תחנות?

אני ממליץ Pace - http://www.renex.info/pokaz_kategorie.php?cid=43
לראש הדף
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> שהיא הכי טובה רתכות & desoldering תחנות?
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS