כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

טווח רחב כונון בעיה VCO

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה ו -> טווח רחב כונון VCO בעיה
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
gggould

הצטרפות: 10 אפריל 2004

Post 10 לאפריל 2004 5:43 כונון טווח רחב VCO בעיה

היי לכולם

אני יצירת VCO עם המעבר varactor ו כובע רחב כדי לכסות 800MHz. אבל אני מוצא כי VCO רווח ו amplitude וריאציות הן בעיות גדולות. שניהם Kvco ואת הפלט amplitude להגדיל את תדירות ההפעלה ...

יש לך עצות או advices?

תודה רבה ...
לראש הדף
View user's profile
מפיח

הצטרפות: 19 יולי 2002
עזרו: 306

Post 10 לאפריל 2004 6:26 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה

הפתרון הטוב ביותר יהיה כדי להוסיף AGC לולאה. לאמוד את הפלט וולטג לאחר כליקול amplifier ולהשתמש בו כדי לשנות את משוא פנים על מתנד טרנזיסטור. עוד דבר שהוא יהיה בשליטה של attenuator.
לראש הדף
View user's profile
IICCEE

הצטרפות: 24 דצמבר 2001
עזר: 2

Post 10 לאפריל 2004 6:36 כונון טווח רחב VCO בעיה

אתה יכול להשתמש במספר ** ** את varactor, מקום ליד BJT-E, חלקם בסמוך BJT-B;
ואתה צריך להיות בקפידה לעצב את המאגר של הלהקה לעבוד, גם להוסיף AGC לולאה.
לראש הדף
View user's profile
gggould

Post 11 לאפריל 2004 6:10 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה

תודה על כל משוב ...

אבל אני עדיין לא יודע כיצד לקבל יותר מתמיד Kvco. עכשיו את Kvco בשעה גבוה הלהקה (~ 4GHz) הוא כמעט פי 1.7 ב Kvco נמוך הלהקה (~ 3GHz).

IICCEE היי, אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון. האם אתה יכול להסביר את הרעיון קצת יותר? עכשיו אני הנחת זוג גב אל גב varactor לעבור בין מצמידים BJT-C עבור כונון בסדר.

חוץ מזה, האם יש משהו שאני צריך לבדוק בעת deigning אלה חוצץ (emitter אוהד)? אני רק יודע שאני חייב לבדוק parasitic Caps.

שוב תודה!
לראש הדף
View user's profile
IICCEE

הצטרפות: 24 דצמבר 2001
עזר: 2

Post 11 לאפריל 2004 9:24 כונון טווח רחב VCO בעיה

אני לא מתכוון רק תן varactor בין מצמידים BJT לעבור ל-C כונון בסדר, אבל גם copuled מ-E.and באמצעות BJT יותר משתי varactor. (כמו מיני circuits מוצר)

וגם אתה יכול להשתמש ADS מעצב מדריך לעשות את זה, וכן לבצע כמה שינויים עבורך היישום.
לראש הדף
View user's profile
VSWR

הצטרפות: 07 פברואר 2002
עזר: 67

Post 11 אפריל 2004 22:20 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה
תגיות: vco kvco טווח

הוא מכוון את VCO מעל 23% לגבי תדירות טווח (800 MHz/3.5 GHz). שינוי VCO רגישות Kvco של 1.7 אינו חריג כזה גדול תדירות כונון טווח. ושנה פלט של כוח, כפי ש מתנד שינויים במהלך כוונון.
איזו varacor diode אתה משתמש?
כיצד שינוי גדול כונון וולטג נדרשת עבור 800 MHz כונון?
מהו שינוי פלט כוח?
לראש הדף
View user's profile
gggould

Post 11 אפריל 2004 23:57 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה

תודה לך, IICCEE. עכשיו יש לי את זה.

אני משתמש NMOS ב N_well varactor עם 0.3 ~ 2.5V Vtune.
"VCO" (לא בלם) פלט משתנה .4 Vpp כדי .7 Vpp.

Gee, Kvco לשנות את זה ממש גדול לי כאב ראש.
כיצד אני יכול לתכנן את מסנן לולאה כדי לפצות את Kvco וריאציה.
חוץ מזה, על - 20% varactor תהליך וריאציה (אשר יגרום לגבי המשמרת 300MHz) גם משתינים אותי ...
לראש הדף
View user's profile
מפיח

הצטרפות: 19 יולי 2002
עזרו: 306

Post 12 לאפריל 2004 0:37 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה

ככל כונון את הרגישות הולך יש לך שתי אפשרויות. אחת היא להפוך את הפרמטרים לולאה רחב מספיק כדי להיות עם כל הערכים יציבים. השני הוא לבצע פיצוי במעגל אשר lowers או מעלה את לולאה לזכות בו נמוכים או גבוהים הסיום. ניתן לעשות זאת עם מחלק מתח עם סדרה diodes ו resistors עתוק את הנתיב. זה יכול להעשות גם עם diode-נגד רשתות של המשוב של op AMP.
לראש הדף
View user's profile
lijulia

הצטרפות: 05 ינואר 2003

Post 13 במאי 2004 8:20 כונון טווח רחב VCO בעיה

מה לגבי שימוש גס כונון לפצות את תהליך טמפ וריאציה?
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה ו -> טווח רחב כונון VCO בעיה
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS