| מחבר | הודעה |
|---|
gggould
הצטרפות: 10 אפריל 2004 הודעות: 26
| 10 לאפריל 2004 5:43 כונון טווח רחב VCO בעיה | | |
|
| היי לכולם
אני יצירת VCO עם המעבר varactor ו כובע רחב כדי לכסות 800MHz. אבל אני מוצא כי VCO רווח ו amplitude וריאציות הן בעיות גדולות. שניהם Kvco ואת הפלט amplitude להגדיל את תדירות ההפעלה ...
יש לך עצות או advices?
תודה רבה ... |
|
| לראש הדף | |
 |
מפיח
הצטרפות: 19 יולי 2002 הודעות: 4984 עזרו: 306 מיקום: Middle Earth
| 10 לאפריל 2004 6:26 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה | | |
|
| | הפתרון הטוב ביותר יהיה כדי להוסיף AGC לולאה. לאמוד את הפלט וולטג לאחר כליקול amplifier ולהשתמש בו כדי לשנות את משוא פנים על מתנד טרנזיסטור. עוד דבר שהוא יהיה בשליטה של attenuator. |
|
| לראש הדף | |
 |
IICCEE
הצטרפות: 24 דצמבר 2001 הודעות: 233 עזר: 2
| 10 לאפריל 2004 6:36 כונון טווח רחב VCO בעיה | | |
|
| אתה יכול להשתמש במספר ** ** את varactor, מקום ליד BJT-E, חלקם בסמוך BJT-B; ואתה צריך להיות בקפידה לעצב את המאגר של הלהקה לעבוד, גם להוסיף AGC לולאה. |
|
| לראש הדף | |
 |
gggould
| 11 לאפריל 2004 6:10 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה | | |
|
| תודה על כל משוב ...
אבל אני עדיין לא יודע כיצד לקבל יותר מתמיד Kvco. עכשיו את Kvco בשעה גבוה הלהקה (~ 4GHz) הוא כמעט פי 1.7 ב Kvco נמוך הלהקה (~ 3GHz).
IICCEE היי, אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון. האם אתה יכול להסביר את הרעיון קצת יותר? עכשיו אני הנחת זוג גב אל גב varactor לעבור בין מצמידים BJT-C עבור כונון בסדר.
חוץ מזה, האם יש משהו שאני צריך לבדוק בעת deigning אלה חוצץ (emitter אוהד)? אני רק יודע שאני חייב לבדוק parasitic Caps.
שוב תודה! |
|
| לראש הדף | |
 |
IICCEE
הצטרפות: 24 דצמבר 2001 הודעות: 233 עזר: 2
| 11 לאפריל 2004 9:24 כונון טווח רחב VCO בעיה | | |
|
| אני לא מתכוון רק תן varactor בין מצמידים BJT לעבור ל-C כונון בסדר, אבל גם copuled מ-E.and באמצעות BJT יותר משתי varactor. (כמו מיני circuits מוצר)
וגם אתה יכול להשתמש ADS מעצב מדריך לעשות את זה, וכן לבצע כמה שינויים עבורך היישום. |
|
| לראש הדף | |
 |
VSWR
הצטרפות: 07 פברואר 2002 הודעות: 734 עזר: 67
| 11 אפריל 2004 22:20 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה | | | תגיות: vco kvco טווח |
|
| הוא מכוון את VCO מעל 23% לגבי תדירות טווח (800 MHz/3.5 GHz). שינוי VCO רגישות Kvco של 1.7 אינו חריג כזה גדול תדירות כונון טווח. ושנה פלט של כוח, כפי ש מתנד שינויים במהלך כוונון. איזו varacor diode אתה משתמש? כיצד שינוי גדול כונון וולטג נדרשת עבור 800 MHz כונון? מהו שינוי פלט כוח? |
|
| לראש הדף | |
 |
gggould
| 11 אפריל 2004 23:57 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה | | |
|
| תודה לך, IICCEE. עכשיו יש לי את זה.
אני משתמש NMOS ב N_well varactor עם 0.3 ~ 2.5V Vtune. "VCO" (לא בלם) פלט משתנה .4 Vpp כדי .7 Vpp.
Gee, Kvco לשנות את זה ממש גדול לי כאב ראש. כיצד אני יכול לתכנן את מסנן לולאה כדי לפצות את Kvco וריאציה. חוץ מזה, על - 20% varactor תהליך וריאציה (אשר יגרום לגבי המשמרת 300MHz) גם משתינים אותי ... |
|
| לראש הדף | |
 |
מפיח
הצטרפות: 19 יולי 2002 הודעות: 4984 עזרו: 306 מיקום: Middle Earth
| 12 לאפריל 2004 0:37 Re: טווח רחב כונון VCO בעיה | | |
|
| | ככל כונון את הרגישות הולך יש לך שתי אפשרויות. אחת היא להפוך את הפרמטרים לולאה רחב מספיק כדי להיות עם כל הערכים יציבים. השני הוא לבצע פיצוי במעגל אשר lowers או מעלה את לולאה לזכות בו נמוכים או גבוהים הסיום. ניתן לעשות זאת עם מחלק מתח עם סדרה diodes ו resistors עתוק את הנתיב. זה יכול להעשות גם עם diode-נגד רשתות של המשוב של op AMP. |
|
| לראש הדף | |
 |
lijulia
הצטרפות: 05 ינואר 2003 הודעות: 78
| 13 במאי 2004 8:20 כונון טווח רחב VCO בעיה | | |
|
| | מה לגבי שימוש גס כונון לפצות את תהליך טמפ וריאציה? |
|
| לראש הדף | |
 |