| מחבר | הודעה |
|---|
maziar
הצטרף: 06 Jun 2001 הודעות: 257 עזר: 4 מיקום: הרפובליקה האיסלאמית של איראן
| 27 יוני 2004 15:05 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | jetset כתב: | | Visual C הוא הטוב ביותר אי פעם!! |
כמה XXXXs משתמש טובה יותר, הכי טוב .... אבל אין לי שום פרט dont לדבר למה זה טוב ....
זה להראות choise הרבה אהבה שלך בלי לחשוב למה הוא טוב יותר זה אומר זה לא חושב עם choise
כלים של צורך להשוות נקודה לנקודה להשוות .... כמה נחמד להשוות:
32bit 80,420 נקודת FFT ב-VB ~ 35sec 32bit 80,420 נקודת FFT ב VC6 ~ 3.02sec 32bit 80,420 נקודת FFT ב Delphi basm (או להשתמש fastmath) 2.09sec ~!
מה אתה חושב? Delphi ליצור קוד מהר יותר עם תכנות יותר מהר ..... אם אתה משווה אתה חייב לדבר על numeical להשוות ... או להצביע על נקודת להשוות .... |
|
| לראש הדף | |
 |
marring
| 06 Jul 2004 11:11 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | אני חושב באמצעות M $ Visual C הוא הטוב ביותר. תכנות הלמידה לא קשה. מוצרים בורלנד לגרום למשתמש עצלן ... מרכיב רק מוסיף מודול, ... hehe תכנות בשפת C אבל קל כמו שפה של Visual Basic. ו Borland ספריית ה-C-MS להשתמש שוב כוללים ... |
|
| לראש הדף | |
 |
אומיד
| 07 Jul 2004 7:50 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| הי
אין ספק כי Microsoft Visual C הוא הטוב ביותר עבור עיצובים הקשורים מערכת uneder לשפשף את החלונות .. אבל זה עתה נודע לי כי Borland C Builder היא גמישה יותר ועל התכנות נוח יותר לנסות את זה כך .. ותגיד לי מה אתה חושב! |
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 07 Jul 2004 16:10 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | marring כתב: | | אני חושב באמצעות M $ Visual C הוא הטוב ביותר. תכנות הלמידה לא קשה. מוצרים בורלנד לגרום למשתמש עצלן ... מרכיב רק מוסיף מודול, ... hehe תכנות בשפת C אבל קל כמו שפה של Visual Basic. ו Borland ספריית ה-C-MS להשתמש שוב כוללים ... |
1. אני חושב באמצעות M $ Visual C הוא הטוב ביותר : אני לא מסכים לך אתה חייב לעשות נקודה לנקודה להשוות
מוצרים בורלנד לגרום למשתמש עצלן ... : היא שקר גדול: אם אתה לא צריך אתה לא יכול צריך להוסיף דבר כל העבודה שלך, אבל vcl לך להוסיף בקלות PAKAGE אם אתה צריך את זה vcl היא הכוח ביותר של דלפי את הקוד זהה OCX אבל הוא יליד ואת המקור. ... אם יש לך qustion אני יכול לעזור לך יותר ...
בשפת Visual Basic. ו ... היישום vb צריך לרוץ לאט מאוד (1 / 10 של מהירות!) וגם אין לי שום דרך לעשות נבנה expantion רכיב יליד ... Delphi יש כמו C OOP poer מלא fulll & מהדר חזק & ...
ו Borland ספריית ה-C-MS להשתמש שוב כוללים ... עם Borland אתה יכול לעשות כל anyware! CLX natie להשתמש (להפעיל בניצחון ו-Linux!) או> או NET-API של Win32 או ...... |
|
| לראש הדף | |
 |
הגבעה
| 07 Jul 2004 17:55 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | אני לא יודע על דלפי. אז בין VB & VC , הייתי בוחרת VC |
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 07 Jul 2004 18:12 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | הגבעה כתב: | | אני לא יודע על דלפי. אז בין VB & VC , הייתי בוחרת VC |
ואם אתה יודע עם C ו Delphi bulider, לשכוח תכנות עם מ '$! |
|
| לראש הדף | |
 |
הגבעה
| 07 Jul 2004 19:41 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| הי, שאלה כמו בכלי A ו-B, אשר אחד הוא טוב יותר קרוב לוודאי להתחיל להבה אפילו לך שום כוונה בכלל. זה יהיה נכון במיוחד אם A ו-B הן מהחברה ההבדל. וזה כמעט ודאי אם MS הייתה מעורבת.
אבל אסור לנו לשלול עובדה אחת. כאשר מהנדס החלה בתחום אחד, הוא / היא היתה ואז לבחור בכלי ואז לדבוק בה למשך כל החיים שלו / שלה. אז אם מישהו מנסה להשוות את הכלי של הבחירה שלהם, הם יעמדו בחוץ כדי "להגן" אותו.
בכל אופן אני נייטרלי בכל זה, במיוחד כאשר אני מדבר על MS (או שזה ז $). |
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 08 Jul 2004 7:54 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | הגבעה כתב: | הי, שאלה כמו בכלי A ו-B, אשר אחד הוא טוב יותר קרוב לוודאי להתחיל להבה אפילו לך שום כוונה בכלל. זה יהיה נכון במיוחד אם A ו-B הן מהחברה ההבדל. וזה כמעט ודאי אם MS הייתה מעורבת.
אבל אסור לנו לשלול עובדה אחת. כאשר מהנדס החלה בתחום אחד, הוא / היא היתה ואז לבחור בכלי ואז לדבוק בה למשך כל החיים שלו / שלה. אז אם מישהו מנסה להשוות את הכלי של הבחירה שלהם, הם יעמדו בחוץ כדי "להגן" אותו.
בכל אופן אני נייטרלי בכל זה, במיוחד כאשר אני מדבר על MS (או שזה ז $). |
בשבילי זה לא נכון
אני מאוד להשוות VC & Delphi & כלים Java & C Builder בכל שנה (זה חלקי של העבודה שלי!)
אני גם יודע עם VC & vb ב ממש לאחרונה אני משמש כאחד אחרי זה החברה שלי לנסות כלי טוב יותר עבור המשתמש התכנות & מהר יותר טוב אז הבחירה דלפי (בשנת 1997)
ואז אני חייב להשוות & דו"ח ניטרלי בכל שנה!
עכשיו אני בטוח דלפי או C Builder הבחירה הטובה ביותר עבור תכנות יישומים ב-Windows או Linux ...
אמיתי אנו משתמשים ב C עבור מערכת מוטבע ואנחנו רק להשתמש VC עורך מוטבעים אבל זה לא כל יתרון על תכנות יישומים!
אנחנו חושבים ביישום המחשב כלי חשוב מאוד |
|
| לראש הדף | |
 |
הגבעה
| 08 Jul 2004 9:01 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| כן. אתה במקרה אחד הוא מיוחד.
אני מקווה שניתן יהיה שינוי בעתיד להסתכל מהדר אחרים. |
|
| לראש הדף | |
 |
ווטרמן
| 08 Jul 2004 10:33 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני משתמש ב-VB ו BCB
דעה אישית, VB קלה ללמידה. אתה יכול להתחיל לכתוב AP שלך בתוך שבוע. אבל הביצועים לא טוב. |
|
| לראש הדף | |
 |
flipper_md
| 17 יולי 2004 17:45 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| השתמשתי דלפי, אני אוהב את זה הרבה זמן בשביל לאסוף מהר, המון כוח עם רכיבים בכל רחבי האינטרנט ולא היה מוצר די יציבה.
VBA, קל מאוד באגים, נחמד לשלוט ביישומים יש SDK עבור זה. אבל פחות יציבה איטית comiple.
עבור תרשים, החומר בטבלה, תכנות VB תחת Excel הוא חזק מאוד וקל ללמוד עם מקליט המאקרו.
C, C ... הדרך מורכבת מדי בשבילי, רוב התוכנית שלי זקוק GUI |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 17 יולי 2004 17:45 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
alphi
| 17 יולי 2004 17:48 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | בדלפי קל ללמוד, VC היא יותר חזקה אבל זה difficulte להתחיל ללמוד. |
|
| לראש הדף | |
 |
rob13572468
| 23 יולי 2004 14:59 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| VB6 sucks! C sucks! Delphi מסריח! ...
אם אני לא יכולה לכתוב את זה ב-QBasic, לא שווה לעשות את שלה 
ברצינות, אם כי, אין "טוב" בשפות תכנות. הם פשוט הכלים בארגז הכלים. אתה משתמש אחד שיעזרו במשימה שלך עשה עבור המעבד יעד מסוים. לפעמים זה אומר באמצעות כמה שפות שונות.
אתה תמצא שרוב המתכנתים הדף נוטים יודע די הרבה שפות כמה טוב מספיק כדי קוד בכולם אבל יש רק שלט אחד או שניים לעיתים רחוקות. מאסטרינג שפה אחת יאפשר לך לעבוד כמומחה "" קודאי בשפה כי וככזה לקבל שכר גבוה בהרבה עבור פרויקטים בשפה זו.
עכשיו לקטוף את השפה הורים היא עניין אחר לגמרי ונושא הדיון האינסופי, במיוחד בתוך המחשב / אינטרנט / דואר מסחר בשווקים מאז יש כל כך הרבה Apps שונים לתכנת בשפות שונות רבות. בהחלט רעיון טוב שלו כדי להיות מסוגל לשים איזה קוד יחד Visual Basic ו Visual C . כמובן. נטו היא כאן כדי להישאר כך לדעת את המסגרת יהיה defiantely לעזור. לקטוף שפה לשלוט באזור זה משהו לתת התחשבות רבה מאז בביקוש coders בקיא בשפה יהיה לקבוע כמה אתה עובד ומה אתה מקבל תשלום. אני עובד בעולם מוטבע ואני בסופו של דבר להיות בקיאים הרכבה / קידוד מכונת הנדסה לאחור ברמת קוד המכונה. למרות זאת, אני ביותר של קידוד שלי ב-C ובעוד אני טוב בזה, אני לא בקיא כמעט כמו ב-C כמו שאני האסיפה, אני עדיין משלמים הרבה קוד בקרי מאז בעולם מוטבע הרעיון הוא כדי להתאים את הקוד אל היעד המעבד הקטן ביותר האפשרי (ו therfore הזול ביותר).
אם גם יודע בסיסיים Java. אם יש לי את השפה ואת הפרויקט הטוב ביותר לשימוש הוא ג 'אווה, אז אני אעשה את זה קוד בג' אווה. שפה אחרת אם יש צורך, אני אולי אפילו להשתמש באותה שפה אם זה הכלי הטוב ביותר לתפקיד. אם הפרויקט דורש רמת קידוד מעל פני ההתמחות שלי או בשפה שאני לא מכיר מספיק, אז אני ישתמש צפן כי הוא בקיא בשפת היעד ולפקח על הידור או תרגום לפרש עד מעבד היעד קוד מכונה כדי לוודא שאין טעויות או בעיות ברמה זו וכי הקוד פועל ביעילות מספקת, אשר עשוי לכלול פילוח ולשכתב קטעי קוד כדי להפוך אותן קטנות יותר / מהר / וכו '.
ו thats בעצם זה .. השימוש בכלי הטוב ביותר בשביל העבודה ... קוד ברמה שלך; להשתמש המומחיות שלך בתחומים שבהם אתה יודע הכי טוב ולהשתמש מומחיות עמים אחרים שם הם יודעים הכי טוב ... |
|
| לראש הדף | |
 |
aegean.chou
| 23 יולי 2004 15:29 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | אני משתמש VC , אני חושב שזה צריך להיות הטוב ביותר! |
|
| לראש הדף | |
 |
namelesssix
| 28 יולי 2004 17:33 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני משתמש בדלפי זה להשתמש פחות זמן ליצור אב טיפוס מהיר ואני חשבתי vb לא קל למדי כאשר u רוצה להוסיף תכונה רבים |
|
| לראש הדף | |
 |
stegr
| יולי 29, 2004 0:46 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני משתמש ב Borland Delphi ו-C Builder וכן VC ואני חייב לומר, כי, אם אני רוצה שיהיה לי ממשק משתמש, אני בוחר מוצרים Borland. בדרך כלל אם אתה משתמש ב VC , אתה משתמש ב MFC ו MFC אינו נוח מאוד. אתה יכול להשתמש כמה אחרים Libs GUI, אבל לא thats את תחושת העניין .. אבל אם אני רוצה להדר מסוף App או אני רוצה לשלב מהדר C אחרים, אני מעדיף definitivly VC . לומר מילה vb: אני לא אוהב את זה מאוד, כי זה שפה לפרש ולכן די איטית. אבל אם יש לך רק פרויקט קטן ללא פעולות במתמטיקה גדול, ייתכן שתעדיף vb. זה ממש קל ללמוד. |
|
| לראש הדף | |
 |
samkraju
| יולי 29, 2004 9:20 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני חושב VC הוא הכי טוב כי אתה יכול לעשות כל סוג של תכנות, מרמת החומרה עד רמת תכנות תכנות תוכנה. אתה יכול גם לעשות תכנות Windows API. |
|
| לראש הדף | |
 |
CM600
| 29 יולי 2004 13:53 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | הטוב ביותר עבור Windows היא Borland C Builder עבור לינוקס ו - Borland Kylix |
|
| לראש הדף | |
 |
דני
| 29 יולי 2004 15:46 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| היי כולם, אני מאמין למה בכלל אתה רוצה לעשות אתה יכול לעשות זאת באמצעות VB בצורה פשוטה ביותר ומתקדמות. זה נכון כי VB עוזר למתחילים הרבה אבל זה לא כך VB היא רק עבור begineers. אני מעריץ גדול של ג 'אווה becuse של האובייקט האמיתי הטבע בכיוון, ואני גם עובד על C, C , VC , ו-VB. ואחרי jave voute שלי עבור VB. דלפי אף פעם לא השתמשתי לפיתוח ..
   |
|
| לראש הדף | |
 |
somchoke
| 25 ינואר 2006 19:03 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | אני חושב שזה תלוי wht ur דודן להשתמש בו עבור כל אחד מהם ממש טוב, אבל עבור החומרה אני חושב עבודה אלקטרוניקה C shud לעשות את זה |
|
| לראש הדף | |
 |