| מחבר | הודעה |
|---|
maziar
הצטרף: 06 Jun 2001 הודעות: 257 עזר: 4 מיקום: הרפובליקה האיסלאמית של איראן
| 30 מרס 2004 7:05 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | xxtigerxx כתב: | אני חושב שזה הכי טוב הוא Visual C כי כל OS נבנה WinXP אלה פלטפורמה, לינוקס ...
Visual Basic היא למתחילים ...... |
לא נכון: ניתן התוכנית עם C (ולאחר מכן פסקל, הבסיסית, יש) של לינוקס, אבל הנושא importanat ביותר הן MFC ו. NET לא presient in Linux ..... VC absolutly דון לעבוד Linux (בכיתה MFC בסיס או NET.)
הדרך הטובה ביותר עבור התוכנית הן Windows ו-Linux (פלטפורמה מוצלבת) ב-Delphi או C Builder בחלונות ואתה יכול היציאה לינוקס על ידי kylix Borland ....
תרו: זה יכול גם לעשות את זה עם Delphi ו-VB בעבודה אמיתית פשוט קובץ exe תחת כל החלונות אבל VC דורשים mdc.dll נכון!
אני חושב דלפי היא הטובה ביותר מהר יותר, ספריית המקור, מרכיב ענק, פלטפורמה מוצלבת,. נטו, Linux, Win32 ....... |
|
| לראש הדף | |
 |
Antharax
| 30 מרס 2004 7:54 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אתה בבירור לא שמעתי על מונו  . נמל הנקי לינוקס (עם המהדר של C # על לינוקס)  לא ניסיתי את זה אבל שמעתי שזה טוב. לא הכול MS יוצר הוא רע (למרות שהם פשוט לקח את החלקים הטובים מתוך ג 'אווה, הוסיף כמה מעניין C ו תכונות בשפות אחרות, מעורב ... )
אבל אני לא אוהב Visual C שכן הוא folowing תקן של מיקרוסופט (שתמיד נראה לא שונה מזו אמיתי) אף שמעתי כי גירסה 7.1 היה טוב יותר (זה היה הראשון עם תמיכה טובה עבור תבניות) אחד אני משתמש (6.0 עם כמה thingies SP) sux!
Antharax |
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 02 Apr 2004 6:56 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | Antharax כתב: | אתה בבירור לא שמעתי על מונו  . נמל הנקי לינוקס (עם המהדר של C # על לינוקס)  לא ניסיתי את זה אבל שמעתי שזה טוב. לא הכול MS יוצר הוא רע ... Antharax |
כן יש # C עבור לינוקס אבל firmwork. NET הוא שונה מ-Windows עם לינוקס אז אתה לא יכול MSStudio יציאת לינוקס
אני חושב כל MSstudio IM עבור יכולת תכנות (וכמה טוב יותר של אותו אב. מול מוצר Borland אל פנים)
אבל רבים אפשרות מומחה עבור רד לא אב. ב msstudio ... |
|
| לראש הדף | |
 |
פוני
| 16 אפריל 2004 14:08 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| השתמשתי VC, VB, Delphi, Borland C ... אני חושב Visual C היא הטובה ביותר, בכל פעם שאתה רוצה לעשות תוכנית הפועלים תחת חלונות. אם אתה משתמש othes, דלפי הוא טוב יותר, מהר יותר .... |
|
| לראש הדף | |
 |
אמוק
| 21 אפריל 2004 11:50 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני מאמין Visual C היא choise טוב, espesially אם אתה מכיר את C ו-C . אודות ה-IDE (Integrated עיצוב הסביבה) זה תלוי בך. אני מעדיף Borlands C Builder. אתה יכול להשתמש בו כדי ליצור קבצי DLL, יישומי cosnole ו GUIs ודאי. יתרון נוסף, הוא שהיא תואמת MFC (Microsoft), כדי שתוכל ללקט כל יישום שיצרת באמצעות כי הספרייה. לבסוף, incase ברצונך להעביר מ C Builder כדי דלפי, אתם יודעים allready vcl.
דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
atmaca
| 21 אפריל 2004 12:25 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| כמובן Visual C היא טובה יותר.
המון אבל אם אין לך זמן לכתוב קוד על נושא, ואת המהירות של התוכנית הוא לא חשוב לך, Visual Basic היא הבחירה הטובה ביותר.
לקבלת בדלפי אין לי מושג.
תודה, |
|
| לראש הדף | |
 |
tgq
| 21 אפריל 2004 17:32 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | VB זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עבור Quick-and-הצפרדעים מלוכלך! |
|
| לראש הדף | |
 |
קימי
| 04 עשוי 2004 12:21 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | לכל שפה יש מטרה משלו. Visual Basic היא פשוטה עבור תוכניות GUI שבו אין דאגות או ביצועים מעט. C היא שפת תכנות רצינית מצוין שבו הביצועים מאוד קריטי. כמו דלפי חכם יש תחום משלו. אז הבחנה לא יכול להתבצע. איך אתה יכול להשוות תפוחים עם תפוזים. |
|
| לראש הדף | |
 |
omara007
| 04 עשוי 2004 15:17 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| לכל אחד יש נקודות חוזק בכיוון מסוים .. ואם אנחנו יכולים לומר C הוא יותר טוב, אז Del. ו-VB צריך להיות obsolute! .. אותו דבר חל על שם 2 .. וכל עוד כל נמצאים בשימוש עד לרגע זה .. אז u לא יכול להיות 100% בטוח איזה מהם הוא הטוב ביותר ..
יישום מרמז שהוא הכי מתאים .. |
|
| לראש הדף | |
 |
lollobrigido
| 04 עשוי 2004 15:52 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני משתמשת ב-Visual Basic עבור ממשק המשתמש הגרפי קוראים Visual C DLL על העבודה "הקשה". על דלפי ... אני לא יודע. lollo |
|
| לראש הדף | |
 |
CTEPH
הצטרפה ב: 04 Jun 2004 הודעות: 3
| 04 Jun 2004 2:08 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | דלפי הוא די טוב ... התחלתי עם דלפי ... אבל עכשיו אני מבין כמה מקורות מידע או יותר קל למצוא ב VC . דלפי יש תמיכה פחות (IMHO). |
|
| לראש הדף | |
 |
lollobrigido
| 07 Jun 2004 12:01 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| עכשיו אני משתמש ב-VB. נטו לפתח יישומים מחשבי כף יד ו מצאתי את זה מאוד דומה ל C אבל הכל הרבה יותר כבוד whith כדי לסבך VB6. לדוגמה, אם אתה רוצה גישה פקד בחלון מודול מ ... אני לא מסוגל לעשות! הפקד MSCOMM עבור ממשק טורי נראה לא נתמך עוד. התחביר של השפה היא יותר קשה אבל הרבה יותר מתקדם.
Lollo |
|
| לראש הדף | |
 |
מרווה
| 07 Jun 2004 13:12 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני חושב דלפי היא הטובה ביותר אני השתמשו בו הכרה U דיבור יכול להשתמש גם ב Borland C Builder ההבדל ביניהם כי Delphi כתוב פסקל בעוד הקבלן ב C |
|
| לראש הדף | |
 |
is_razi
| 07 Jun 2004 14:43 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | הספינקס כתב: | הי,
במה אתה משתמש?
Thanx הספינקס |
אני ממליץ borlan C builder.i חושב שזה הגדול ביותר. יש לו את הכוח של C ו יש את הפשטות של Visual Basic. זה אח delphies אבל delphies שפת תכנות היא פסקל מבחן זה. בהצלחה,   |
|
| לראש הדף | |
 |
mamali
הצטרף: 29 אפריל 2004 הודעות: 387 עזר: 4 מיקום: בין גן עדן לגיהינום
| 07 Jun 2004 22:09 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| שמעתי כי ספריות C הם של הקבלן של דלפי, זה נכון? אחד החברים שלי עם קידוד VC אמר לי VC קודי מהר יותר Builder C בגלל זה.
מארטי |
|
| לראש הדף | |
 |
mamali
הצטרף: 29 אפריל 2004 הודעות: 387 עזר: 4 מיקום: בין גן עדן לגיהינום
| 07 Jun 2004 22:13 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | maziar כתב: | | xxtigerxx כתב: | אני חושב שזה הכי טוב הוא Visual C כי כל OS נבנה WinXP אלה פלטפורמה, לינוקס ...
לא נכון: ניתן התוכנית עם C (ולאחר מכן פסקל, הבסיסית, יש) של לינוקס, אבל הנושא importanat ביותר הן MFC ו. NET לא presient in Linux ..... VC absolutly דון לעבוד Linux (בכיתה MFC בסיס או NET.)
הדרך הטובה ביותר עבור התוכנית הן Windows ו-Linux (פלטפורמה מוצלבת) ב-Delphi או C Builder בחלונות ואתה יכול היציאה לינוקס על ידי kylix Borland ....
תרו: זה יכול גם לעשות את זה עם Delphi ו-VB בעבודה אמיתית פשוט קובץ exe תחת כל החלונות אבל VC דורשים mdc.dll נכון!
אני חושב דלפי היא הטובה ביותר מהר יותר, ספריית המקור, מרכיב ענק, פלטפורמה מוצלבת,. נטו, Linux, Win32 ....... |
היי refigh, אתה יכול לעשות את זה עם ש עבור VC גם, אבל kylix הוא די מגניב, אתה צודק .
מארטי |
|
| לראש הדף | |
 |
ataha
| 08 Jun 2004 0:45 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | C Builder הוא המתאים ביותר עבור רד, ספריה ענקית של רכיבים אבל אם אתה צריך אופטימיזציה טובה יותר של הקוד (ב קומפילציה) להשתמש Visual C . זה ישפיע על מהירות ביצוע, ניהול זיכרון |
|
| לראש הדף | |
 |
tcsa35
| 08 Jun 2004 9:12 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | VisualC היא טובה יותר עבור פיתוח Windows Application. |
|
| לראש הדף | |
 |
המינג
| 08 Jun 2004 11:11 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | הטוב ביותר הוא אחד שאתה מכיר. אם אתה מכיר את כל, ולאחר מכן לקחת VC |
|
| לראש הדף | |
 |
jhonny_yang
| 08 Jun 2004 15:06 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | maziar כתב: | | xxtigerxx כתב: | אני חושב שזה הכי טוב הוא Visual C כי כל OS נבנה WinXP אלה פלטפורמה, לינוקס ...
Borland Delphi & C עכשיו יותר גדול ורב תמיכה פלטפורמה. (Win32, לינוקס, סולאריס).
VB & VC רק עבור מוצר MS. אולי. פלטפורמה נטו יכול לתמוך בפלטפורמה יותר גדול.
עבור תכנות מהר RAD כלים כמו Delphi, Borland C Builder ו vb זה נהדר. (מהירה, קלה ויעילה).
לבסוף מה אתה משתמש בכלים בכל פעם כי הוא כלי טוב. |
|
| לראש הדף | |
 |
prokopec
| 09 Jun 2004 5:53 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | אני חושב Visual C היא טובה יותר |
|
| לראש הדף | |
 |
Antharax
| 09 Jun 2004 13:22 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| אני חושב את הדיון הזה הופך להיות חסר טעם אני חושב לנעול אותה! כולם חושבים את התוכנה שהוא משתמש הוא הטוב ביותר משום - הוא / היא לא יודעת אחרת - הוא / היא מצאה כי התוכנה הולם ביותר לצרכים שלו - ...
התוכנה הטובה ביותר עבור כל דבר אינו קיים! וגם כאשר תוכנות אחרות כמה השפה / קומפיילר יכול להיות טוב יותר עבור העבודה, באמצעות הדברים שאתה יודע כנראה טוב יותר במקרה שלך!
תוכנת עיצוב טוב אינו תלוי בשפה אתה משתמש או המהדר! זה בעיקר מתחיל בעיצוב טוב (ועל נייר רגיל בן היא דרך מצוינת לעשות את זה)! כאשר אתה רוצה ניידות, לחשוב על זה כאשר אתה מעצב מסגרת היישום של ונסה לא לסמוך על קומפיילר אתה משתמש.
הדבר העיקרי אשר עשוי להיות שונה בין קומפיילרים שונים / שפות / operatingsystems היא איך לעשות GUI. והנה הסביבה עשוי לעשות את ההבדל. |
|
| לראש הדף | |
 |
samc
| 09 Jun 2004 16:10 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | לדעתי, C היא השפה של מהנדס, בניצחון VC הוא טוב יותר, אבל אם אתה רוצה לינוקס או UNIX, gcc הוא ברירה אחרת וחזק יותר. |
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 13 יוני 2004 14:16 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| I Have prgram במשך תשע שנים עם VB, דלפי, Cbulder & VC
תלוי מה אתה עושה
אם אתה צריך progem עבור ההפעלה ואת הצורך בתוכנית טובה choise הטובה ביותר היא דלפי אם יש לך C choise המאהב C Builder .....
משום דלפי (או C Builder) מהדר יוצר קובץ exe יליד withe את מהירות ה-exe כמו C
1. יש קוד פתוח מלא 2. Win32 & Linux. פלטפורמת NET 3. מרכיב מאוד עשיר (188 מרכיב enterprice) 4. מאוד נמוך רכיב חינם או מחיר קבוע 5. הסוף של תכנות ויזואלי .... 6. Internet & db קטע חזק 7. יש קובץ exe יליד
אם אתה מנסה ליצור תוכנית VC פשוט היום withh & Delphi בזמן זהה דלפי 800% גרסה מהר לסיים את העבודה ואת היכולת להיות טוב יותר! |
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 13 יוני 2004 14:21 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | CTEPH כתב: | | דלפי הוא די טוב ... התחלתי עם דלפי ... אבל עכשיו אני מבין כמה מקורות מידע או יותר קל למצוא ב VC . דלפי יש תמיכה פחות (IMHO). |
זה לא נכון
newsgroup in net ! Delphi יש דיון בגודלה נטו! yhe מאות של המשתמש לעזור לך אם אתה זקוק לעזרה לראות ברשת פיתוח Borland
זה לא מחייב לרשום ולעזור מישהו 24h של יום נמוכה 10 דקות!
גם יש בפורום מעל 850 מעל השפה 43 |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 13 יוני 2004 14:21 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
maziar
| 13 יוני 2004 14:31 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | iamme כתב: | ....
זה נכון שבגלל VC 6 היא עבור Microsoft. אבל אפילו מיקרוסופט יכולה לעצב תוכנית כי היו טובים. |
כמה המשתמש חושב VC כדי ליצור חברה נורמלית קטנים רבים לא עושים עבודה גדולה!
השימוש מ '$ $ $ $. נטו במשך ארבע שנים, אבל אחרי זה זה הציבור!
עכשיו מיקרו Oft $ & הדור הבא להשתמש השמש החדשה של ג 'אווה עבור הבא אבל ז $ הציבור. NET עבור המשתמש carzy!
אם לא לשכוח: OLE -> com -> COM -> MTS כל החיים של כל השנה נמוך רק 1.5 ו ז מתכנת $ מבוסס חייב להעביר יום evrey!
אבל כולם Borland להשתמש מתכנת בזמן כולם!
אם אתה לא רוצה להשתמש Pascal C Builder
יכול לתת לי מה הנושא של VC אין מקום C Builder? |
|
| לראש הדף | |
 |
netwizio
| 13 יוני 2004 22:37 מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | אני חושב Visual C עדיף אבל כמה פעמים אני חושב שזה מה אם MS מפסיק לתמוך VC כמו שאני חושב שזה לטובת טכנולוגיות של דוט נטו |
|
| לראש הדף | |
 |
jetset
| יוני 27, 2004 7:14 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | Visual C הוא הטוב ביותר אי פעם!! |
|
| לראש הדף | |
 |
סינטרה
הצטרף: 29 מרס 2002 הודעות: 243 עזר: 12 מיקום: ארץ לעולם לא
| יוני 27, 2004 9:48 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| Hey guys. אתה forgeting השפה החשובה ביותר וכנראה אחת השימושיות ביותר: ג 'אווה. זה חינם אתה יכול פשוט למצוא כל מה שאתה צריך זו באמצעות Google נטו. רוב העבודות הזמינות בשוק Informatics הם למתכנתים Java. הכל באחד: תאימות עם כל מערכות ההפעלה, הניידות, אינטרנט, כלי פיתוח חינם, COmunity גדול, מהירות היא לא חשש עוד, muiltiplatform, נוטה פחות באגים, כולל אבטחה, וכו '. אם אתה רוצה ללמוד איזה שפה זה לא יהיה מיושן בתוך כמה שנים, כי החברה עשתה שדרוגים, המציא את "נקודה משהו", וכו '. פשוט לא להשתמש ב-Microsoft. בורלנד הוא טוב, ג 'אווה יותר חשוב, ..... גם כל Grettings ס |
|
| לראש הדף | |
 |
mayaka2004
| 27 יוני 2004 13:11 Re: מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? | | |
|
| | סינטרה כתב: | | באג פחות מועדים |
טוב מאוד ...!
יחידת במתמטיקה לעבוד dosnt Java כראוי אני יכול לספק לפחות 3 דוגמאות של קוד כי "צריך" לעבוד ועושה עבודה ב C nemonics
אבל dosnt Java לחשב את הנתונים כהלכה
כך ... זה לא הכי טוב
C היא הטובה ביותר ללמוד becosue זה מראה לך בבירור מה קורה
Visual C הוא כמו Visual Basic זה הינו כלי קוד מניפולציות מאקרו מאקרו קוד הוא בלוק של קוד המשמש עבודה מסוים אולי אתה כבר כתב (הרבה לעשות מוזיקה כמו ב MIDI) עבור העתק והדבק
יש heeps של קוד המקור של C ו C ו ספרים יד שנייה avalible רבים בחנויות צדקה מקומיות
למה לנסות להמציא את הגלגל 'אווה היא רק שם כדי לעבוד טוב יותר HTML מעל פלטפורמות שונות ו shouldn't להיחשב כשפה יותר של התיקון
ולא כפי ment עצמאי השפה למרות ולאחרונה זה מתרגל יותר ויותר כמו אחד
בעיקר על ידי אנשים לא מבין C ואת חושבת שהם יקבלו משהו (מהירות) (לא לחינם הם וונט)
כל אחד לשלו
למצוא שפה אתה רוצה את זה ואת מקל מדי
עבור המהדר בחינם עבור C עם הבחירה לקנות מאוד מאוד מפתחים לציץ CD לחשוב על מאדים הדיגיטלי הם גם מספקים שפות נפוצות אחרות של אלה שם לבד ....
הוא משמש בעיקר על ידי חברות שכותבים קוד כי לציץ שלה לרישיון
Java מצד שני הוא חופשי עד שתעשה משהו אז זה יעלה לך יותר .... |
|
| לראש הדף | |
 |