| מחבר | הודעה |
|---|
כוכבנית
| 23 דצמבר 2003 18:41 כיצד לשנות את גודל התמונות ב-Visual Basic 6? | | |
|
| היי חבר
אני חדש ל-Visual Basic. אני רוצה לשנות את הגודל או לחתוך את התמונות שלי לבד X X Y ב-Visual Basic. 800x600 כלומר X X Y כל ערך פיקסל. אבל איך עושים את זה.
גם אנחנו יכולים לקבל כל מידע פיקסלים של RGB בבתים של מערכים כמו מטריצות ב-Matlab? אם כל אחד יודע בבקשה להעלות קבצי קוד. |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 23 דצמבר 2003 18:41 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
sherif12
| דצמבר 24, 2003 1:24 Re: כיצד לשנות את גודל התמונות ב-Visual Basic 6? | | |
|
| לגבי איך להציל את כל מערך, כאן הוא קוד היוצר סמלי ולשמור אותו קובץ. ico.
בשביל לשנות את רזולוציית פיקסלים,, U ניתן להשתמש תמונת שליטה מ VB ארגז הכלים שלך ולהגדיר סטרץ מחלון המאפיינים שלו כדי "נכון", עכשיו U יכול לשנות את הרזולוציה כמו U רוצה,
אל תשכח לראות את הקבצים המצורפים.
דרישת שלום,
שריף.
|
|
| לראש הדף | |
 |
כוכבנית
| 26 דצמבר 2003 19:40 Re: כיצד לשנות את גודל התמונות ב-Visual Basic 6? | | |
|
| היי sherif12
הסמל אני הורדתי וקיבלתי רעיון לשמור ולעשות קובץ ico. אבל אני רוצה את גודל התמונות גם אחרים. השתמשת 321-1/10 ולשמור 321x321 פיקסלים. איך להתאים את גודל JPG, BMP, וכו '.
גם אני רוצה לשנות את רמת הצבע ל 2 חתיכות חתיכות או כל טווח הצבעים. האם זה אפשרי עם ערכי להחזיק לדוש. אבל איך לעשות פיקסל 16 סיביות צבע לתוך 8 צבעים או רק 4 צבעים (כפי שנקבע ע"י לי - ניתן להשתמש הסף (כמו מטריצות מניפולציה MATLAB) או יכול להיות אדום, כחול, ירוק, צהוב או רק).
איך לעשות את זה. זה יהיה לעשות שימוש בנתונים RGB ערכי הבחירה אם זה, אז איך? צריך לעזור. |
|
| לראש הדף | |
 |
sherif12
| דצמבר 27, 2003 2:36 | | |
|
| היי כוכבת,
אני מצטער, אין לי תשובה מדויקת מדויק השאלה שלך באמת אין לי זמן למצוא את זה בשבילך אז הייתי העצה לעזוב את השאלה שלך @ http://www.experts-exchange.com/
וזה גדולות IT הקהילה הדומה elektroda ב # של מומחים אבל ב-IT, U כנראה לקבל תשובה (ים) בתוך פחות מ 24 שעות יהיה אחד האולטימטיבי.
דרישת שלום,
שריף. |
|
| לראש הדף | |
 |