פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

טעינה אלקטרונית

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> מעגלים תחביב פרוייקטים קטנים בעיות -> אלקטרונית טעינה
מחבר הודעה
אשרף

Post 27 אוקטובר 2003 11:50

טעינה אלקטרונית

אני זקוק בדחיפות דיאגרמה סכמטית ואת רשימת חלק של שנת 2000 W של טעינה אלקטרונית וגם עבור טעינה אלקטרונית משתנה 20,000 W
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 27 אוקטובר 2003 11:50

מודעות

לראש הדף
E-Design

עזר: 68

Post 27 אוקטובר 2003 16:55

Re: טעינה אלקטרונית

הי

אני אישית מעוצבת אחת שתוכל לטפל 2500W, 50V @ 50A על 2 שנים בחברה לבחון ציוד תעופה ב 48V. תיראה אם אני יכול למצוא את הציורים הישנים היו לי. זה היה משתנה על 2 מ-50V, 0.1A - 50

הדבר החשוב אלה רמות הכוח heatsinking. נהגתי כיור מסיבי, יעילות גבוהה מאוד מקורר אילץ עם IRF1010 כ -25 רכוב על זה. אני גם שולבו תכונות בטיחות כמו מתח הפוך, מעל-הנוכחי, על זמני, על הגנה וולט. כי אלה fets כוח לפעול במצב לינארי הם מתלהטים מהר לעבר כוח מלא.

E
לראש הדף
מפיח

עזרו: 324

Post 27 אוקטובר 2003 17:37

ב מתח נמוך, קירור מים יכול לעזור. אתה שם את הכיור חום עם טרנזיסטורים בחבית של מים או בידוד נוזלי. זה במהירות מסיר את החום של הטרנזיסטורים ומעבירה אותו אל המשטח החיצוני של המיכל נוזל. לפרקי זמן קצרים, עליית טמפרטורת המים ידאג להסרת חום.

אם זה משמש מיקום קבוע, אתה יכול להפיץ את המים לשים מים חדשים מן ברז המים בעיר היצע להסיר מידה שווה של מים לתוך חיבור הביוב בעיר.
לראש הדף
E-Design

עזר: 68

Post 27 אוקטובר 2003 18:33

כן, ברמות גבוהות יותר כוח אחד צריך לנסות להשתמש מקורר מים כמו כיורים יש יותר חברות מה שהופך אותם עכשיו.
לראש הדף
jackrs

Post אוקטובר 28, 2003 0:17

היי אשרף

נסה את הקישור ש * TT * p: / / www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm

אולי זה רעיון לעזור לך ...

jackrs מגניב
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> מעגלים תחביב פרוייקטים קטנים בעיות -> אלקטרונית טעינה
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
טעינה אלקטרונית (7)
טעינה אלקטרונית עיצוב (6)
לבנות עומס אלקטרוני DC (2)
טעינה אלקטרונית אספקת המתח (8)
איך???? עיצוב עומס אלקטרונית (2)
כיצד לעצב .....?? לטעון אלקטרונית (4)
עיצוב מטען אלקטרוני DC ואנרגיה משוב לקו AC (2)
משתנה 200 / 100 V משתנה טעינה אלקטרונית (4)
Class A הרשות PAE עם עומס התנגדות & לטעון משרן (2)
מה עומס גבוה או עומס אור מתכוון? (3)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS