כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

Electronic Power supply לטעון

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> אלקטרונית Power supply לטעון
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
hot_chmock

הצטרפות: 22 יוני 2001

Post 15 מרץ 2003 22:49 אלקטרוניים Power supply לטעון

הי,

אני צריך לבנות אלקטרונית החשמל לטעון לבדיקה מטרה.
כל מידע, קישור או ברוכים הבאים היא דיאגרמה.

תודה,

hc
קריצה
לראש הדף
מפיח

הצטרפות: 19 יולי 2002
עזרו: 304

Post 15 מרץ 2003 23:02 גבוה הכוח הנוכחית כיור

הרגילות השיטה היא להפוך את הכוח הנוכחית גבוהה לטבוע. להתחיל עם העוצמה שלה עם טרנזיסטור emitter או מקור מחובר קטנה נגד שהוא מחובר לקרקע.

יש AMP-op מחובר קלט את הפלט שלה נגד מחובר הבסיס או השער. שימה של מתח, מצד שני op AMP קלט תהיה שליטה הנוכחי נמשכים.

זה מתח אחר יכול לבוא מתוך המדריך נגד משתנה voltag מחלק DAC או על ידי הפעלת המחשב, אם אתה רוצה דינמי measruements.
לראש הדף
Jayson

הצטרפות: 08 אוקטובר 2001
עזר: 17

Post 16 מרץ 2003 0:58

אני תוהה האלה אלקטרוני יקר המון (ProDigit, Kikusui) גם להשתמש בשיטה שתוארה מפיח? אני תוהה מדוע כבר פעמים רבות הם כל כך יקרים.

בכל מקרה, מעגל רעיונות אלה הם באמת שימושי. מישהו יודע כל מקוונים Schematic respositories כי יש סוגים אלה של circuits וכן הסברים כיצד הן פועלות? כל הספרים שם עוסקים opamps ו transistors, אבל פרקים נפרדים, אף פעם לא איך לשלב אותם.

מעגל מעניינת נוספת היא MOSFET Switch באמצעות שתי MOSFETs, שוב, לא ראיתי ספרים אלו יש מוכן שנעשו מתכונים. אוסף מקוון היה להיות ממש נחמד דבר יש התייחסות.

- Jayson
לראש הדף
מפיח

הצטרפות: 19 יולי 2002
עזרו: 304

Post 16 מרץ 2003 3:53 במעגל פשוט תחביב

מה אני הסברתי היא פשוטה מספיק בשביל להשתמש תחביב. המסחר התקנים יש הרבה יותר ביצועים לחרוג תחביב צרכים רגילים.

לדוגמה, הם יכולים למשוך עם 0V הנוכחי או כך פני אותם. הם יכולים למדוד את הפלט עכבה של אספקת שונות תדרים.
לראש הדף
billano786

הצטרפות: 26 אפריל 2001

Post 16 מרץ 2003 18:17

הנה משהו שימושי.

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
SAR

הצטרפות: 25 ספטמבר 2002
עזר: 4

Post 16 מרץ 2003 20:34 טעינה

נסה כאן:
http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm
לראש הדף
Eternauta

הצטרפות: 09 אוקטובר 2003
עזר: 1

Post 13 מרץ 2004 10:46 Re: Electronic Power supply לטעון

בשנת את הקובץ המצורף, סכימתי של אלקטרונית לטעון עבור PSU בודק. זה מעניין את האפשרות לעבור בין הצריכה אמפר קבוע ו קבוע אום לטעון. זה מתוך Kit כי תחביב מגזין למכור באיטליה: "Nuova Elettronica".

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
aslm

הצטרפות: 03 מאי 2002
עזרו: 5

Post 15 מרץ 2004 21:18 Re: Electronic Power supply לטעון

היי, יש צורך משהו simular כמה לפני שנה הקים עם עומס opamps והכוח mosfets simular על אחד תיאר את קישור שתי הודעות למעלה. עובד בסדר גמור, קצת לא יציב, אך עם תוספת som סינון זה היה נהדר עזרה עבור פרוייקט SMPS שלי.

שוב אני
לראש הדף
AL0117

הצטרפות: 25 יולי 2003
עזר: 8

Post 16 מרץ 2004 9:51 Re: Electronic Power supply לטעון

הי,

בדוק את TI (לשעבר Unitrode) עיצוב הערה "Adjustable אלקטרונית טען נמוכה מתח DC עבור יישומים".

hxxp: / / www-s.ti.com/sc/psheets/slua045/slua045.pdf

rgds, אל
לראש הדף
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> אלקטרונית Power supply לטעון
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS