| מחבר | הודעה |
|---|
alzomor
| 07 Oct 2009 13:58 אנטנת GPS | | |
|
| HI
אני עבור מעקב באמצעות GPS. כרגע אני משתמש פעיל ו אנטנה חיצונית אשר אני לתקן מעל המכונית. על אמינות אני מעדיף להשתמש אנטנה תיקון ו להטביע אותו עם מודול ה-GPS. השאלה שלי היא תיקון אנטנה יכול לעבוד בסדר אם זה מוטבע בתוך המתחם של המכשיר? ואם המכשיר כולו הוא קבוע בתוך המנוע?
מה אתה חושב?
סלאם חוסאם Alzomor |
|
| לראש הדף | |
 |
pabloec
| 07 Oct 2009 20:08 אנטנה תיקון עבור מקלט GPS | | |
|
| Dont אני חושב רעיון טוב שלה, הראשון יש הרבה מארזי מתכת השני הרבה רעש RF מן ניצוץ המתחבר וכו ', אולי הטוב ביותר שלו אם להשתמש בכבל אנטנה שלוחה אבל במקום להשתמש כי אנטנה אתה משתמש התיקון מבחוץ , אתה יכול לקבל על רווח 3db, על ידי התנסות אישית תקבל SNR טוב על 6-7 לוויינים תלוי איפה ומתי אתה.
בכל מקרה אתה תמיד יכול לנסות. דרך אגב הם מחוברים דוח המעבדה של GPS אני אחד אנטנה עשה לפני זמן רב (בספרדית שלה אבל זה לא יכול להיות קשה מתרגם אוטומטי לעשות את העבודה.) |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 07 Oct 2009 20:08 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
alzomor
| 07 Oct 2009 23:26 Re: אנטנה תיקון עבור מקלט GPS | | |
|
| הי
תודה על המשוב שלך ואת הדוח. אני חושב שזה באיטלקית, יש איזו הגירסה האנגלית של זה? מצד שני אני F אוכל להשתמש תיקון אנטנה או אנטנה פעילה בתוך המתחם הסלון אכפת, הוא רווח 3db עדיין אפשרי?
סלאם חוסאם Alzomor www () IG () org |
|
| לראש הדף | |
 |
pabloec
| 08 Oct 2009 1:13 אנטנה תיקון עבור מקלט GPS | | |
|
| hahaha בספרדית שלה. כתבתי את זה במעבדה, אני חושב dont כל רווח שימושי יפעל בתוך מתחם מתכתי מכל סוג, אבל אתה יכול לנסות באמצעות המתחם פלסטיק, הבעיות הן צלחות מתכתי חוסם את האות
im מצטער, אבל אני מרגיש בכנות dont כמו לתרגם את זה כי זה משתמש כזה languaje טכני כי כל מתרגם אוטומטי CA לעשות את העבודה ואני פשוט dont have הזמן. |
|
| לראש הדף | |
 |
alzomor
| 08 Oct 2009 12:20 Re: אנטנה תיקון עבור מקלט GPS | | |
|
| שוב תודה.
אני הולך להשתמש מתחם פלסטיק אבל זה יהיה בתוך מכונית סגורה. השאלה שלי היא, מנה את האותות חולפת מן הכוס המכונית יהיה מספיק טוב כדי להשיג רווח?
סלאם חוסאם Alzomor |
|
| לראש הדף | |
 |