כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

מתוסכל על ידי מחיצה למטה-up עיצוב ב SoC המפגש

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> עיצוב ASIC מתודולוגיות & כלים (דיגיטלי) -> על ידי מתוסכל למטה מעקב מחיצה עיצוב ב SoC המפגש
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
anwei7208

הצטרפות: 23 נובמבר 2006

Post 18 יולי 2009 21:21 על ידי מתוסכל למטה מעקב מחיצה עיצוב ב SoC המפגש

היי, אני beginner. ואני באמת מתוסכל לפי Cadence נתקלים במדריך למשתמש.

אני עושה עיצוב partitioned-בחלקו התחתון של גישה. המשנה חוסם כל להיות מוצב ו מונס. עכשיו אני צריך לשים אותם ביחד. מדריך למשתמש של Cadence אומר:

<<<<לאחר יישום לחסום, בלתי מופשטים צריכה להתפתח לכל לחסום ברמת העיצוב שישמש את הדף ברמת הביצוע.

עבור לתחתית מעקב גישה, ליצור ברמה העליונה floorplan בו לחסום ברמת תקצירי יהיה בהפניה של הדף ברמת התכנון. >>>>>

מה זה אומר? כיצד אוכל ליצור Abstract וכיצד אוכל להפנות להם עיצוב ברמה העליונה? מדריך המשתמש בעיקר מדבר על top-down גישה. עיצוב הדף שלי הוא מאוד פשוט, אבל אני פשוט לא יכול לשים אותם ביחד.

כל אחד יכול לעזור לי? אני באמת desparated.

תודה רבה
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 18 יולי 2009 21:21 מודעות

לראש הדף
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> עיצוב ASIC מתודולוגיות & כלים (דיגיטלי) -> על ידי מתוסכל למטה מעקב מחיצה עיצוב ב SoC המפגש
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS