כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

אני צריך מטען אינטליגנטי שלי Nicad Drill הסוללה וכו '

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> hobby Circuits ו קטן פרוייקטים בעיות -> אני צריך אינטליגנטי מטען שלי Nicad Drill סוללה וכו '
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
thudpucker

הצטרפות: 07 פברואר 2007

Post 11 אפריל 2009 19:37 אני צריך אינטליגנטי מטען שלי Nicad Drill סוללה וכו '

אנו עשויים להיות הלך על זה לפני.
יש לי תרגיל עם סוג זה של הסוללה. Recharging ni-cads היא sorta iffy במקרה הטוב. טעינה מחדש ו undercharging גורמת 'כימי זיכרון', בסופו של דבר, כדי לקצר את חיי הסוללה.

אני תוהה אם אני יכול "לעשות מחדש" את circutry שלי מטען כדי לבצע זאת "Intelligent מטען" או אפילו מטען אשר discharg מחדש לטעון את הסוללות עד חייו של כל אחד מאלה מעט ניקל ב-cads המצבר הגדול בין כך ובין כך?
מישהו?

לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 11 אפריל 2009 19:37 מודעות

לראש הדף
brumi

הצטרפות: 17 ספטמבר 2006
עזר: 13

Post 03 מאי 2009 22:42 Re: אני צריך אינטליגנטי מטען שלי Nicad Drill סוללה

Schematics מטען של 2 תאים, עם מעט שינויים ניתן modifi עבור הצרכים שלך מתח.

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> hobby Circuits ו קטן פרוייקטים בעיות -> אני צריך אינטליגנטי מטען שלי Nicad Drill סוללה וכו '
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS