| מחבר | הודעה |
|---|
pratibha MD
| 17 מרס 2009 12:50 הסינכרון או אסינכרוניים עיצוב? | | |
|
| הוא סינכרוני או אסינכרוני העיצוב המועדף? Plz לתת סיבות. עיצוב אסינכרוניים infered היא בדרך כלל על ידי בריח בתכנון FPGA תוך עיצוב סינכרון ידי כשלון. אז, שבה הוא מושג טוב יותר על עיצוב? |
|
| לראש הדף | |
 |
khamitkar.ravikant
| 17 מרס 2009 13:37 הסינכרון או אסינכרוניים עיצוב? | | |
|
| תמיד טוב שיש סינכרון. עיצוב כפלט כשלון לדפדף בכל זמן נתון ניתנים לחיזוי ואת occure אירועים באירועים השעון כך זה תמיד עדיף להשתמש סינכרון. עיצוב. אם ללכת על U אסינכרוניים. עיצוב ולאחר מכן את הביצועים של FPGA לקבל hamperd ו U לא יקבלו את התוצאות הטובות ביותר. U אם ברצונך לבדוק את xilinx אפילו אותו נותן אותה אזהרה כאשר השפה U להשתמש בתבניות. U יכול ללכת xilinx ise של עריכת -> השפה התבנית -> VHDL -> סינתזה לבנות -> לדוגמה קידוד -> ולאחר מכן U יכול לבדוק כל הדוגמאות שהוא סינכרון. או אסינכרוניים. xilinx אתן אזהרה על אסינכרוניים. עיצובים. בדוק. |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 17 מרס 2009 13:37 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
pratibha MD
| 18 מרס 2009 5:25 Re: סינכרון או אסינכרוניים עיצוב? | | |
|
| ראשית אני רוצה להודות לך עבור התשובה. ניסיתי להפוך כשלון D אסינכרוניים ב ise. אבל אני לא קיבלתי שום אזהרות. אני משתמש ise 9.1 אתה יכול להציע plz איך אני יכול ללמוד ניתוח עיתוי בעיצוב החזית סוף? אני מתכוון בכל כלי גירסת הערכה? |
|
| לראש הדף | |
 |
radix
| 18 מרס 2009 20:11 Re: סינכרון או אסינכרוניים עיצוב? | | |
|
| pratibha MD,
מהו אסינכרוניים תפנית ב VHDL / Verilog?
תפנית היא מה בעצם עושה עיצוב סינכרוני שכן הוא מרכיב clocked. מעגלים דיגיטליים אחרים כגון ו, או, XOR, ו muxes הם התקנים אסינכרוניים אבל צונחת ומונים לשנות בקצוות השעון ולתפוס את המדינה אסינכרוניים של התקנים אחרים.
אולי כדאי לך להרים ספר על עיצוב דיגיטלי לקבל familar עם כמה מהמושגים. באמת עיצוב אסינכרוניים אמור להיות אלטרנטיבה אפילו נמוך יותר כוח לעצב סינכרון מאז אין לך לרוץ חופשי שעונים.
רוב העיצובים FPGAs / ASICs הם עיצובים סינכרון. או לפחות הם מנסים להיות! 
Radix |
|
| לראש הדף | |
 |