כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

סוללה מטען עזרה

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> hobby Circuits ו קטן פרוייקטים בעיות -> סוללה מטען עזרה
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
deepak007

הצטרפות: 20 ספטמבר 2007

Post 16 ינואר 2009 13:52 מטען סוללה עזרה

שלום

חלק אחד יכול להסביר לי את זה במעגל. כאן הוא מתח AC 12v ישירות שנתן את טרנזיסטור אספן. מקמש יכול לעבוד על א.כ. האספקה? אנא עזור.

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
VVV

הצטרפות: 26 נובמבר 2004
עזרו: 290

Post 16 ינואר 2009 15:15 Re: סוללה מטען עזרה

את SCR יהיה rectifier.
הדף שני transistors למעשה מופעל על ידי לעבר הבירה הסוללה עצמה.
אם מתח הסוללה הוא מתחת לסף שקבע את הסיר (זה מפוטר), אז הימנית העליונה מקמש יהיה מושבת.
שמאל מקמש תהיה על והוא יכול להפעיל את SCR דרך LED diode ו. עם זאת, זה יכול לקרות רק כאשר א.כ. קטביות קלט הוא כזה כי הוא הדף חיובית. בשלב זה את השריפות SCR והכוח הוא סיפק את הסוללה למשך חצי מעגל של AC. כאשר קטביות reverses מבטל את SCR. זה יהיה על א.כ. במחזור הבא.

אם הסוללה הנוכחי גבוה מדי, על פני שני וולטג 1R8 resistors יהיה להפעיל את טרנזיסטור BC547 ו האחראי על התחתונה 47uF קפטן. מקמש את לא יכולה לכבות את SCR, אך היא תמנע ממנה הירי הבאה של א.כ. זכאי קטביות. את יכולה לשמור את הכובע מקמש off במשך כמה מחזורי AC.

כאשר הסוללה יש לחייב את הימנית העליונה מקמש תהיה, שמירת הדף נותר מקמש הנחה. כלומר, את כבר לא יכול SCR האש הסוללה יפסיקו תשלום. אבל אם את וולטג טיפות, ולאחר מכן לחייב את מחזור יתחילו שוב.

לא כי מאז הסוללה סמכויות העליון של מעגל, זה לא יעבוד עם סוללה מתה לגמרי. לכן יש לך את הבורר בו זמנית יהיה להפעיל את הדף שמאלה טרנזיסטור עם עזרה של א.כ. כאשר קטביות היא חיובית הדף.

אני לא בטוח 100% לגבי תפקידו של הדף 47uF הכובע, אבל אני חושד שזה אמור למנוע את הימנית העליונה של טרנזיסטור להפעיל כאשר SCR שריפות, כי תגדיל את מתח כאשר זה יקרה.
לראש הדף
banjo

הצטרפות: 24 דצמבר 2005
עזרו: 108

Post 16 ינואר 2009 15:21 מטען סוללה עזרה
תגיות: scr מטען

את העבודה להבנת מעגל זה, הוא אני חושב שזה עובד רק אם יש שרידי הסוללה וולטג שמאל. לאחר מכן את המצבר לספק מתח של הדף BJT עבור מטרות משוא פנים. את היתרון של המעצב לקח את העובדה כי הסוללות הן התקני אחסון והיא באמצעות סוללה שבו היינו בדרך כלל על המקום electrolytic קבל.

בהתבסס על מתח הסוללה, הולכה חשמלית SCR את הזווית היא מגוונת אשר יקבע את סכום החיוב לכל 1 / 2 מחזור הוא הכניס לתוך הסוללה. מעצב הציל את הן את המסנן קבל מ DC רגיל האספקה ואת rectifier.

הערה: כאשר הייתי ילד, לקחתי חוץ של סבי מטען סוללות לרכב כדי לראות מה היה מעגל. הייתי מאוכזב לגלות כמעט כלום בתיבה. זה היה רק שנאי, diode גדול של מד זרם. זה היה את כל הקפה. רק מג 'יק היא הופכת את היחס של שנאי. זה היה כל כך tweaked כי שיא מתח AC הפלט מ המשנית היה קרוב הסופי הם רצו מתח על הסוללה.
לראש הדף
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> hobby Circuits ו קטן פרוייקטים בעיות -> סוללה מטען עזרה
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS