פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

שעון שחזור נתונים

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> PLD, SPLD, גל, CPLD, FPGA Design - התאוששות> שעון ונתוני
מחבר הודעה
vinod_g

עזר: 6

Post דצמבר 30, 2008 7:10

שעון שחזור נתונים

אני דורש CDR (השעון לשחזור נתונים) מודול. האם זה כבר זמין ב-FPGA או שאנחנו צריכים עיצוב?
לראש הדף
ducna

Post 06 Jan 2009 5:06

Re: שעון שחזור נתונים

אני familar עם Xilinx, אז אין לי מושג על משפחות אחרות, אבל אני חושב שהם די זהה. ב-Xilinx, הוא לא חלק CDR משולב, אולם למרבה המזל יש כמה הערות מועדונים כגון: xapp224, xapp250, xapp868, ... מאוד usuful עבור יישומים CDR. כמו כן, אתה יכול לבדוק באינטרנט עם Google, יש הרבה מידע בשבילך

מקווה שזה עוזר,
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 06 Jan 2009 5:06

מודעות

לראש הדף
amitjagtap

עזר: 6

Post 23 ינואר 2009 11:53

שעון שחזור נתונים

הי
בחלק CDR-FPGA הוא שם. ב-FPGA Xilinx מנהלי השעון הם שם. U יכול לעצב n פשוט שחזור נתונים CLK ckt באמצעות גלאי קצה הדלפק ואת תדירות גבוהה ....
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> PLD, SPLD, גל, CPLD, FPGA Design - התאוששות> שעון ונתוני
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
השעון Data Recovery? (9)
השעון לשחזור נתונים (7)
שעון ונתונים במעגל שחזור (10)
על השעון נתוני מהירות ההתאוששות (4)
שאלה לגבי השעון שחזור נתונים, תודה. (3)
השעון לשחזור נתונים עבור קישור סדרתי (4)
כיצד implimente CDR (שעון ושחזור נתונים) מעגלים. (8)
נתונים ....? שעון התאוששות (5)
Clock Data Recovery (3)
שעון לשחזור נתונים (1)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS