כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

Power Supply ( "4 חוטים שלב 3" כדי "5V")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> חומרה מקצועית אלקטרוניקה עיצוב -> Power Supply ( "4 חוטים שלב 3" כדי "5V")
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
מחבר הודעה
PILOTIK

Post ינואר 15, 2003 1:22 Power Supply ( "4 חוטים שלב 3" כדי "5V")

הי!

מישהו יכול עוזר לי?
אני מנסה לעצב subj ללא עלות שנאי (נמוך).
AD7752 (זה אספקת החשמל זה) "אוכלת" 17mA 5 mA עבור LED והספירה מנגנון = ~ 25-30mA.
PowerSupply הנוכחי שלי משתמש בכל שלבי 3 אבל אם אני מנתק 2 שלבים שבו המכשיר פועל pnly מחצית התקופה (50Hz).
אני צריך ערכת להשתמש בו 3 שלבים מדי, אבל עובד רק עם אחד מהם בלי stopings עבור halfperiod.
נוסף על אספקת הכוח הזה בטח לא כל השנאים עצוב
U יכול לעזור לי?

Thanx.
WBR
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post ינואר 15, 2003 1:22 המודעות

לראש הדף
מפיח

עזרו: 314

Post ינואר 15, 2003 1:35 בעיות בטיחות

אתה נכנס בעיות בטיחות חמורות אם למשוך כוח mains מן השירות ללא כל שנאי בין. הדרך היחידה להתגבר על זה כדי להיות במעגל שלך לגמרי בדק ב חומר בידוד משתי שכבות עצמאית (כפול מסוכך). אספקת החשמל המינימום יהיה אחד שנאי בין שלב אחד נייטרלי. הפלט יהיה rectifier הגשר ואת קבלים מספיק גדול הנוכחית רתומות במעגל שלך בין מחזורי קו החשמל יהיה קטן. לחשב את זה על ידי קביעת הראשון נבילה מתח. אז לך לחשב את החיוב נמשך על ידי ש אני במעגל שלך x = T. כאשר t הוא הזמן בין מחזורים וחצי של קו החשמל. אז לך לחשב את קבל C = ש / נבילה מתח. ראיתי מעגלים שבו מתח קו חשמל מופחתת עם חוצצים מתח, אבל זה עדיין יש את בעיית הבטיחות.
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> חומרה מקצועית אלקטרוניקה עיצוב -> Power Supply ( "4 חוטים שלב 3" כדי "5V")
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS