| מחבר | הודעה |
|---|
swagata
הצטרפות: 04 יולי 2007 הודעות: 84 עזר: 4
| 01 אוקטובר 2008 21:01 GPS Receiver: בעיות | | |
|
| GP2015 הוא משולש המרה RF מקלט. הוא משתמש PLL ל VCO כמו מתנד מקומי. PLL דיגיטלי הוא מעגל. אז מתי הוא פלט VCO מעורבב עם אות אנלוגי RF, איזה סוג של האות יש לנו. האם מיקסר של אפנן? מהי תדירות האות הסופית אם אנחנו מקבלים? האם VCO פלט אנלוגי או דיגיטלי? האם מקלט דיגיטלי או אנלוגי או מעורב?
האם אתה יכול לשלוח לי כמה ניירות / הערות המסביר חכם לחסום פעולה של מקלט GPS?
Thanx מראש swagata |
|
| לראש הדף | |
 |
jecyhale
הצטרפות: 19 פברואר 2008 הודעות: 447 עזר: 47 מיקום: סין
| 02 אוקטובר 2008 8:28 Re: GPS Receiver: בעיות | | |
|
| | swagata כתב: | GP2015 הוא משולש המרה RF מקלט. הוא משתמש PLL ל VCO כמו מתנד מקומי. PLL דיגיטלי הוא מעגל. אז מתי הוא פלט VCO מעורבב עם אות אנלוגי RF, איזה סוג של האות יש לנו. האם מיקסר של אפנן? מהי תדירות האות הסופית אם אנחנו מקבלים? האם VCO פלט אנלוגי או דיגיטלי? האם מקלט דיגיטלי או אנלוגי או מעורב?
האם אתה יכול לשלוח לי כמה ניירות / הערות המסביר חכם לחסום פעולה של מקלט GPS?
Thanx מראש swagata |
VCO הפלט הוא נמוך התנופה sine האות, והיא מעורבת עם RF האות לאחר LNA, לאחר מכן ליצור את בערך אם 1m ~ 4M הרץ, אז זה יהיה האות זרימת throuth הלהקה לעבור סינון ו-AGC ו ADC,
אז אתה רק יכול לקבל את האות הדיגיטלי לאחר ADC. הוא מקבל את RF ו-לערבב האות במעגל. |
|
| לראש הדף | |
 |
swagata
| 02 אוקטובר 2008 21:28 Re: GPS Receiver: בעיות | | |
|
| אני מתקשה 1.5GHz האות א עם 1,023 Mbps BPSK אפנון כמו RF ו Lo קלט ב 1.4 Gz. האם לחסום א χ מיקסר או אפנן? שמעתי את זה כאשר הם האותות 2 אנלוגי מעורבות של מערבל את ומתי 1 ו Analog Digital Signal האות שלה הוא מעורב אפנן.
אם הוא נעול PLL ב 1.4GHz, doues כי אמצעי קלט את האות הוא 1.4GHz?
Plz Send הערות רלוונטיות במידת האפשר. Thanx מראש swagata |
|
| לראש הדף | |
 |
jecyhale
| 03 אוקטובר 2008 4:52 Re: GPS Receiver: בעיות | | |
|
| | swagata כתב: | אני מתקשה 1.5GHz האות א עם 1,023 Mbps BPSK אפנון כמו RF ו Lo קלט ב 1.4 Gz. האם לחסום א χ מיקסר או אפנן? שמעתי את זה כאשר הם האותות 2 אנלוגי מעורבות של מערבל את ומתי 1 ו Analog Digital Signal האות שלה הוא מעורב אפנן.
אם הוא נעול PLL ב 1.4GHz, doues כי אמצעי קלט את האות הוא 1.4GHz?
Plz Send הערות רלוונטיות במידת האפשר. Thanx מראש swagata |
כן, אתה צודק. אבל אני חושב לחסום את X היא מערכת.
מערבל היא מרכיב אחד מזה.
RF האות היא 1575.42MHz, כך PLL נעול בבית (1575.42MHz-1.023MHz).
שני אלה הם אותות הקלט של מיקסר, ולכן הוא פלט 1.023MHz.
אבל יש BPF, VGA ו ADC לעבד את 1.023MHz אות אנלוגי, ואז פלט דיגיטלי האות. |
|
| לראש הדף | |
 |
Abhishekabs
הצטרפות: 12 ינואר 2007 הודעות: 648 עזר: 75 מיקום: הודו
| 03 אוקטובר 2008 7:21 GPS Receiver: בעיות | | |
|
| כאשר אתה אומר את א קולט, אז אתה עושה את ההמרה & זה לא מיקסר אפנן. אפנון מתבצע בעת העברת האות. גם אם שני לערבב אות אנלוגי זה יכול להיות למעלה אפנן בעת תהליך ההמרה הוא נמצא שם. אז הוא מערבל אפנן במהלך upconversion.
אחרון בעריכת Abhishekabs ב 03 אוקטובר 2008 7:22; ערוכה 1 שעה בסך הכל |
|
| לראש הדף | |
 |
swagata
| 03 אוקטובר 2008 7:22 Re: GPS Receiver: בעיות | | |
|
| אני חושב שאני coundn't להסביר את הבעיות.
1. את PLL משמש מקלט GPS לא תדירות אלא ממצה אפנון תדר 1.4GHz.The Lo ליצור בלבול הוא "PLL נעולה בבית 1.4Ghz" אמצעי קלט refrence ל PLL הוא 1.4GHz? (טריפל המרה באמצעות תדר קבוע Lo אדריכלות)
2.I יש לקרוא "PLL הוא משמש Lo & לשעון גנרטור בתוך מערכת דיגיטלית". עבור שלב 1 יש לנו מערבל RF קלט (1.5GHz) & Lo (1.4Ghz). כפולה שלו מאוזן אספן mixer.Now היא לפתוח אותו מיקסר או אפנן??
3. מאז יש לנו VCO, האם זה מבטיח שזה Analog PLL? מה עם שלב Dector אז? האם זה מכפיל? |
|
| לראש הדף | |
 |
Abhishekabs
הצטרפות: 12 ינואר 2007 הודעות: 648 עזר: 75 מיקום: הודו
| 03 אוקטובר 2008 7:26 GPS Receiver: בעיות | | |
|
| אז אתה מתכוון לומר הוא אתה משתמש PLL בתור מקור VCO & מכשיר אחר תדירות דגיה (שלב גלאי). אני נכון? |
|
| לראש הדף | |
 |
swagata
| 03 אוקטובר 2008 7:37 Re: GPS Receiver: בעיות | | |
|
| למה 1.4Ghz Lo נבחר תדר זה תדר קבוע Lo אדריכלות?
נוסף לאחר 8 דקות:
שלב גלאי הוא חלק PLL ולא אפנן. |
|
| לראש הדף | |
 |
jecyhale
| 03 אוקטובר 2008 8:50 Re: GPS Receiver: בעיות | | |
|
| | swagata כתב: | אני חושב שאני coundn't להסביר את הבעיות.
1. את PLL משמש מקלט GPS לא תדירות אלא ממצה אפנון תדר 1.4GHz.The Lo ליצור בלבול הוא "PLL נעולה בבית 1.4Ghz" אמצעי קלט refrence ל PLL הוא 1.4GHz? (טריפל המרה באמצעות תדר קבוע Lo אדריכלות)
2.I יש לקרוא "PLL הוא משמש Lo & לשעון גנרטור בתוך מערכת דיגיטלית". עבור שלב 1 יש לנו מערבל RF קלט (1.5GHz) & Lo (1.4Ghz). כפולה שלו מאוזן אספן mixer.Now היא לפתוח אותו מיקסר או אפנן??
3. מאז יש לנו VCO, האם זה מבטיח שזה Analog PLL? מה עם שלב Dector אז? האם זה מכפיל? |
1, בהתייחס ל תדר pll היא עשרות MHz. ואת תדר VCO חייב להיות מחולק 192 לדוגמה, אז השווה עם הפניה לפי תדירות PFD.
2, זה מיקסר
3, כל PLL דיגיטלית המת"ק כבר Designed by TI. |
|
| לראש הדף | |
 |